Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω πάρει 3 φορές αυτά τα υγρά πανάκια καθαρισμού της οθόνης από γνωστό μαρκετ. Και τις 3 φορές αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα και δε καταλαβαίνω τι φταίει.

Ανοίγω το τελευταίο πακέτο (αν θυμάμαι καλά πρέπει να το είχα ανοίξει πριν κάποιες μέρες για πρώτη φορά) και βλέπω τα πανάκια μαυρισμένα-μουχλιασμένα. Δε γίνεται να χρησιμοποιηθούν, εδώ τα τραβάς και σκίζονται.

Φταίνε τα πανάκια, να αλλάξω μάρκα; Φταίει ο χώρος αποθήκευσης; Στο γραφείο μου τα έχω και είναι καλοκαίρι. Την προηγούμενη φορά που την είχα πατήσει ήταν χειμώνας και λέω θα ήταν λόγω υγρασίας. Αλλά τώρα δε μπορεί.

Χρησιμοποιώ μωρομάντηλα, υγρά μαντηλάκια με οινόπνευμα-και χωρίς και ποτέ δε μου έχει μουχλιάσει κάποιο. Έχω κάποια χρόνια τα οποία έχουν στεγνώσει, τα πέταξα. Ανοίγω κάποιο πακέτο, το αφήνω πεταμένο στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, ποτέ δεν έχω δει μούχλα. Πως γίνεται και αυτά της οθόνης μουχλιάζουν; Είναι βέβαια άλλο το υλικό, πιο λεπτά.

Spoiler

IMG_20240915_110042781.jpg.ab6fc5913b2d7f53cd2b106372ec16e6.jpg

Δημοσ.

Το επαθα κι εγω με την ιδια ακριβως συσκευασια, οταν την αγορασα χρησιμοποιησα 1-2 και μετα τα αποθηκευσα, οταν την ξανανοιξα ειδα μουχλα. Μονο ομως στα δυο πρωτα πανω πανω, τα οποια πεταξα, τα υπολοιπα ηταν κομπλε απο κατω.

Δημοσ.

Για τα w5 μιλάμε? Και σε εμένα το ίδιο. Πέταξα και τις 2 συσκευασίες (1 σαλόνι, 1 γραφείο) μετά από 5-10 χρήσεις. Έτσι και αλλιώς με swiffer τα κάνω, ε αν χρειαστεί υγρασία, αζαξ σε χαρτί 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Για τα w5 μιλάμε? Και σε εμένα το ίδιο. Πέταξα και τις 2 συσκευασίες (1 σαλόνι, 1 γραφείο) μετά από 5-10 χρήσεις. Έτσι και αλλιώς με swiffer τα κάνω, ε αν χρειαστεί υγρασία, αζαξ σε χαρτί 

ναι τα W5

Βλέπω έχετε αρκετοί το ίδιο θέμα. Άρα δεν είμαι ο μόνος, δεν είναι ότι κάνω κάτι λάθος στην αποθήκευση.

Ούτε εγώ βρίσκω λογική. Χρησιμοποιώ πολύ μωρομάντηλα- υγρά μαντηλάκια. Τα έχω παρατήσει χειμώνα σε σπίτι με υγρασία που κάποιοι τοίχοι είχαν μαυρίσει και ποτέ με κανένα δεν είχα θέμα.. Άλλα που τα είχα ξεχασμένα για χρόνια απλά όταν τα άνοιξα είχαν χάσει την υγρασία. Ε δε γίνεται μόνο τα συγκεκριμένα να μουχλιάζουν. Ίσως το υγρό έχει κάποια περίεργη σύσταση. Εννοείται δε θα ξαναπάρω, θα δοκιμάσω κάποιας άλλης μάρκας. Είναι πάμφθηνα αλλά αν είναι να χρησιμοποιείς 1-2 και μετά να πετάς το πακέτο δε γίνεται δουλειά.

Δημοσ.

Για την οθόνη του laptop σου η του desktop σου καλό είναι να πάρεις ειδικά πανάκια  που δεν έχουν εμποτιστεί με υγρό και ξεχωριστό ειδικό υγρό για οθόνες από κάποιο κατάστημα πληροφορικής στο εμπόριο και όχι από κάποιο πχ supermarket. Τα υγρά πανάκια που συνήθως εμπεριέχουν αλκοόλη μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα στην ευαίσθητη επιφάνεια της οθόνης του laptop ή desktop, με εξαίρεση τις οθόνες στα κινητά και τα tablet που έχουν "γυαλί" (αν και προσωπικά αποφεύγω να χρησιμοποιήσω υγρά πανάκια ακόμα και σε αυτή την περίπτωση)

Δημοσ.
6 hours ago, Ne0n said:

Για την οθόνη του laptop σου η του desktop σου καλό είναι να πάρεις ειδικά πανάκια  που δεν έχουν εμποτιστεί με υγρό και ξεχωριστό ειδικό υγρό για οθόνες από κάποιο κατάστημα πληροφορικής στο εμπόριο και όχι από κάποιο πχ supermarket. Τα υγρά πανάκια που συνήθως εμπεριέχουν αλκοόλη μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα στην ευαίσθητη επιφάνεια της οθόνης του laptop ή desktop, με εξαίρεση τις οθόνες στα κινητά και τα tablet που έχουν "γυαλί" (αν και προσωπικά αποφεύγω να χρησιμοποιήσω υγρά πανάκια ακόμα και σε αυτή την περίπτωση)

Αν είχε αλκοόλη δεν θα μουχλιάζε.

Δημοσ.

Για οθόνες, ειδικό πανάκι μικροϊνών που δεν αφήνει χνούδια. Το βρέχεις, το στίβεις καλά και καθαρίζεις. Ούτε χημικά, ούτε σκουπίδια, ούτε τίποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...