Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Έχω μεταφέρει όσες εφαρμογές μπορούν να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης αλλά και πάλι η εσωτερική μνήμη είναι πλήρης. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχονται οι "Άλλες εφαρμογές" που πιάνουν 20,7GB εσωτερικής μνήμης, όπως επίσης και τι θα μπορούσα να διαγράψω από τη μνήμη συστήματος που πιάνει 8,3GB εσωτερικής μνήμης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασα. 
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; (Ακόμη και συσκευή ν' αλλάξω πάλι θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα διότι η εσωτερική μνήμη των κινητών είναι μικρής χωρητικότητας).

458408961_928067226028528_8582262155330348463_n.jpg

457688373_928777189025853_271906846810594530_n.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Καλησπέρα,
Έχω μεταφέρει όσες εφαρμογές μπορούν να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης αλλά και πάλι η εσωτερική μνήμη είναι πλήρης. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχονται οι "Άλλες εφαρμογές" που πιάνουν 20,7GB εσωτερικής μνήμης, όπως επίσης και τι θα μπορούσα να διαγράψω από τη μνήμη συστήματος που πιάνει 8,3GB εσωτερικής μνήμης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασα. 
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; (Ακόμη και συσκευή ν' αλλάξω πάλι θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα διότι η εσωτερική μνήμη των κινητών είναι μικρής χωρητικότητας).

458408961_928067226028528_8582262155330348463_n.jpg

457688373_928777189025853_271906846810594530_n.jpg

Το "αλλες εφαρμογες" ειναι πιο πιθανο να ειναι το ιδιο το λειτουργικο ή χωρος που καταλαμβανουν οι εφαρμογες. 

Δεν μπορεις πια να εχεις συσκευη με συνολικο χωρο 32gb. Θα πρεπει να κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες και να εχεις το ελαχιστο για να το λειτουργεις.. 

Και σκεψου σιγα σιγα για καποια αλλαγη...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Το "αλλες εφαρμογες" ειναι πιο πιθανο να ειναι το ιδιο το λειτουργικο ή χωρος που καταλαμβανουν οι εφαρμογες. 

Ευχαριστώ, τις έχω τσεκάρει τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη και πάλι δεν πιάνουν σε καμία περίπτωση τόσο πολύ.

Αναφορά σε κείμενο

Θα πρεπει να κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες και να εχεις το ελαχιστο για να το λειτουργεις.. 

Το σκέφτηκα αλλά η επαναφορά θα διαγράψει τα πάντα όλα από την εσωτερική μνήμη. (Φαντάζομαι ότι δεν επηρεάζει ότι είναι αποθηκευμένο στην κάρτα sd).
Βέβαια οκ, μπορώ να κάνω μια λίστα με τις εφαρμογές που έχω και να τις ξανακατεβάσω μετά την επαναφορά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Ευχαριστώ, τις έχω τσεκάρει τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη και πάλι δεν πιάνουν σε καμία περίπτωση τόσο πολύ.

Το σκέφτηκα αλλά η επαναφορά θα διαγράψει τα πάντα όλα από την εσωτερική μνήμη. (Φαντάζομαι ότι δεν επηρεάζει ότι είναι αποθηκευμένο στην κάρτα sd).
Βέβαια οκ, μπορώ να κάνω μια λίστα με τις εφαρμογές που έχω και να τις ξανακατεβάσω μετά την επαναφορά.

Οι εφαρμογές θα ειναι και  στον google λογαριασμό σου στο  play store για να τις ξανακατεβάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οτι είπε ο φίλος απο επάνω. Τα 32GB είναι πλέον πολύ λιγα. Βλεπω αρκετους να εχουν πρόβλημα ακομα και με 64GB.

Το τι σημαίνει το "Other" το λεει εδω:

https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/what-is-other-storage-on-your-galaxy-phone/?srsltid=AfmBOooMe8V7BHQPCwUjvew5eZnUpVkAv74ftXp8EOnqdWGGqdYWDmNu

Δεν ξερω αν μπορείς να το ξεφορτωθείς τον χωρο που πιανουν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οι εφαρμογές θα ειναι και  στον google λογαριασμό σου στο  play store για να τις ξανακατεβάσεις.

Good to know ;)

2 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Οτι είπε ο φίλος απο επάνω. Τα 32GB είναι πλέον πολύ λιγα. Βλεπω αρκετους να εχουν πρόβλημα ακομα και με 64GB.

Το τι σημαίνει το "Other" το λεει εδω:

https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/what-is-other-storage-on-your-galaxy-phone/?srsltid=AfmBOooMe8V7BHQPCwUjvew5eZnUpVkAv74ftXp8EOnqdWGGqdYWDmNu

Δεν ξερω αν μπορείς να το ξεφορτωθείς τον χωρο που πιανουν. 

Eυχαριστώ, κάνω καθάρισμα των cache αλλά μιλάμε για απειροελάχιστη διαφορά. 
Το θέμα είναι ότι πολλές εφαρμογές δεν αποθηκεύονται στη Sd, οπότε θες αναγκαστικά μεγάλη εσωτερική μνήμη.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Για να δεις τι συμβαίνει σε κινητο με 128GB, χρησιμοποιώ 82.5GB χωρις πολλες εφαρμογες. 

Screenshot_20240915_135955_Settings.jpg.8bdb215b018ea521a2ee74c33fcc5bb8.jpg

Καταλαβαίνω, γενικά η εσωτερική μνήμη είναι θέμα. 
Βέβαια, βλέπω ότι έχεις και πολλές εικόνες που θα μπορούσες να τις παρκάρεις σε μία Sd.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

μπορώ να κάνω μια λίστα με τις εφαρμογές που έχω και να τις ξανακατεβάσω μετά την επαναφορά.

Εκει ακριβως ειναι το προβλημα σου. 

Εχεις πολλες εφαρμογες. Τα 32gb ειναι πολυ λιγα...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω αντιμετωπίσει και εγώ αυτό το πρόβλημα με το huawei κινητό μου. Λύση θα μπορούσε να δώσει αν υπήρχε τρόπος να βρεις το λεγόμενο recycle bin του κινητού, αλλά δεν υπάρχει ξεκάθαρος τρόπος. Την πρώτη φορά που αντιμετώπισα το πρόβλημα, κατάφερα και βρήκα έναν κρυφό φάκελο με πάρα πολλά άχρηστα αρχεία, τα έσβησα και το πρόβλημα λύθηκε. 

Επανήλθε πάλι μετά από κάποιο διάστημα, τότε είχα βρει σε κάποιον φάκελο κάτι άχρηστα βίντεο τα οποία έπρεπε να διαγραφούν, αλλά δεν τα έβλεπα από την αντίστοιχη εφαρμογή διαχείρισης για τα βίντεο της συσκευής, τα εντόπισα όταν μπήκα σε έναν φάκελο χειροκίνητα, τα έσβησα και ελευθερώθηκε αρκετός χώρους. 

Τώρα αναμένω ποτέ θα εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα. Κάνε καθαρισμα σε cache εφαρμογών, επίσης μπες σε έναν φάκελο με τα αρχεία λήψης η ότι γίνεται download από τους browsers γιατι παίζει να έχει μαζευτεί πολύ πράμα εκεί.

Κάτι άλλο χειροπιαστό δεν θυμάμαι να σου πω τώρα, πάντως μην το βάλεις κάτω, εφόσον βλέπεις ότι στις απαιτήσεις σου σε εξυπηρετεί η συσκευή και το μοναδικό θέμα είναι αυτό, κράτησε την όσο μπορείς, το ίδιο θα κάνω και εγώ μέχρι να χαλάσει η μπαταρία. 

Edit: Τώρα είδα την ανάλυση από τον χώρο αποθήκευσης που έβαλες. Έχεις πολλά app, τα δικά μου είναι 13GB. Άμα τα χρειάζεσαι τα περισσότερα από αυτά και δεν υπάρχει προοπτική να σβήσεις τα μισά από αυτά τουλάχιστον, πάρε νέο κινητό μην παιδεύεσαι τζάμπα. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Που βλέπουμε πόση εσωτερικη μνήμη έχει ένα samsung και πόση είναι ελεύθερη; 

Έχω το παλιό Α7 

Για την ώρα δεν έχω πρόβλημα. 

Πηγαινε στις ρυθμίσεις και μετά στον αποθηκευτικό χώρο. Σου εμφανίζει για εσωτερική μνήμη και εξωτερική κάρτα μνήμης. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mariosnik_ είπε

Πηγαινε στις ρυθμίσεις και μετά στον αποθηκευτικό χώρο. Σου εμφανίζει για εσωτερική μνήμη και εξωτερική κάρτα μνήμης. 

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο.. Θα το ψάξω. Ας λίγες μέρες θα πάω σε ένα μεταχειρισμένο s20 

Αυτό πόσο έχει; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο.. Θα το ψάξω. Ας λίγες μέρες θα πάω σε ένα μεταχειρισμένο s20 

Αυτό πόσο έχει; 

Android δεν έχεις; Μηπως είναι στα αγγλικά το menu και δεν το βρίσκεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20240915_165333_Device care.jpg

15 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Android δεν έχεις; Μηπως είναι στα αγγλικά το menu και δεν το βρίσκεις; 

Ναι το Α71 σε ελληνικά 

TS ποιο κινητό έχεις; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...