satsok2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Speaking οβ μόνοι, κέρδισα κάποιο διπλό εισιτήριο για Αρβανιτάκη απόψε. Θέατρο Λυκαβηττου. Σκέφτομαι να πάω μόνος μου. Αν έχει όρεξη κανείς / καμία, ενημερώστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι αν πηγαίνει κανείς για καφέ/ποτό μόνος, το θέμα είναι να μην κάνει σέξ μόνος εκεί είναι το πρόβλημα, είδατε τι έπαθε ο Αυνάν!!! Τον σκότωσε ο Θεός...😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι αν πηγαίνει κανείς για καφέ/ποτό μόνος, το θέμα είναι να μην κάνει σέξ μόνος εκεί είναι το πρόβλημα, είδατε τι έπαθε ο Αυνάν!!! Τον σκότωσε ο Θεός...😂 Μερικες φορες και αυτος μονος σου αν το κανεις καλυτερη επιτυχια μπορεις να εχει. Στις μερες μας δεν μπορεις να σαι σιγουρος για αυτον που καθεται διπλα σου, ειτε για καφε, ειτε στο κρεταβι αν ειναι αυτο που βλεπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Τελικα, η απαντηση στο ερωτημα, ειναι σε μεγαλο βαθμο, 'τι θα πει ο κοσμος'; Αν καποιος μπορει να περασει καλα και μονος του, σε καφε, γιατι να μην το κανει; Ειδικα αμα εισαι και σχετικα σταθερος καπου, ολο και καποιον γνωστο θα πετυχεις. Δεν βλεπω γιατι να υπαρχει προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Το θεμα σε ολο αυτο ειναι πως ο καθενας μας ερμηνευει την λεξη μονος. Καποιος μπορει οταν μενει μονος του να τον παιρνει απο κατω, να νιωθει πως κανενας δεν το θελει, να τον πιανει απελπισια. Αλλοι οταν ειναι μονοι νιωθουν, ελεύθεροι,χαλαροι, κανουν πραγματα που δεν νιωθουν ανετα να τα κανουν με άλλους. Οποτε αν τα χουμε καλα με τον εαυτο μας και μπορουμε εστω μια ωρα να την αφιερώσουμε, ωστε να χαλαρωνουμε, καλα θα ταν να το κανουμε, χωρις να σκεφτουμε τι θα πει κανεις. Πολλες φορες εχω παει για καφε μονος μου, περασα πολυ καλυτερα, απο αλλες φορες που ημουν σε παρεα γιατι επρεπε και απλα εκανα αμηχανες κινησεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos032 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ποτέ δε κατάλαβα γιατί ο κόσμος "βγαίνει" για καφέ. Για να μπω σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά μόνος, θα πρέπει να μην έχω απολύτως τίποτα να κάνω και να βαριέμαι τη ζωή μου. Πραγματικά το έχω απορία από πάντα. Το χειρότερο είναι ότι μου λένε "πάμε για ένα καφέ" και εγώ αισθάνομαι άσχημα που τους ρίχνω άκυρο. Δε μου φαίνεται περίεργο πάντως το να καθίσει κάποιος μόνος του σε μια καφετέρια και να πιεί τον καφέ του, αντιθέτως, είναι φυσιολογικό και το κάνουν πολλοί. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από nikos032 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εγω παλι δεν καταλαβαινω τι θα κανεις αν βγεις μονος για καφε. Μου φαινεται εντελως κριντζ η εικονα. Θα παρατηρεις τους αλλους? Θα βλεπεις τα αυτοκινητα να περνανε απεναντι?? θα κοιτας τον τοιχο?? Αν δεν εχεις κατι να κανεις πχ δουλεια στο λαπτοπ, τι διαολο θα πας να κανεις σε ενα καφε μονος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, giwfys είπε Εγω παλι δεν καταλαβαινω τι θα κανεις αν βγεις μονος για καφε. Μου φαινεται εντελως κριντζ η εικονα. Θα παρατηρεις τους αλλους? Θα βλεπεις τα αυτοκινητα να περνανε απεναντι?? θα κοιτας τον τοιχο?? Αν δεν εχεις κατι να κανεις πχ δουλεια στο λαπτοπ, τι διαολο θα πας να κανεις σε ενα καφε μονος? απο το να διαβασεις ενα βιβλιο μεχρι να παρατηρεις("χαζευεις") το περιβαλλον και την κοινωνια κ θα απολαμβανεις τον καφε σε διαφορετικο μερος απο αυτο που ζεις/συνηθως εισαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, giwfys είπε Εγω παλι δεν καταλαβαινω τι θα κανεις αν βγεις μονος για καφε. Μου φαινεται εντελως κριντζ η εικονα. Θα παρατηρεις τους αλλους? Θα βλεπεις τα αυτοκινητα να περνανε απεναντι?? θα κοιτας τον τοιχο?? Αν δεν εχεις κατι να κανεις πχ δουλεια στο λαπτοπ, τι διαολο θα πας να κανεις σε ενα καφε μονος? Ε αν κάτσεις εξω στο μπαλκόνι σου και πινεις καφε τι κάνεις, θα βλέπεις τον γειτονα να σκουπιζει? Ισα ισα που στην καφετερια ολο και καπως παραπανω θα χαλαρώσεις αφού δεν θα θυμηθείς οτι εχεις ξεχασει κατι να κανεις στο σπιτι ξερωγω 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ειναι πολυ περιεργο ρε παιδια τι να κανουμε.Δεν ξερω κανεναν που θα το εκανε αυτο. Στο μπαλκονι και παλι κατι κανω.Αν θελω να χαλαρωσω για 10 λεπτακια οκ μπορω να μην κανω και τιποτα. Αλλα γενικα παντα κατι κανω.Ειτε θα διαβασω εφημεριδα ειτε λαπτοπ. Δεν καθομαι να πιω μια ωρα καφε χωρις να κανω τιποτα. Δεν ξερω κανεναν που να το κανει αυτο δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εξαρταται και τη φαση της ζωης, που περνα σε καθε χρονικη περιοδο ο καθενας. Θυμαμαι, ποσο ανακουφιστικο το εβρισκα, να βγω για καφε εστω και μονος, οταν ειχα περασει μια εξαιρετικα στρεσογονο και πιεστικη κατασταση στη ζωη μου. Τοτε, και μονος να βγεις για καφε, και να παρατηρεις τον κοσμο, ειναι ανακουφιστικο. Γι'αυτο και ποτε δεν εκφερω κριση αν και γιατι ειναι καποιος μονος. Δεν ξερεις την ιστορια του, δεν ξερεις τι περνάει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 25 minutes ago, mindreader said: Εξαρταται και τη φαση της ζωης, που περνα σε καθε χρονικη περιοδο ο καθενας. Θυμαμαι, ποσο ανακουφιστικο το εβρισκα, να βγω για καφε εστω και μονος, οταν ειχα περασει μια εξαιρετικα στρεσογονο και πιεστικη κατασταση στη ζωη μου. Τοτε, και μονος να βγεις για καφε, και να παρατηρεις τον κοσμο, ειναι ανακουφιστικο. Γι'αυτο και ποτε δεν εκφερω κριση αν και γιατι ειναι καποιος μονος. Δεν ξερεις την ιστορια του, δεν ξερεις τι περνάει! Σε αυτο ναι συμφωνω. Αν θες να ξεσκασεις απο προβληματα που σε ταλαιπωρουν και θες να αλλαξεις λιγο περιβαλλον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, giwfys είπε Ειναι πολυ περιεργο ρε παιδια τι να κανουμε.Δεν ξερω κανεναν που θα το εκανε αυτο. Στο μπαλκονι και παλι κατι κανω.Αν θελω να χαλαρωσω για 10 λεπτακια οκ μπορω να μην κανω και τιποτα. Αλλα γενικα παντα κατι κανω.Ειτε θα διαβασω εφημεριδα ειτε λαπτοπ. Δεν καθομαι να πιω μια ωρα καφε χωρις να κανω τιποτα. Δεν ξερω κανεναν που να το κανει αυτο δηλαδη. Ε, αυτό μπορείς να το κάνεις σε μια καφετέρια με θέα θάλασσα. Δεν είναι πιο ωραίο, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, nikos032 είπε Ποτέ δε κατάλαβα γιατί ο κόσμος "βγαίνει" για καφέ. Για να μπω σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά μόνος, θα πρέπει να μην έχω απολύτως τίποτα να κάνω και να βαριέμαι τη ζωή μου. Πραγματικά το έχω απορία από πάντα. Το χειρότερο είναι ότι μου λένε "πάμε για ένα καφέ" και εγώ αισθάνομαι άσχημα που τους ρίχνω άκυρο. Δε μου φαίνεται περίεργο πάντως το να καθίσει κάποιος μόνος του σε μια καφετέρια και να πιεί τον καφέ του, αντιθέτως, είναι φυσιολογικό και το κάνουν πολλοί. Πολύ σωστά. Και στο κάτω κάτω αν σου αρέσει ο καφές και θέλεις να παίρνεις, δεν χρειάζεται να καθίσεις σε καφετέρια, θα μπορούσες να πάρεις έναν καφέ στο χέρι και να βγεις μια βόλτα ή να καθίσεις σε κάποιο παρκάκι, ειδικά αν μένεις επαρχία και ποιο κοντά στην φύση είναι ακόμη καλύτερα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, giwfys είπε Εγω παλι δεν καταλαβαινω τι θα κανεις αν βγεις μονος για καφε. Μου φαινεται εντελως κριντζ η εικονα. Θα παρατηρεις τους αλλους? Θα βλεπεις τα αυτοκινητα να περνανε απεναντι?? θα κοιτας τον τοιχο?? Αν δεν εχεις κατι να κανεις πχ δουλεια στο λαπτοπ, τι διαολο θα πας να κανεις σε ενα καφε μονος? Τίποτα,απλά να κοιτάς τον κόσμο που περνάει.Αξία;Τεράστια για κάποιους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα