Sibyl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Βρε παιδιά, δεν χρειάζεται κάποια αιτία για να πάει ένας άνθρωπος να πιει έναν καφέ μόνος του. Δεν είναι αυτονόητο ότι περνάει δύσκολα ή ότι δεν έχει κάτι άλλο να κάνει ή ότι δεν έχει κοινωνικό κύκλο κτλ, κτλ, κτλ. Λίγο-πολύ όλοι έχουμε κοντά στο σπίτι μας ένα πάρκο, έναν χώρο πρασίνου, βγαίνουμε, περπατάμε, κάνουμε ένα διάλειμμα, αλλάζουμε παραστάσεις, και μετά καθόμαστε να πιούμε έναν καφέ είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο είτε ακούγοντας μουσική είτε χαζεύοντας. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πιο απλό και πιο "φυσιολογικό" απ΄αυτό. Ανέκαθεν το έκανα. Και πάμπολλες φορές μπορεί να βγω το πρωί για καφέ μόνη μου και το βράδυ να βγω με την παρέα μου. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Μου κάνει εντύπωση τόση συζήτηση για κάτι που γίνεται τόσο αυθόρμητα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Επίσης είναι τρομερά θεραπευτικό να βγεις μόνος σου και να πιάσεις κουβέντα με έναν άγνωστο και να πεις και 5 πράγματα που ίσως δεν σου είναι εύκολο να τα συζητήσεις με κάποιον που σε ξέρει. Το έχω κάνει αρκετές φορές και είναι πιο ευχάριστο και φθηνό από ψυχολόγο 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από adi32 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου On 28/09/2024 at 07:39, Mhdenistis said: Στο coffee island πήγε μέσα σε έναν χρόνο από 2 στο 2.70 αλλά μιλάμε σε κανονική καφετέρια και όχι take away. εχω δει τιμες σε coffee island και πχ freddo espresso δεν εχω δει στα 2,7. γενικοτερα αν καποιος θελει να βγει και να βρει και κατι φτηνο θα βρει. θα πω το απλο παραδειγμα. ερμου για οποιον ειναι αθηνα.to marks and spencer εχει στον 7 οροφο καφετερια self service.μπορεις να παρεις κατι σαν αναψυκτικο που εχει με 1 ευρω.ηρεμια εχει γενικα για να κατσεις,θεα εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 34 minutes ago, poulinos said: θα πω το απλο παραδειγμα. ερμου για οποιον ειναι αθηνα.to marks and spencer εχει στον 7 οροφο καφετερια self service.μπορεις να παρεις κατι σαν αναψυκτικο που εχει με 1 ευρω.ηρεμια εχει γενικα για να κατσεις,θεα εχεις. Εχουμε μηπως καμια φωτο απο καμια ιστοσελιδα απο αυτη την καφετερια self service; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 minute ago, mindreader said: Εχουμε μηπως καμια φωτο απο καμια ιστοσελιδα απο αυτη την καφετερια self service; https://www.lifo.gr/guide/taste/news/marks-spencer-o-shopping-proorismos-tis-ermoy-apektise-molis-diko-toy-kafe εδω εισαι.εμενα μαρεσει σαν μερος. και πολλες φορες παιζουν και κρουασανακια και μπισκοτα κτλ σε εκπτωση. σαν φουρνος δηλαδη.απλα πρεπει να εχεις καρτα marks and spencer για τις εκπτωσεις αν θυμαμαι καλα.επισης στους 10 καφεδες ο 11ος δωρο. απλα τα αναφερω.δεν ειναι crazy deal. οποτε μπορεις να παρεις καφε ή ακριβως δεξια απο το ταμειο θα δεις ενα ψυγειο και μεσα εχει σαν νερο με γευση (λεμοναδα) (0 θερμιδες) με 0,99. και η θεα για οποιον του αρεσει να βλεπει απο ψηλα αξιζει.ακροπολη βλεπεις κτλ.και το καλο ειναι οτι δεν γεμιζει κοσμο . ευτυχως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, poulinos είπε εχω δει τιμες σε coffee island και πχ freddo espresso δεν εχω δει στα 2,7. γενικοτερα αν καποιος θελει να βγει και να βρει και κατι φτηνο θα βρει. θα πω το απλο παραδειγμα. ερμου για οποιον ειναι αθηνα.to marks and spencer εχει στον 7 οροφο καφετερια self service.μπορεις να παρεις κατι σαν αναψυκτικο που εχει με 1 ευρω.ηρεμια εχει γενικα για να κατσεις,θεα εχεις. Έχεις δίκιο αλλά αυτά θεωρούνται snak bar για το όρθιο όχι κανονικές καφετέριες, δεν σε αφήνουν ούτε καν να πας τουαλέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 34 minutes ago, Mhdenistis said: Έχεις δίκιο αλλά αυτά θεωρούνται snak bar για το όρθιο όχι κανονικές καφετέριες, δεν σε αφήνουν ούτε καν να πας τουαλέτα. everest.coffee berry, coffee island.coffee lab(οχι σε ολα αφου σε μερικα δεν ειναι take away),marks and spencer,mikel πας κανονικα τουαλετα. και αλλα πολλα μικρα που δεν ειναι αλυσιδα. οπως εχω γραψει γενικα λυσεις υπαρχουν.απο εκει και περα ειναι το ποσο καποιος θελει να ασχοληθει ή ειναι δεν πειραζει πληρωνω 4 ευρω καφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 37 minutes ago, Mhdenistis said: Έχεις δίκιο αλλά αυτά θεωρούνται snak bar για το όρθιο όχι κανονικές καφετέριες, δεν σε αφήνουν ούτε καν να πας τουαλέτα. Το συγκεκριμένο ειναι το café των M&S, και εχει κανονικα τουαλετα για τους πελατες. Μαλλον δεν εχεις παει. Απλα ειναι μικρο, ελαχιστα τραπεζακια. Φαντασου ειναι ο οροφος που πουλανε τα ειδη σπιτιού και τα φαγωσιμα, και ενα μικρο μερος του το εχουν σαν self-service café. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 minutes ago, *nenya* said: Το συγκεκριμένο ειναι το café των M&S, και εχει κανονικα τουαλετα για τους πελατες. Μαλλον δεν εχεις παει. Απλα ειναι μικρο, ελαχιστα τραπεζακια. Φαντασου ειναι ο οροφος που πουλανε τα ειδη σπιτιού και τα φαγωσιμα, και ενα μικρο μερος του το εχουν σαν self-service café. οσες φορες εχω παει παντως που δεν ειναι λιγες δεν εχει τυχει να μην βρω να κατσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Ναι, κι εγω βρισκω. Απλα το αναφέρω για να εχουν καποιοι εικονα οτι δεν ειναι σαν μεγαλη καφετερια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, poulinos είπε everest.coffee berry, coffee island.coffee lab(οχι σε ολα αφου σε μερικα δεν ειναι take away),marks and spencer,mikel πας κανονικα τουαλετα. και αλλα πολλα μικρα που δεν ειναι αλυσιδα. οπως εχω γραψει γενικα λυσεις υπαρχουν.απο εκει και περα ειναι το ποσο καποιος θελει να ασχοληθει ή ειναι δεν πειραζει πληρωνω 4 ευρω καφε. Σε μερικά σε αφήνουν σε άλλα όχι, νομίζω έγινε ένας νόμος τώρα τελευταία ώστε υποχρεωτικά πρέπει να υπάρχουν τουαλέτες και αντρικές και γυναικείες διαχωρισμένες ώστε να επιτρέψουν στον πελάτη να μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Είμαι άνθρωπος που δούλευα νύχτα στις πολύ δυνατές εποχές 90s μέχρι το 2011....... Έκανα 100αδες "γνωστούς" όπου πηγαίναναμε για καφέ σε μεγάλες παρέες μέχρι και 20 άτομα!!!! Στην γιορτή μου μια χρονιά το τηλέφωνο χτύπαγε από τα χαράματα μέχρι 12 το βράδυ,αλλά και την επόμενη!!!!! Με χαιρέταγαν στον δρόμο άγνωστοι "δεν μας θυμάσαι,ερχόμασταν στο μαγαζί"..😅🤣😂 Σήμερα πηγαίνω μόνος σε ένα καφέ 2-3 φορές την βδομάδα.......κάνω εργασίες στην βραχυχρονια που ασχολουμαι........ Τώρα αν πει κάποιος "αχ τον καημένο μοναχούλης του" μόνο εγώ ξέρω πόσο μοναχούλης ΔΕΝ ήμουν,και επιτέλους ησυχία.....😂🤣😅😅🤣😂 That's life. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 13 minutes ago, alexioannou said: Τώρα αν πει κάποιος "αχ τον καημένο μοναχούλης του" μόνο εγώ ξέρω πόσο μοναχούλης ΔΕΝ ήμουν,και επιτέλους ησυχία.....😂🤣😅😅🤣😂 ειπες την μαγικη λεξη.ησυχια 51 minutes ago, Mhdenistis said: Σε μερικά σε αφήνουν σε άλλα όχι, νομίζω έγινε ένας νόμος τώρα τελευταία ώστε υποχρεωτικά πρέπει να υπάρχουν τουαλέτες και αντρικές και γυναικείες διαχωρισμένες ώστε να επιτρέψουν στον πελάτη να μπει. γενικως δεν εχω πετυχει προβλημα ως τωρα. δεν θυμαμαι δηλαδη να μου εχει τυχει κατι.επισης και τα coffee beat πολυ ωραια για να κατσεις και εχουν και τουαλετες κανονικα 56 minutes ago, *nenya* said: Ναι, κι εγω βρισκω. Απλα το αναφέρω για να εχουν καποιοι εικονα οτι δεν ειναι σαν μεγαλη καφετερια. ναι ειναι τα τραπεζακια και μετα οι καρεκλιτσες με τον παγκο που βλεπεις εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, poulinos είπε γενικως δεν εχω πετυχει προβλημα ως τωρα. δεν θυμαμαι δηλαδη να μου εχει τυχει κατι.επισης και τα coffee beat πολυ ωραια για να κατσεις και εχουν και τουαλετες κανονικα Εξαρτάται και από την περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα