Προς το περιεχόμενο

Θα βγαίνατε μόνοι για καφέ;

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Macosj είπε

τουλάχιστον στο σπίτι θα είναι πλυμένα και θα ξέρεις τι έχεις χρησιμοποιήσει. Όταν πληρώσεις τον υπερκοστολογημενο λογαριασμό, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι σαν βασιλιάς θα αισθάνεται ο εστιατορας και θα σε κοροϊδεύει από πάνω 

Οκ, άποψη σου. Όπου πάω εγώ είναι σε ψητοπωλεία. Λογαριασμοί πάνω κάτω αναμενόμενοι από 11 ως 15 ευρω το ξέρεις από πριν, σε καφετέριες άμα πάω δεν πίνω καφέ, ψάχνω τίποτε σοκολάτες βιενουα κτλ. Γενικά κόστος προβλεπόμενο. Άμα νιώθεις εσύ κορόιδο τοτε κάθεσαι σπιτάκι σου, δεκτον, εγώ φροντίζω να πηγαίνω σε μαγαζιά που απολαμβάνω το φαγητό. Δεν μιλάμε για εστιατόρια και ταβέρνες με παραπάνω κόστος. Εχω γνωστό που του αρέσει να πηγαίνει σε μαγαζιά γνωστών σεφ και να δοκιμάσει μόνος, έχει δώσει μέχρι και 80 ευρώ, αλλά έχει λεφτά δεν τον νοιάζει, το γουστάρει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μετά τα 40 δεν σε πολυνοιάζει τι λέει ο κόσμος. Μόνος για καφέ, μόνος για μπάνιο, μόνος σε ταξίδι(α), μόνος να βλέπω ταινία, πολλά πράγματα μόνος. Αν θέλει κάποιος/α ακολουθεί.

• Like 11
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Θα βγαίνατε ποτέ για καφέ μόνοι σας χωρίς παρέα; Ήταν κάτι που δεν τολμούσα να κάνω ποτέ μου γιατί νόμιζα ότι όλοι θα με κοιτάνε περίεργα και θα ντρεπόμουν.

Σήμερα λοιπόν τόλμησα να βγω μόνη μου σε καφετέρια της περιοχής μου! Τελικά όλα είναι στο μυαλό... Κάνεις από τα διπλά τραπέζια δεν με κοίταξε περίεργα (ή δεν το κατάλαβα έστω) κ εγώ ένοιωσα αρκετά άνετα για πρώτη φορά. 

Θα το κάνατε;

Έκανες πολύ καλά. Αν θέλεις να κάνεις κάτι ποτέ μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι εφόσον δεν τους επηρεάζει αυτό που κάνεις στο παραμικρό.

Προσωπικά το κάνω στις διακοπές για να αποφύγω το ψήσιμο στην ξαπλώστρα. Επισης μου έχει τύχει να πάω για καφέ περιμένοντας τους γνωστούς ασυνεπείς φίλους αντί να σουλατσάρω στα μαγαζιά τριγύρω.
Η αλήθεια είναι ότι αν με κοιτάξουν κοιτάω κι εγώ και γυρίζουν το κεφάλι :D 

Πάντως η νορμαλ άνθρωποι δεν θα ασχοληθούν καν. Αυτοί έχουν το πρόβλημα…

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 1
  • Thanks 1

Δεν πίνω καφέ. 

Αλλά και πάλι να πάω μόνος μου να κάνω τι? 

Να κοιτάω το κινητό? 

Κάθομαι σπίτι μου καλύτερα ή πάω μια βόλτα σε ένα όμορφο τοπίο. 

Για φαγητό αντε να πας από ανάγκη και πάλι τρως και φεύγεις αμέσως. 

Να κάθεσαι σαν τον κούκο μόνος σε ένα τραπέζι τι νόημα έχει 

• Like 4
  • Thanks 1

Το έχω κάνει αρκετές φορές καθος πάω πολλες φορές με μηχανή εκτός πόλης μου και σχεδόν πάντα σε διαφορετικά μέρη έτσι πάω κάθομαι για καφέ μόνος μου

• Like 1

Την αλλη φορα παρε εφημεριδα μαζι σου, διαλεξε μαγαζι που εχει περιοδικα, καλούς καναπεδες και σιγουρα μην ασχολείσε με το κινητο και καντο συγκεκριμενες μερες και ωρες.

• Like 1

2 ώρες πριν, poulinos είπε

οταν δεν αφιερωνει κανεις χρονο στον ευατο του και ΠΡΕΠΕΙ ολη μερα να ειναι μαζι παντου, αυτα γινονται. επιλογες τους βεβαια. ας κανουν οτι νομιζουν.

ενω να τα δωσεις με παρεα αλλαζει κατι? αν θες και με φιλο, φιλη φτιαξτε 2 καφεδες σπιτι και πηγαιντε περπατημα και δεν θα πληρωσετε κατι

Δυστυχώς κ εγώ σε αυτή την λούπα έχω πέσει πολλά χρόνια τώρα. Δεν έχω αφιερώσει ούτε δύο λεπτά χρόνο στον εαυτό μου. Πάντα ήμουν μόνο σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι. Κοίταγα να ευχαριστήσω μόνο τους άλλους και να βοηθάω στην οικογένεια μέχρι που ακούστηκε το ΜΠΑΜ και δεν έχω πως να το μαζέψω τώρα 😂

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτή ειναι η καθημερινότητα μου στην Αγγλία.Μονος πάω για καφέ ή φαγητό.Και γιατί δεν έχω κάποιον φίλο κοντά μου για να πάμε μαζί αλλά και γιατί λόγω εργασίας μου δεν μπορώ να βγαίνω όποτε θέλω και βολευει τον άλλον.

Ελλάδα κάνω διακοπές οπότε θα βγω με την σύζυγο ή με έναν φίλο.Ποτέ δεν έχω σκεφτεί τι θα πουν οι άλλοι αν με δουν μονο μου.Στα φαφάρια μου αν δεν τους αρέσει.

Έξω νομίζω πως είναι και λίγο πιο διαδεδομένο αυτό 

1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Εννοείται βρε Λεκ! Είναι απελευθερωτικό τελικα ε; Τα παντα μπορουμε να κανουμε και μονες μας. Αν περιμενα παντα να μπορουν/θελουν οι φιλοι τοτε δεν θα ειχα επισκεπτει αγαπημενα μου καφε, δεν θα ειχα δει τις ταινίες/τα συγκροτήματα που θέλω κλπ. 

Τωρα που το δοκιμασες θα το ξανακάνεις και θα πας και σε αλλα μερη που θες. Και ακομα και βλεμματα να πεσουν πανω σου, σε νοιαζει; Οχι!

Είναι είναι! Άλλη αίσθηση. Αν και νομίζω ότι στις γυναίκες είναι πιο σπάνιο. Εννοείται ότι θα ξαναβγω... Καθαρίζει λίγο το μυαλό 

1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε

Έκανες πολύ καλά. Αν θέλεις να κάνεις κάτι ποτέ μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι εφόσον δεν τους επηρεάζει αυτό που κάνεις στο παραμικρό.

Προσωπικά το κάνω στις διακοπές για να αποφύγω το ψήσιμο στην ξαπλώστρα. Επισης μου έχει τύχει να πάω για καφέ περιμένοντας τους γνωστούς ασυνεπείς φίλους αντί να σουλατσάρω στα μαγαζιά τριγύρω.
Η αλήθεια είναι ότι αν με κοιτάξουν κοιτάω κι εγώ και γυρίζουν το κεφάλι :D 

Πάντως η νορμαλ άνθρωποι δεν θα ασχοληθούν καν. Αυτοί έχουν το πρόβλημα…

Σωστά, ένας φυσιολογικός δεν θα ασχοληθεί καν.

1 ώρα πριν, Black Demis είπε

Το έχω κάνει αρκετές φορές καθος πάω πολλες φορές με μηχανή εκτός πόλης μου και σχεδόν πάντα σε διαφορετικά μέρη έτσι πάω κάθομαι για καφέ μόνος μου

Σε άγνωστα μέρη θα πήγαινα κ εγώ πιο άνετα για καφέ μόνη. Εδώ που ζω όμως είναι κάπως κλειστή κοινωνία. Οπως και να 'χει όμως χρειάζεται και λίγο ο μαναχισμος 

1 ώρα πριν, tzotzo είπε

Κανένα πρόβλημα με το να πας μόνη για καφέ. Το πρόβλημα είναι να βγάλεις κάνα γάλα σε σκόνη στο τραπεζάκι.

Ναι κ ένα άδειο καροτσάκι μωρού δίπλα. Τι λες μωρέ;

45 λεπτά πριν, dkstopo είπε

Την αλλη φορα παρε εφημεριδα μαζι σου, διαλεξε μαγαζι που εχει περιοδικα, καλούς καναπεδες και σιγουρα μην ασχολείσε με το κινητο και καντο συγκεκριμενες μερες και ωρες.

Ναι συγκεκριμένες μέρες και ώρες θα πηγαίνω γιατί καθημερινές δουλεύω όλη μέρα οπότε δεν μπορώ. Μόνο σαββατοκύριακο 

3 ώρες πριν, poulinos είπε

το εχω κανει απειρες φορες.απο το να πιω απλα καφε μεχρι να εχω λαπτοπ μαζι για να κανω καποια δουλεια κτλ.

οπως εχω παει και διακοπες μονος και ελλαδα και εξωτερικο.μεχρι και ορειβασια σε βουνα εχω κανει μονος.

αξια ανεκτιμητη. δεν με νοιαζει καν τι θα πει ο κοσμος.αν και πλεον δεν θα πουν τπτ

αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί πολύ απλά δεν είναι πρακτικό. καλό να το βλέπεις στις "ταινίες" αλλά δεν βόλεψε ποτέ.

3 ώρες πριν, poulinos είπε

το λαπτοπ δεν το παιρνω για να δειξω στον αλλον οτι κανω δουλεια ωστε να μην φαινομαι weird. απλα μαζι με ενα καφεδακι κανω και κατι που εχω να κανω. αλλες φορες εχω απλα το κινητο. εχω κατσει και εχω δει και ταινια σε λαπτοπ κινητο μαζι με τον καφε ενω πιο παλια επαιζα και με  rubic cube.προσθεσα και μερικα σχολια στο πιο πανω μου ποστ. σε πολλα πραγματα η πρωτη φορα ειναι η δυσκολη ,αμηχανη. τπτ δεν ειναι συην πραξη.

σαν πολλα ατομα που ντρεπονται να πανε γυμναστηριο χωρις παρεα οτι και καλα θα τους κοιταει ο κοσμος.

μεχρι και εκτος ευρωπης εχω παει σολο

βγαίνεις από το σπίτι και μια οθόνη (για να ξελαμπικαρεις) και παιρνεις μαζι σου την οθονη... ?

4 hours ago, lek88 said:

Θα βγαίνατε ποτέ για καφέ μόνοι σας χωρίς παρέα; Ήταν κάτι που δεν τολμούσα να κάνω ποτέ μου γιατί νόμιζα ότι όλοι θα με κοιτάνε περίεργα και θα ντρεπόμουν.

Σήμερα λοιπόν τόλμησα να βγω μόνη μου σε καφετέρια της περιοχής μου! Τελικά όλα είναι στο μυαλό...

Πριν χρόνια, είχα την ίδια αίσθηση... ότι αν πάω μόνος για καφέ, ποτό ή φαγητό, θα 'ναι «περίεργο», ή ότι θα με κοιτάνε σαν creepουλα, ή δε ξέρω 'γω τι. Κάπου στα 25 μου αποφάσισα να λύσω το θέμα μου, οπότε άρχισα με πιο light - συνηθισμένες καταστάσεις (σουβλάκι), μετά καφέ, κ.λπ. Και τελικά, όπως είδες κι εσύ, όλα είναι στο μυαλό.

Δε θα σου πω ότι άλλαξε η φιλοσοφία ζωής μου (:P) ή ότι είναι "απελευθερωτικό" (ή οποιαδήποτε παρόμοια αηδία), αλλά τουλάχιστον, fast forward στα 34 μου, δε μου φαίνεται «κάπως» το να κάτσω να πιω μόνος έναν καφέ.

• Like 2

1 hour ago, lek88 said:

Δυστυχώς κ εγώ σε αυτή την λούπα έχω πέσει πολλά χρόνια τώρα. Δεν έχω αφιερώσει ούτε δύο λεπτά χρόνο στον εαυτό μου. Πάντα ήμουν μόνο σπίτι δουλειά δουλειά σπίτι. Κοίταγα να ευχαριστήσω μόνο τους άλλους και να βοηθάω στην οικογένεια μέχρι που ακούστηκε το ΜΠΑΜ και δεν έχω πως να το μαζέψω τώρα 😂

Έξω νομίζω πως είναι και λίγο πιο διαδεδομένο αυτό 

Είναι είναι! Άλλη αίσθηση. Αν και νομίζω ότι στις γυναίκες είναι πιο σπάνιο. Εννοείται ότι θα ξαναβγω... Καθαρίζει λίγο το μυαλό 

Σωστά, ένας φυσιολογικός δεν θα ασχοληθεί καν.

Σε άγνωστα μέρη θα πήγαινα κ εγώ πιο άνετα για καφέ μόνη. Εδώ που ζω όμως είναι κάπως κλειστή κοινωνία. Οπως και να 'χει όμως χρειάζεται και λίγο ο μαναχισμος 

Ναι κ ένα άδειο καροτσάκι μωρού δίπλα. Τι λες μωρέ;

Ναι συγκεκριμένες μέρες και ώρες θα πηγαίνω γιατί καθημερινές δουλεύω όλη μέρα οπότε δεν μπορώ. Μόνο σαββατοκύριακο 

Αφού το γουστάρεις στα ριαπαπα σου τι σκέφτονται οι άλλοι. Αν και οποιοσδήποτε είναι νορμάλ (και άρα ίσως έχει νόημα να σε νοιάξει) ούτε που θα ασχοληθεί με το αν πας για καφέ μόνη σου ή με άλλους 100.

Δεν ξέρω που ζεις και πόσο κλειστή είναι η κοινωνία. Αλλά ως άτομο που έχω αλλάξει πολλές πόλεις (πολλές μικρές και κλειστές κοινωνίες) για λόγους δουλειάς κτλ και σχεδόν παντού πήγαινα μόνος, προσπαθούσα να συμμετάσχω σε κοινές δραστηριότητες με άλλους (π.χ. γυμναστήριο, χορούς, ορειβατικούς, εθελοντισμό κτλ.) για να σχηματίσω έναν κάποιο κύκλο. Δεν θα βγει ποτέ βεβιασμένα, αλλά αν το κάνεις χαλαρά (και δραστηριότητες που όντως σε εκφράζουν) θα γνωρίσεις κόσμο με τον οποίο έχεις κάποια κοινά.

• Like 1

1 λεπτό πριν, panostza είπε

Αφού το γουστάρεις στα ριαπαπα σου τι σκέφτονται οι άλλοι. Αν και οποιοσδήποτε είναι νορμάλ (και άρα ίσως έχει νόημα να σε νοιάξει) ούτε που θα ασχοληθεί με το αν πας για καφέ μόνη σου ή με άλλους 100.

Δεν ξέρω που ζεις και πόσο κλειστή είναι η κοινωνία. Αλλά ως άτομο που έχω αλλάξει πολλές πόλεις (πολλές μικρές και κλειστές κοινωνίες) για λόγους δουλειάς κτλ και σχεδόν παντού πήγαινα μόνος, προσπαθούσα να συμμετάσχω σε κοινές δραστηριότητες με άλλους (π.χ. γυμναστήριο, χορούς, ορειβατικούς, εθελοντισμό κτλ.) για να σχηματίσω έναν κάποιο κύκλο. Δεν θα βγει ποτέ βεβιασμένα, αλλά αν το κάνεις χαλαρά (και δραστηριότητες που όντως σε εκφράζουν) θα γνωρίσεις κόσμο με τον οποίο έχεις κάποια κοινά.

Για γυναίκα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος κοιτάει πιο καχύποπτα απ ότι θα δει έναν άντρα να πίνει καφέ μόνος 

Έχω πάει αρκετές φορές μόνος για καφέ ή για μπάνιο ή και για περπάτημα με καφέ στο χέρι.

Σαββατοκύριακο πρωί πρωί στην παραλία και απολαμβάνω την ησυχία. Παίρνω κανένα τηλεφωνάκι σε όποιον έχω καιρό να μιλήσω, ακούω κανένα τραγουδάκι και όταν βαρεθώ φεύγω.

Δεν το προτιμώ αλλά από το να κάθομαι μόνος στο σπίτι είναι καλύτερα. Βέβαια δεν το κάνω και συνέχεια γιατί βαριέμαι να βγαίνω και συνέχεια μόνος.

Για φαγητό και διακοπές μόνος δεν το έχω τολμήσει.

Μόνο καμιά βολτίτσα με το αυτοκίνητο.

• Like 1

1 λεπτό πριν, jimakos00 είπε

Έχω πάει αρκετές φορές μόνος για καφέ ή για μπάνιο ή και για περπάτημα με καφέ στο χέρι.

Σαββατοκύριακο πρωί πρωί στην παραλία και απολαμβάνω την ησυχία. Παίρνω κανένα τηλεφωνάκι σε όποιον έχω καιρό να μιλήσω, ακούω κανένα τραγουδάκι και όταν βαρεθώ φεύγω.

Δεν το προτιμώ αλλά από το να κάθομαι μόνος στο σπίτι είναι καλύτερα. Βέβαια δεν το κάνω και συνέχεια γιατί βαριέμαι να βγαίνω και συνέχεια μόνος.

Για φαγητό και διακοπές μόνος δεν το έχω τολμήσει.

Μόνο καμιά βολτίτσα με το αυτοκίνητο.

Εγώ το κάνω για να ξεφεύγω από διάφορες καταστάσεις στο σπίτι. Αν ήμουν μόνη στο σπίτι δεν θα είχα τόσο θέμα 

Πολυ συχνα.. δεν ασχολειται πλεον ο κοσμος..ειναι παλιακη συνηθεια θα έλεγα, τα παλαιοτερα χρόνια οντως τους εβγαινε συμπλεγματικό κομπλεξ και χωριατίλα και σε κοιτουσαν..σημερα βγαίνουν πολλοι μονοι τους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...