Προς το περιεχόμενο

Θα βγαίνατε μόνοι για καφέ;

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές φορές θέλω να βγαίνω έξω για να πάω να φάω σε κάποιο εστιατοριο, μου λέει η μάνα μου αυτές τις βλακειες, που πας μόνος σου εκεί χωρίς παρέα, θα σε πειράξουν, θα σου κάνουν το ένα και το άλλο, είναι και ψυχικά άρρωστη βέβαια, αλλά πραγματικά το ποσό πολύ κόσμο βλέπω να πάσχει από αυτες τις αγκυλώσεις υποστηρίζοντας να μην φαίνεσαι ότι είσαι μόνος κάπου, με ξεπερνάει, ειδικά δε αν μιλάμε και για γυναίκα ούτε λόγος. Δεν ξέρω, ίσως είναι φοβίες και αγκυλώσεις που πήραν οι γονείς μας από τους δικούς τους και κάποιοι από εμάς από τους γονείς. Σε κάθε περιπτωση, δεν πρόκειται να χάσω ένα ωραίο δείπνο στο καλύτερο ψητοπωλείο της περιοχής μου επειδή ο φίλος μου δεν ευκαιρεί, πάω μόνος μου φυσικά. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, δεν θα έδινα τα πανέμορφα ευρώ μου σε κανέναν μαγαζάτορα για να κάτσω μόνος μου. Πολύ ευχαρίστως να πάρω καφέ από το σπίτι και να πάω στο πάρκο μόνος μου, αλλά σε μαγαζί οπουδήποτε είδους, ποτέ 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 1
  • Confused 4

5 λεπτά πριν, BROKOLOS είπε

Ποπό τι με θύμισες 

Να σκας στη καφετερια να πάρεις μια φρέντα και να βλέπεις.... 

Τον γκόμενο και την γκόμενά αντικριστά να γράφουν στο κινιτο τους!!!!! 

Ας κάνουν ότι θέλουνε αυτοί δεν έχει σημασία ..... Εμείς πάμε να απολαύσουμε το φαγητό/καφέ μας κτλ.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, BROKOLOS said:

Ποπό τι με θύμισες 

Να σκας στη καφετερια να πάρεις μια φρέντα και να βλέπεις.... 

Τον γκόμενο και την γκόμενά αντικριστά να γράφουν στο κινιτο τους!!!!! 

οταν δεν αφιερωνει κανεις χρονο στον ευατο του και ΠΡΕΠΕΙ ολη μερα να ειναι μαζι παντου, αυτα γινονται. επιλογες τους βεβαια. ας κανουν οτι νομιζουν.

8 hours ago, Macosj said:

Όχι, δεν θα έδινα τα πανέμορφα ευρώ μου σε κανέναν μαγαζάτορα για να κάτσω μόνος μου. Πολύ ευχαρίστως να πάρω καφέ από το σπίτι και να πάω στο πάρκο μόνος μου, αλλά σε μαγαζί οπουδήποτε είδους, ποτέ 

ενω να τα δωσεις με παρεα αλλαζει κατι? αν θες και με φιλο, φιλη φτιαξτε 2 καφεδες σπιτι και πηγαιντε περπατημα και δεν θα πληρωσετε κατι

8 hours ago, kogba said:

Όχι, ούτε για καφέ ούτε για ποτό.

Άλλο αν έχω δουλειά και πρέπει να περιμένω πριν ή μετά κάποιον και θέλω να περάσει λίγο η ώρα, ναι, θα κάτσω σε ένα καφέ.

Αλλά έτσι, να ξεκινήσω για να κάτσω κάπου, όχι.  Στο εξωτερικό το έκανα κάποτε, άλλα χρόνια. 

Διακοπές πάντως, μόνος πάω εκεί που συνήθως πάντα πάω. 

oti to εκανες σημαινει οτι μπορεις να καταλαβεις το γιατι το διαλεγουν μερικοι

8 hours ago, mariosnik_ said:

Ας κάνουν ότι θέλουνε αυτοί δεν έχει σημασία ..... Εμείς πάμε να απολαύσουμε το φαγητό/καφέ μας κτλ.

εννοειται.ο καθενας ας κοιταξει τον ευατο του

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
  • Thanks 1

Κάθε εβδομάδα θα βγω τουλάχιστον μία φορά μόνος για καφέ. Με την διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση επιλέγω  μια καφετέρια με ήσυχο και όμορφο περιβάλλον για να διαβάσω κάτι ή να δουλέψω με το laptop, δεν θέλω δυνατή μουσική και θόρυβο. Και έχω δει και πολύ κόσμο να κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο ούτε περίεργο. 

• Like 4

11 minutes ago, mariosnik_ said:

Πολλές φορές θέλω να βγαίνω έξω για να πάω να φάω σε κάποιο εστιατοριο, μου λέει η μάνα μου αυτές τις βλακειες, που πας μόνος σου εκεί χωρίς παρέα, θα σε πειράξουν, θα σου κάνουν το ένα και το άλλο, είναι και ψυχικά άρρωστη βέβαια, αλλά πραγματικά το ποσό πολύ κόσμο βλέπω να πάσχει από αυτες τις αγκυλώσεις υποστηρίζοντας να μην φαίνεσαι ότι είσαι μόνος κάπου, με ξεπερνάει, ειδικά δε αν μιλάμε και για γυναίκα ούτε λόγος. Δεν ξέρω, ίσως είναι φοβίες και αγκυλώσεις που πήραν οι γονείς μας από τους δικούς τους και κάποιοι από εμάς από τους γονείς. Σε κάθε περιπτωση, δεν πρόκειται να χάσω ένα ωραίο δείπνο στο καλύτερο ψητοπωλείο της περιοχής μου επειδή ο φίλος μου δεν ευκαιρεί, πάω μόνος μου φυσικά. 

ειναι καταλοιπα που δυστυχως δεν τα απερριψαν (επειδη ειναι δυσκολο) και απλα τα διαιωνιζουν (που ειναι το ευκολο). το κακο ειδικα τα πιο παλια χρονια ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει μαθει να μην  give a fuck για τους αλλους.οι μισοι ζουν με βαση το τι θα πει ο αλλος και οχι οπως θα ηθελαν.

και ο αλλος παντα θα λεει κατι ΟΤΙ και αν κανεις.

1 minute ago, anax111 said:

Κάθε εβδομάδα θα βγω τουλάχιστον μία φορά μόνος για καφέ. Με την διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση επιλέγω  μια καφετέρια με ήσυχο και όμορφο περιβάλλον για να διαβάσω κάτι ή να δουλέψω με το laptop, δεν θέλω δυνατή μουσική και θόρυβο. Και έχω δει και πολύ κόσμο να κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο ούτε περίεργο. 

starbucks πηγαινουν απειροι πχ για να διαβασουν.

16 minutes ago, doom26 said:

Πάντα μόνος βγαίνω  για καφέ ή για ποτό,σινεμά,πάω διακοπές μόνος και γενικά όταν θέλω να είμαι εγώ και ο εαυτός μου! Χρειάζεται που και που να ακολουθείς τα δικά σου και μόνο θέλω.

απολυτως σωστο σε μια εποχη που δεν βρισκεις ευκολα ηρεμια

• Like 5
  • Thanks 1

Αυτή ειναι η καθημερινότητα μου στην Αγγλία.Μονος πάω για καφέ ή φαγητό.Και γιατί δεν έχω κάποιον φίλο κοντά μου για να πάμε μαζί αλλά και γιατί λόγω εργασίας μου δεν μπορώ να βγαίνω όποτε θέλω και βολευει τον άλλον.

Ελλάδα κάνω διακοπές οπότε θα βγω με την σύζυγο ή με έναν φίλο.Ποτέ δεν έχω σκεφτεί τι θα πουν οι άλλοι αν με δουν μονο μου.Στα φαφάρια μου αν δεν τους αρέσει.

• Like 7
  • Thanks 2

10 λεπτά πριν, poulinos είπε

ενω να τα δωσεις με παρεα αλλαζει κατι? αν θες και με φιλο, φιλη φτιαξτε 2 καφεδες σπιτι και πηγαιντε περπατημα και δεν θα πληρωσετε κατι

Είναι υποκειμενικό θέμα, όταν βγαίνω για καφέ με άλλους είναι επειδή αυτοί θέλουν, διότι κάποιοι άνθρωποι θεωρούν καλύτερο το καφέ από καφετέρια ή θέλουν κάτι άλλο κτλ. Εμένα δεν μου αρέσει κανένας άλλος καφές πάρα μόνο ο ελληνικός-τουρκικός. Οπότε αν καθίσω για καφέ θα είναι μόνο για την παρέα. Επίσης, στην Ελλάδα δεν νομίζω να είναι και μαγευτικο το περιβάλλον στην συντριπτική πλειοψηφία των μαγαζιών, πάνω σε πεζοδρόμιο έχουν τις καρέκλες 😂. Καλά για εστιατόριο μόνος δεν το συζητώ καν, δεν πρόκειται να κάνω μάγκες τους εστιατορες, θα δώσω αυτά τα λεφτά στο σούπερ μάρκετ και θα φάω σαν βασιλιάς 

• Like 1
  • Confused 2

1 hour ago, lek88 said:

Θα βγαίνατε ποτέ για καφέ μόνοι σας χωρίς παρέα; Ήταν κάτι που δεν τολμούσα να κάνω ποτέ μου γιατί νόμιζα ότι όλοι θα με κοιτάνε περίεργα και θα ντρεπόμουν.

Σήμερα λοιπόν τόλμησα να βγω μόνη μου σε καφετέρια της περιοχής μου! Τελικά όλα είναι στο μυαλό... Κάνεις από τα διπλά τραπέζια δεν με κοίταξε περίεργα (ή δεν το κατάλαβα έστω) κ εγώ ένοιωσα αρκετά άνετα για πρώτη φορά. 

Θα το κάνατε;

Εννοείται βρε Λεκ! Είναι απελευθερωτικό τελικα ε; Τα παντα μπορουμε να κανουμε και μονες μας. Αν περιμενα παντα να μπορουν/θελουν οι φιλοι τοτε δεν θα ειχα επισκεπτει αγαπημενα μου καφε, δεν θα ειχα δει τις ταινίες/τα συγκροτήματα που θέλω κλπ. 

Τωρα που το δοκιμασες θα το ξανακάνεις και θα πας και σε αλλα μερη που θες. Και ακομα και βλεμματα να πεσουν πανω σου, σε νοιαζει; Οχι!

• Like 2

5 λεπτά πριν, poulinos είπε

....starbucks πηγαινουν απειροι πχ για να διαβασουν....

Έχω πάει και Starbucks, ειδικά όταν κατεβαίνω Αθήνα κέντρο σε αυτό της Μητροπόλεως και κάποιες φορές στην Νερατζιώτισσα στο εμπορικό. Ωστόσο όταν είμαι Θεσσαλονίκη που είναι η πόλη μου δεν τα προτιμώ, η Θεσσαλονίκη έχει υπέροχα καφέ σε κάθε περιοχή οπότε ανάλογα με την διάθεση και το που βρίσκομαι επιλέγω. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Macosj είπε

Είναι υποκειμενικό θέμα, όταν βγαίνω για καφέ με άλλους είναι επειδή αυτοί θέλουν, διότι κάποιοι άνθρωποι θεωρούν καλύτερο το καφέ από καφετέρια ή θέλουν κάτι άλλο κτλ. Εμένα δεν μου αρέσει κανένας άλλος καφές πάρα μόνο ο ελληνικός-τουρκικός. Οπότε αν καθίσω για καφέ θα είναι μόνο για την παρέα. Επίσης, στην Ελλάδα δεν νομίζω να είναι και μαγευτικο το περιβάλλον στην συντριπτική πλειοψηφία των μαγαζιών, πάνω σε πεζοδρόμιο έχουν τις καρέκλες 😂. Καλά για εστιατόριο μόνος δεν το συζητώ καν, δεν πρόκειται να κάνω μάγκες τους εστιατορες, θα δώσω αυτά τα λεφτά στο σούπερ μάρκετ και θα φάω σαν βασιλιάς 

Εντάξει, αν έτσι σου αρέσει σεβαστό. Εγώ σαν βασιλιάς τρώω όταν θα πάω στο εστιατόριο και θα πληρώσω, να μου σερβίρουν το φαγητό, να μην έχω να αγχώνομαι για τίποτα. Μόνο ως βασιλιάς δεν αισθάνομαι με το να πρέπει να πάω στο σούπερ μάρκετ να αγοράσω τα φαγητά που θέλω, να τα μαγειρέψω στο σπίτι και μετά να έχω να πλένω τα πιάτα, κατσαρόλες κτλ.... 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1

1 λεπτό πριν, mariosnik_ είπε

Εντάξει, αν έτσι σου αρέσει σεβαστό. Εγώ σαν βασιλιάς τρώω όταν θα πάω στο εστιατόριο και θα πληρώσω, να μου σερβίρουν το φαγητό, να μην έχω να αγχώνομαι για τίποτα. Μόνο ως βασιλιάς δεν αισθάνομαι με το να πρέπει να πάω στο σούπερ μάρκετ να αγοράσω τα φαγητά που θέλω, να τα μαγειρέψω στο σπίτι και μετά να έχω να πλένω τα πιάτα, κατσαρόλες κτλ.... 

τουλάχιστον στο σπίτι θα είναι πλυμένα και θα ξέρεις τι έχεις χρησιμοποιήσει. Όταν πληρώσεις τον υπερκοστολογημενο λογαριασμό, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι σαν βασιλιάς θα αισθάνεται ο εστιατορας και θα σε κοροϊδεύει από πάνω 

• Like 1
  • Haha 1

Δεν θα έβγαινα μόνος για καφε. Θα προτιμούσα να κάνω περπάτημα με καφέ στο χέρι ή να κάτσω σε πλατεία. Εκτός αν θα πήγαινα ας πούμε με ένα λαπτοπ να κάνω δουλειά στον υπολογιστή. Όλοι λίγο-πολύ όταν βγαίνουμε, κοιτάμε και τους άλλους στα γύρω τραπέζια. Θα ήταν πολύ περίεργο να βγω μόνος και μην έχω κάτι άλλο να κοιτάξω πέρα από τους γύρω μου. Αλλά θαυμάζω αυτούς που μπορούν και το κάνουν (που είναι κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας).

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, anax111 said:

Έχω πάει και Starbucks, ειδικά όταν κατεβαίνω Αθήνα κέντρο σε αυτό της Μητροπόλεως και κάποιες φορές στην Νερατζιώτισσα στο εμπορικό. Ωστόσο όταν είμαι Θεσσαλονίκη που είναι η πόλη μου δεν τα προτιμώ, η Θεσσαλονίκη έχει υπέροχα καφέ σε κάθε περιοχή οπότε ανάλογα με την διάθεση και το που βρίσκομαι επιλέγω. 

το καλο με τα  starbucks ειναι οτι στα πιο πολλα εχει ηρεμια

8 hours ago, Ukforthemoment said:

Αυτή ειναι η καθημερινότητα μου στην Αγγλία.Μονος πάω για καφέ ή φαγητό.Και γιατί δεν έχω κάποιον φίλο κοντά μου για να πάμε μαζί αλλά και γιατί λόγω εργασίας μου δεν μπορώ να βγαίνω όποτε θέλω και βολευει τον άλλον.

Ελλάδα κάνω διακοπές οπότε θα βγω με την σύζυγο ή με έναν φίλο.Ποτέ δεν έχω σκεφτεί τι θα πουν οι άλλοι αν με δουν μονο μου.Στα φαφάρια μου αν δεν τους αρέσει.

πραγματι πολλες φορες μπορει να μην καθονται οι ωρες με τους αλλους.αλλα γενικα μπορει να υπαρχουν αρκετοι λογοι για να μην βγεις με αλλα ατομα.και εννοειται δεν δινεις a fuck τι θα πουν οι αλλοι αν βγεις μονος

συμφωνω οτι οι περισσοτερες καφετεριες πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες. και εγω πολλες φορες θα παρω take away και θα περπατησω ουτε θα παω καπου που ο αλλος χρεωνει οτι του ερθει στο κεφαλι. και συμφωνω και για το εστιατοριο.για να κατσω καπου θα πρεπει να εχει σωστες τιμες.υπαρχουν απλα ειναι λιγα.

8 hours ago, *nenya* said:

Εννοείται βρε Λεκ! Είναι απελευθερωτικό τελικα ε; Τα παντα μπορουμε να κανουμε και μονες μας. Αν περιμενα παντα να μπορουν/θελουν οι φιλοι τοτε δεν θα ειχα επισκεπτει αγαπημενα μου καφε, δεν θα ειχα δει τις ταινίες/τα συγκροτήματα που θέλω κλπ. 

Τωρα που το δοκιμασες θα το ξανακάνεις και θα πας και σε αλλα μερη που θες. Και ακομα και βλεμματα να πεσουν πανω σου, σε νοιαζει; Οχι!

αν περιμενεις απο αλλους θα κανεις το ενα δεκατο απο αυτα που θες. ευτυχως δεν περιμενα απο αλλ ατομα.

8 hours ago, mariosnik_ said:

περι ορεξεως.αλλος θελει να τρωει εξω αλλος σπιτι. οτι θελει ο καθενας

τουλάχιστον στο σπίτι θα είναι πλυμένα και θα ξέρεις τι έχεις χρησιμοποιήσει. Όταν πληρώσεις τον υπερκοστολογημενο λογαριασμό, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι σαν βασιλιάς θα αισθάνεται ο εστιατορας και θα σε κοροϊδεύει από πάνω 

υπαρχουν και μαγαζια με σωστες τιμες.

8 hours ago, 1comment said:

Δεν θα έβγαινα μόνος για καφε. Θα προτιμούσα να κάνω περπάτημα με καφέ στο χέρι ή να κάτσω σε πλατεία. Εκτός αν θα πήγαινα ας πούμε με ένα λαπτοπ να κάνω δουλειά στον υπολογιστή. Όλοι λίγο-πολύ όταν βγαίνουμε, κοιτάμε και τους άλλους στα γύρω τραπέζια. Θα ήταν πολύ περίεργο να βγω μόνος και μην έχω κάτι άλλο να κοιτάξω πέρα από τους γύρω μου. Αλλά θαυμάζω αυτούς που μπορούν και το κάνουν (που είναι κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας).

μπορεις να παιξεις με το κινητο η δεν ξερω τι.αλλα ναι το λαπτοπ βολευει σε πολλα.

8 hours ago, anax111 said:

της μητροπολεως δεν ειναι τοσο ηρεμο.καποια αλλα ειναι πιο ηρεμα

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...