Προς το περιεχόμενο

TV Box για Cosmote TV

icsd08063
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από manoskost,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Δέχθηκα προσφορά από Cosmote για Cinema Pack με +1€ στον μηνιαίο λογαριασμό (+6€ στον λογαριασμό σταθερής και -5€ στον λογαριασμό κινητής λόγω Cosmote One).

Αναμένω το box που στέλνουν (ένα Skyworth) ώστε να το κουμπώσω στην 1 από τις 3 τηλεοράσεις που δεν είναι smart. Η δεύτερη τηλεόραση έχει την εφαρμογή της Cosmote TV και παίζει μια χαρά. Η τελευταία είναι smart αλλά δεν βλέπω να μπορώ να κατεβάσω cosmote tv app (Samsung UE55K5500) <- μου κάνει περίεργο να μην μπορεί να την υποστηρίξει…

Αν δεν καταφέρω να βρω άκρη, ψάχνω tv box. Ιδανικά θέλω να έχει WiFi 6 καθώς δεν θα συνδεθεί με καλώδιο και θα προτιμούσα να μπορώ να χειρίζομαι την τηλεόραση και το box με ένα τηλεκοντρόλ (αν υπάρχει αυτό σαν επιλογή).

Κάποια πρόταση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
45 λεπτά πριν, icsd08063 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Δέχθηκα προσφορά από Cosmote για Cinema Pack με +1€ στον μηνιαίο λογαριασμό (+6€ στον λογαριασμό σταθερής και -5€ στον λογαριασμό κινητής λόγω Cosmote One).

Αναμένω το box που στέλνουν (ένα Skyworth) ώστε να το κουμπώσω στην 1 από τις 3 τηλεοράσεις που δεν είναι smart. Η δεύτερη τηλεόραση έχει την εφαρμογή της Cosmote TV και παίζει μια χαρά. Η τελευταία είναι smart αλλά δεν βλέπω να μπορώ να κατεβάσω cosmote tv app (Samsung UE55K5500) <- μου κάνει περίεργο να μην μπορεί να την υποστηρίξει…

Αν δεν καταφέρω να βρω άκρη, ψάχνω tv box. Ιδανικά θέλω να έχει WiFi 6 καθώς δεν θα συνδεθεί με καλώδιο και θα προτιμούσα να μπορώ να χειρίζομαι την τηλεόραση και το box με ένα τηλεκοντρόλ (αν υπάρχει αυτό σαν επιλογή).

Κάποια πρόταση;

mecool KM2 plus deluxe ή nokia 8010

• Like 1

3 ώρες πριν, manoskost είπε

mecool KM2 plus deluxe ή nokia 8010

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν βγάλουμε από την εξίσωση το WiFi 6 και πάμε στο κλασσικό WiFi5 αλλά κρατήσουμε τον χειρισμό μέσω ενός τηλεκοντρόλ, τι επιλογές έχουμε;

Ήρθε το SKYWORTH HY4415 σήμερα. Όλα καλά και δείχνει να είναι καλό (το σκέφρτομαι και για αγορά τελικά για την άλλη TV που δυστυχώς δεν έχω HDMI ARC εκεί) αλλά έχω ένα θεματάκι που αν το λύσω θα είμαι super happy.

Στόχος: να χειριστώ τα πάντα μέσα από το box (επίγεια κανάλια, cosmote tv).

Το τηλεκοντρόλ του SKYWORTH δεν μπορεί να μου ελέγξει με τίποτα την ένταση της τηλεόρασης. HDMI CEC ενεργοποιημένο στο box, anynet+ on στην Samsung TV αλλά τίποτα. Το τηλεκοντρόλ της Samsung (απλό και όχι Bluetooth) μπορεί να ελέγξει το μενού του box και την ένταση της TV αλλά έχω θέμα με τα κανάλια καθώς το up/down με βγάζει από το HDMI source αυτόματα (συνδεδεμένο σε HDMI ARC θύρα).

Κάτι που να μου έχει ξεφύγει μήπως;

Νομίζω τελικά πως εγώ το καταλαβαίνω λάθος: το Option που σου δίνει το HDMI CEC είναι να χειρίζεσαι με το τηλεκοντρόλ της TV το TV Box, κάτι που δουλεύει σε εμένα.

Εγώ που έχω στο skyworth σε παλιά smart (αλλά dummy) tv το μόνο που θέλω το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης είναι για να την ανάβω και ανάβει μαζί και το μποξάκι.

Μετά όλα από το τηλεκοντρόλ. Έχω βάλει την ένταση στην tv κάπου στη μέση και μετά αλλάζω την ένταση από το μποξ. Τα κανάλια τα έχει ήδη στο cosmote οπότε δεν χρειάζομαι τα κανάλια από την tv.

Ο Γερμανός πάντως πουλάει το skywoth και ξεχωριστά με την εφαρμογή της cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...