Προς το περιεχόμενο

Θα βγαίνατε μόνοι για καφέ;

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 minutes ago, Mhdenistis said:

Εξαρτάται και από την περιοχή.

καλα ναι παντα μπορει να υπαρχει καποιο καταστημα που δεν ειναι οτι καλυτερο.πρακτικα δεν γινεται να εχω παει σε ολα.σε beat εχω παει σε αρκετα και σε γενικες γραμμες δεν ειχα παραπονο.οπως και coffee lab ειχαπαει σε πολλα αλλα σε ενα που ετυχε να παω δυο φορες ηταν λιγο προβληματικο και νομιζω πλεον εκλεισε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 27/9/2024 στις 10:43 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε

Με τίποτα και θεωρώ πως πρέπει να είσαι περίεργος για να το κάνεις.

Λάθος αντίληψη.Δηλαδή όσοι βγαίνουν μόνοι για καφέ, είναι περίεργοι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι φυσιολογικοί;

Μπορείς να ερμηνεύσεις την "ταμπέλα" περίεργοι;

Να σου υπενθυμίσω επίσης, ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες επιλογές στον θέμα γνωριμιών.

Στις 30/9/2024 στις 12:51 ΜΜ, Sibyl είπε

Βρε παιδιά, δεν χρειάζεται κάποια αιτία για να πάει ένας άνθρωπος να πιει έναν καφέ μόνος του.

Δεν είναι αυτονόητο ότι περνάει δύσκολα ή ότι δεν έχει κάτι άλλο να κάνει ή ότι δεν έχει κοινωνικό κύκλο κτλ, κτλ, κτλ.

Λίγο-πολύ όλοι έχουμε κοντά στο σπίτι μας ένα πάρκο, έναν χώρο πρασίνου, βγαίνουμε, περπατάμε, κάνουμε ένα διάλειμμα, αλλάζουμε παραστάσεις,  και μετά καθόμαστε να πιούμε έναν καφέ είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο είτε ακούγοντας μουσική είτε χαζεύοντας.

Για μένα δεν υπάρχει κάτι πιο απλό και πιο "φυσιολογικό" απ΄αυτό. Ανέκαθεν το έκανα. Και πάμπολλες φορές μπορεί να βγω το πρωί για καφέ μόνη μου και το βράδυ να βγω με την παρέα μου. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.

Μου κάνει εντύπωση τόση συζήτηση για κάτι που γίνεται τόσο αυθόρμητα.

Βγαίνεις μόνη;

Είσαι περίεργη. 😎

• Haha 1

7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Λάθος αντίληψη.Δηλαδή όσοι βγαίνουν μόνοι για καφέ, είναι περίεργοι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι φυσιολογικοί;

Μπορείς να ερμηνεύσεις την "ταμπέλα" περίεργοι;

Να σου υπενθυμίσω επίσης, ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες επιλογές στον θέμα γνωριμιών.

Βγαίνεις μόνη;

Είσαι περίεργη. 😎

Δεν είναι όλοι φυσιολογικοί όσοι βγαίνουν με παρέα για καφέ, όμως είναι όλοι περιέργοι όσοι βγαίνουν μόνοι.

Αξίωμα.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 3

3 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Δεν είναι όλοι φυσιολογικοί όσοι βγαίνουν με παρέα για καφέ, όμως είναι όλοι περιέργοι όσοι βγαίνουν μόνοι.

Αξίωμα.

Θα ήταν σωστότερο αν έγραφες "προσωπικό μου αξίωμα" επειδή γενικά αποδεκτό, σίγουρα ΔΕΝ είναι.:)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, Gatoskylo8 said:

όμως είναι όλοι περιέργοι όσοι βγαίνουν μόνοι.

γιναμε και περιεργοι που βγαινουμε μονοι μας και δεν θελουμε να μας σπανε....μην πω τι. βγειτε εσεις για εμας και παιξτε με τα κινητα οπως κανουν 8 στις 10 παρεες.κατα τα αλλα βγαινετε με παρεα για να μην εισαστε παραξενοι.επομενο θεμα στο ινσομνια. βγαινω με παρεα αλλα κανουμε τα ιδια και πηγαινουμε στα ιδια μερη.τι να κανω?

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Αξίωμα.

Η πλειοψηφία διαφωνεί μαζί σου.

Αλλά εντάξει, ο γιατρός έχει πει να λέμε ναι.

Να βγαίνεις πάντα με παρέα, απο 5 άτομα και πάνω.

Μόνο μην ζευγαρώσεις ποτέ γάτα με σκύλο, γιατί θα δεν θα το κάνει κανείς παρέα, θα βγαίνει μόνο του γιατί θα είναι περίεργο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Haha 1

Έχω φιλους, σύζυγο, αδέρφια, γονείς με τους οποίους πηγαίνω για καφέ, για φαγητό, ταξιδι, εκδρομή.

τα ίδια μπορεί να τύχει να κάνω και χωρίς κανέναν αλλον. Για φαγητό ίσως όχι συχνά, μόνο αν βρίσκομαι σε κάποιο ταξίδι και δεν έχω κανένα θέμα να κάτσω να φάω ακόμα και σε καλό εστιατόριο που θέλω να δοκιμάσω.

Καφές, βολτα κλπ, τα θεωρώ αυτονόητα να πηγαίνει κάποιος μόνος. Και τα υπολοιπα αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να φαίνονται πιο δύσκολα.

Γελάω μόνο με εκείνους που είναι με παρέα κι είναι ο καθένας στο κινητό του ή τους παίρνει κάνα 20λεπτο να βγάλουν την τέλεια σέλφι με τον καφέ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...