lek88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Θα βγαίνατε ποτέ για καφέ μόνοι σας χωρίς παρέα; Ήταν κάτι που δεν τολμούσα να κάνω ποτέ μου γιατί νόμιζα ότι όλοι θα με κοιτάνε περίεργα και θα ντρεπόμουν. Σήμερα λοιπόν τόλμησα να βγω μόνη μου σε καφετέρια της περιοχής μου! Τελικά όλα είναι στο μυαλό... Κάνεις από τα διπλά τραπέζια δεν με κοίταξε περίεργα (ή δεν το κατάλαβα έστω) κ εγώ ένοιωσα αρκετά άνετα για πρώτη φορά. Θα το κάνατε; 24 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, lek88 said: Θα βγαίνατε ποτέ για καφέ μόνοι σας χωρίς παρέα; Ήταν κάτι που δεν τολμούσα να κάνω ποτέ μου γιατί νόμιζα ότι όλοι θα με κοιτάνε περίεργα και θα ντρεπόμουν. Σήμερα λοιπόν τόλμησα να βγω μόνη μου σε καφετέρια της περιοχής μου! Τελικά όλα είναι στο μυαλό... Κάνεις από τα διπλά τραπέζια δεν με κοίταξε περίεργα (ή δεν το κατάλαβα έστω) κ εγώ ένοιωσα αρκετά άνετα για πρώτη φορά. Θα το κάνατε; το εχω κανει απειρες φορες.απο το να πιω απλα καφε μεχρι να εχω λαπτοπ μαζι για να κανω καποια δουλεια κτλ. οπως εχω παει και διακοπες μονος και ελλαδα και εξωτερικο.μεχρι και ορειβασια σε βουνα εχω κανει μονος. αξια ανεκτιμητη. δεν με νοιαζει καν τι θα πει ο κοσμος.αν και πλεον δεν θα πουν τπτ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από poulinos 43 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostza Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Το θέμα δεν είναι "ντροπή". Γιατί να ντραπείς; Δεν κάνεις κάτι κακό. Το θέμα είναι , αν δεν είναι απλά ένας καφές "αναμονής" (π.χ. περιμένοντας το καράβι ή το λεωφορείο ή να ανοίξει κάποιο γραφείο/μαγαζί) τι να κάνεις μόνος για καφέ; Εμένα μου φαίνεται βαρετό. Πάω μόνος μόνο σε μαγαζιά που ξέρω τον κόσμο που δουλεύει και θα καθίσουμε μαζί, οπότε τεχνικά μόνος αλλά όχι ακριβώς. Πάντως άσχετα από προσωπική επιλογή, προφανώς και δεν πρέπει να "ντρέπεσαι" ή να "φοβάσαι" να κάνεις. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 minute ago, panostza said: Το θέμα δεν είναι "ντροπή". Γιατί να ντραπείς; Δεν κάνεις κάτι κακό. Το θέμα είναι , αν δεν είναι απλά ένας καφές "αναμονής" (π.χ. περιμένοντας το καράβι ή το λεωφορείο ή να ανοίξει κάποιο γραφείο/μαγαζί) τι να κάνεις μόνος για καφέ; Εμένα μου φαίνεται βαρετό. Πάω μόνος μόνο σε μαγαζιά που ξέρω τον κόσμο που δουλεύει και θα καθίσουμε μαζί, οπότε τεχνικά μόνος αλλά όχι ακριβώς. Πάντως άσχετα από προσωπική επιλογή, προφανώς και δεν πρέπει να "ντρέπεσαι" ή να "φοβάσαι" να κάνεις. πολλες φορες απλα θελω να βγω απο το σπιτι ή να εχω πχ ηρεμια οποτε λαπτοπακι μαζι για να δω καποια πραγματα κτλ.δεν το βρηκα ποτε βαρετο. για την ts απλα να πω. α.δεν δινουμε σημασια τι λεει ο αλλος.ο καθενας την βλακεια του θα πει αλλωστε και δεν κοιταει την καμπουρα του. β.ειμαστε 2024.τπτ δεν ειναι παραξενο γ.αν κανεις και solo travelling θα δεις οτι και αυτο εχει τα θετικα του.αν περιμενα απο αλλους,αλλες δεν θα ειχα κανει ουτε το ενα δεκατο απο τα ταξιδια που εχω κανει Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από poulinos 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε το εχω κανει απειρες φορες.απο το να πιω απλα καφε μεχρι να εχω λαπτοπ μαζι για να κανω καποια δουλεια κτλ. οπως εχω παει και διακοπες μονος και ελλαδα και εξωτερικο.μεχρι και ορειβασια σε βουνα εχω κανει μονος. αξια ανεκτιμητη. δεν με νοιαζει καν τι θα πει ο κοσμος.αν και πλεον δεν θα πουν τπτ Σίγουρα αν είχα ένα λαπτοπ μαζί θα ένοιωθα κ εγώ ακόμα πιο άνετα. Αλλά μέχρι τώρα μου φαινόταν τρομερα δύσκολο όλο αυτό 2 λεπτά πριν, panostza είπε Το θέμα δεν είναι "ντροπή". Γιατί να ντραπείς; Δεν κάνεις κάτι κακό. Το θέμα είναι , αν δεν είναι απλά ένας καφές "αναμονής" (π.χ. περιμένοντας το καράβι ή το λεωφορείο ή να ανοίξει κάποιο γραφείο/μαγαζί) τι να κάνεις μόνος για καφέ; Εμένα μου φαίνεται βαρετό. Πάω μόνος μόνο σε μαγαζιά που ξέρω τον κόσμο που δουλεύει και θα καθίσουμε μαζί, οπότε τεχνικά μόνος αλλά όχι ακριβώς. Πάντως άσχετα από προσωπική επιλογή, προφανώς και δεν πρέπει να "ντρέπεσαι" ή να "φοβάσαι" να κάνεις. Δεν μιλάω για κάποια αναμονή που θα πιεις καφέ μόνος αλλά για στιγμές που θα ξεκινήσεις από το σπίτι για να πας να πιεις καφέ μόνος. 3 λεπτά πριν, poulinos είπε πολλες φορες απλα θελω να βγω απο το σπιτι ή να εχω πχ ηρεμια οποτε λαπτοπακι μαζι για να δω καποια πραγματα κτλ.δεν το βρηκα ποτε βαρετο. για την ts απλα να πω. α.δεν δινουμε σημασια τι λεει ο αλλος.ο καθενας την βλακεια του θα πει αλλωστε και δεν κοιταει την καμπουρα του. β.ειμαστε 2024.τπτ δεν ειναι παραξενο γ.αν κανεις και solo travelling θα δεις οτι και αυτο εχει τα θετικα του.αν περιμενα απο αλλους,αλλες δεν θα ειχα κανει ουτε το ενα δεκατο απο τα ταξιδια που εχω κανει Συμφωνώ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, lek88 said: Σίγουρα αν είχα ένα λαπτοπ μαζί θα ένοιωθα κ εγώ ακόμα πιο άνετα. Αλλά μέχρι τώρα μου φαινόταν τρομερα δύσκολο όλο αυτό το λαπτοπ δεν το παιρνω για να δειξω στον αλλον οτι κανω δουλεια ωστε να μην φαινομαι weird. απλα μαζι με ενα καφεδακι κανω και κατι που εχω να κανω. αλλες φορες εχω απλα το κινητο. εχω κατσει και εχω δει και ταινια σε λαπτοπ κινητο μαζι με τον καφε ενω πιο παλια επαιζα και με rubic cube.προσθεσα και μερικα σχολια στο πιο πανω μου ποστ. σε πολλα πραγματα η πρωτη φορα ειναι η δυσκολη ,αμηχανη. τπτ δεν ειναι συην πραξη. σαν πολλα ατομα που ντρεπονται να πανε γυμναστηριο χωρις παρεα οτι και καλα θα τους κοιταει ο κοσμος. μεχρι και εκτος ευρωπης εχω παει σολο Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από poulinos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε το λαπτοπ δεν το παιρνω για να δειξω στον αλλον οτι κανω δουλεια ωστε να μην φαινομαι weird. απλα μαζι με ενα καφεδακι κανω και κατι που εχω να κανω. αλλες φορες εχω απλα το κινητο. εχω κατσει λαι εχω δει και ταινια σε λαπτοπ κινητο μαζι με τον καφε ενω πιο παλια επαιζα καο με rubic cube.προσθεσα και μερικα σχολια στο πιο πανω μου ποστ. σε πολλα πραγματα η πρωτη φορα ειναι η δυσκολη ,αμηχανη. τπτ δεν ειναι. σαν πολλα ατομα που ντρεπονται να πανε γυμναστηριο χωρος παρεα πτο θα τους κοιταει ο κοσμος. μεχρι και εκτος ευρωπης εχω παει σολο Κ εγώ βιντεακια στο κινητό έβλεπα σήμερα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε η όλη φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Just now, lek88 said: Κ εγώ βιντεακια στο κινητό έβλεπα σήμερα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε η όλη φάση σπιτι για παραδειγμα μπορει να εχεις φασαρια.μπορει να θες να πιεις ενα καφεδακι.να θες να βγεις εκτος. οποτε παιρνεις μαζι σου τα απαραιτητα και πας. ή να παρεις σε αλλη περιπτωση ενα καφε και να πας να περπατησεις ή να την αραξεις σε ενα παρκο(οσα εχουν μεινει). απλα ο κοσμος πιο παλια εβλεπε την αρνητικη πλευρα ΜΟΝΟ. γιατι καθεται μονος,μονη, γιατι παει διακοπεςμονος,μονη κτλ. οτι και καλα κατι ετρεχε. με τους ρυθμους που δουλευουμε και το αγχος λογικο ειναι καποιες φορες να θες να αφιερωσεις χρονο σε σενα και να μην βγεις με καποιο ατομο. ή και περιπτωσεις που δεν μπορει καποιος φιλος ή ακομα και περιπτωσεις που μπορει να μην εχουμε φιλους απο επιλογη. σκοπος ειναι να χαλαρωσεις γιατι ουκ ολιγες φορες βγαινεις με αλλα ατομα και αντι να χαλαρωσεις τσιτωνεις περισσοτερο. ακομα και στο ταξιδι κανεις το προγραμμα σου και δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, poulinos είπε σπιτι για παραδειγμα μπορει να εχεις φασαρια.μπορει να θες να πιεις ενα καφεδακι.να θες να βγεις εκτος. οποτε παιρνεις μαζι σου τα απαραιτητα και πας. ή να παρεις σε αλλη περιπτωση ενα καφε και να πας να περπατησεις ή να την αραξεις σε ενα παρκο(οσα εχουν μεινει). απλα ο κοσμος πιο παλια εβλεπε την αρνητικη πλευρα ΜΟΝΟ. γιατι καθεται μονος,μονη, γιατι παει διακοπεςμονος,μονη κτλ. οτι και καλα κατι ετρεχε. με τους ρυθμους που δουλευουμε και το αγχος λογικο ειναι καποιες φορες να θες να αφιερωσεις χρονο σε σενα και να μην βγεις με καποιο ατομο. ή και περιπτωσεις που δεν μπορει καποιος φιλος ή ακομα και περιπτωσεις που μπορει να μην εχουμε φιλους απο επιλογη. σκοπος ειναι να χαλαρωσεις γιατι ουκ ολιγες φορες βγαινεις με αλλα ατομα και αντι να χαλαρωσεις τσιτωνεις περισσοτερο. ακομα και στο ταξιδι κανεις το προγραμμα σου και δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν Είπες ακριβώς αυτά που σκέφτομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, lek88 said: Είπες ακριβώς αυτά που σκέφτομαι οποτε μην νιωθεις παραξενα.μολις ανακαλυψες κατι ωραιο.ελπιζω συντομα και σε ταξιδακι σολο. σε αλλες χωρες το να καθεσαι μονος μονη για καφε ειναι πιο συνηθισμενο.θα δεις οτι την επομενη φορα δεν θα σε νοιαξει καν και δεν θα δωσεις καν σημασια αν κοιταει καποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BROKOLOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καταρχάς όταν βγαίνεις έξω ποτέ δεν είσαι μονος έχεις πάντα.... Τον εαυτό σου! Ξέρεις τι επικό δομικές συζητήσεις μπορεί να έχει κάποιος με τον εαυτό του όταν πίνει καφέ? Αξία ανεκτίμητη 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, BROKOLOS said: Καταρχάς όταν βγαίνεις έξω ποτέ δεν είσαι μονος έχεις πάντα.... Τον εαυτό σου! Ξέρεις τι επικό δομικές συζητήσεις μπορεί να έχει κάποιος με τον εαυτό του όταν πίνει καφέ? Αξία ανεκτίμητη η γραφεις με αυτους που θες ΜΟΝΟ , (στο κινητο) 🫠 το βασικο ειναι οτι εχεις και χρονο να οργανωσεις μελλοντικα σχεδια και να τα σκεφτεις με ησυχια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Όχι, ούτε για καφέ ούτε για ποτό. Άλλο αν έχω δουλειά και πρέπει να περιμένω πριν ή μετά κάποιον και θέλω να περάσει λίγο η ώρα, ναι, θα κάτσω σε ένα καφέ. Αλλά έτσι, να ξεκινήσω για να κάτσω κάπου, όχι. Στο εξωτερικό το έκανα κάποτε, άλλα χρόνια. Διακοπές πάντως, μόνος πάω εκεί που συνήθως πάντα πάω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BROKOLOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Ποπό τι με θύμισες Να σκας στη καφετερια να πάρεις μια φρέντα και να βλέπεις.... Τον γκόμενο και την γκόμενά αντικριστά να γράφουν στο κινιτο τους!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom26 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Πάντα μόνος βγαίνω για καφέ ή για ποτό,σινεμά,πάω διακοπές μόνος και γενικά όταν θέλω να είμαι εγώ και ο εαυτός μου! Χρειάζεται που και που να ακολουθείς τα δικά σου και μόνο θέλω. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα