kostakis81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, NiKoSmile είπε Αν ασφαλίσεις το σπίτι θα έχεις έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ 10%. 20% τωρα 1 1
panostza Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, kostakis81 said: η εστω γραψε στο νομο οτι σε ακινητα που αρνουντε να ασφαλησουν οι εταιριες τοτε τα καλυπτει το κρατος ... αν και πιστευω οτι θα τα καλυψουν και αυτα αφου οτι συμβαινει συμβαινει μονο σε τοπικο επιπεδο και αρα η ζημεια θα ειναι μικρη στατιστικα .. ενω αν μαζεψουν ολα τα ακινητα προ του 1960.τα λεφτα που θα βγαζουν απο τα συμβολαια θα ειναι πολαπλασια κυριε αυτα που λετε δεν συναδουν με το κρατος δικαιου και το σοσιαλιστικο μοντελο που ακολουθει η ελλαδα εδω και 70 χρονια . πρεπει να στο ασφαλιζουν εφοσων το κραοτος λεει να το κανουν .. τωρα τα σχετικα περι προδιαγραφων ασφαλειας και επισζκευων δεν τα λαμβανουν υποψην τους αφου ετσι γενικαλενε πριν του 1960 γιοκ . εγω εχω ενα μανιατικο πυργο του 1650 γιατι δεν μου το ασφαλιζουν δηλαδη ? αντεξε 500 χρονια σεισμους σιγουρα ειναι πιο ασφαλες απο μπετα .. αυτε δεν το εξεταζουν καν ....η παλαια ακκινητΑ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ του 1920 παλι αρνουντε να τα ασφαλισουν και ερχετε το κρατος ετσι αυθαιρετα και μου λεει δν σε καλυπτω... γιατι ? οταν εκανα αποδοχη κληρονομιασ γιατι δεν μου το ελεγες τοτε να αρνηθω ? γενικα η φαση ειναι σαν φουστ$ις με ξενο λοκο ...και μου λεει ασφαλησε το σε ιδιωτικη εταιρια αλλα δεν την υποχρεωνω να σε ασφαλησει ... δηλαδη σου λεει κοψε το λαιμο σου και γκρεμισε το και φτοιαξτω απο την αρχη .. αυτο σου λεει . εντομεταξυ εχουν περασει μηχανικοι του κρατουσ και εχουν ελεγξει μετα απο καθε σεισμο και σου εχουν δωσει χαρτια οτι ειναι οκ το ακινητο.. γιατι οι ασφαλιστηκες δεν δεχοντε τουσ μηχανικους του κρατους και τισ γνωμοδοτησεις τους? Τα περί σοσιαλιστικού μοντέλου και ότι περνάει ένας μηχανικός και ρίχνει μια ματιά και είναι όλα οκ, δεν θα τα σχολιάσω καν. Τρόπο σου είπα πιο πάνω, πληρώνεις μηχανικό για μελέτε σοβαρή στατική, πληρώνεις για να γίνουν (αν χρειάζονται) οι απαραίτητες επεμβάσεις, πας σε ασφαλιστική με αυτά και θα στο ασφαλίσουν κατά μεγάλη πιθανότητα. Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν νεοκλασικά από το 1860-1930 αξίας εκατομμυρίων που στεγάζουν καταστήματα, τράπεζες, πρεσβείες. Λες να είναι ανασφάλιστα; Προσωπικά κι εγώ έχω δει ασφαλισμένα ακίνητα προ του 1960. Εάν εσύ κρίνεις (δικαίωμά σου) ότι δεν αξίζει οικονομικά να τα καταστήσεις ασφαλίσιμα, γιατί το σύνολο να πληρώσει για τυχόν ζημιές;; Έχουν αποζημιώθεί πολλά ερείπια κυριολεκτικά , που ήταν επί δεκαετίες ακατοίκητα και εγκαταλελειμένα μετά από σεισμούς/πλημμύρες τις τελευταίες δεκαετίες. Όποιος έχει ακίνητο που πραγματικά αξίζει χρήματα, το ασφαλίζει και δεν περιμένει αν και πότε θα πάρει 5-10-20 χιλιάρικα από το κράτος. Αν θεωρεί (δικαίωμά του) όλες τις ασφαλιστικές απατεώνες, μαζεύει τα λεφτά που θα έδινε για ασφάλιστρα και με αυτά ελπίζει να το επισκευάσει/ξαναχτίσει αν ποτέ πάθει ζημιά. Και όταν λέμε συντήρηση και επισκευές δεν αναφερόμαστε προφανώς σε βάψιμο, σοβάτισμα και καινούργιο μπάνιο. Μιλάμε για τα ζωτικά στατικά του κτιρίου. 2
kostakis81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, panostza είπε Τα περί σοσιαλιστικού μοντέλου και ότι περνάει ένας μηχανικός και ρίχνει μια ματιά και είναι όλα οκ, δεν θα τα σχολιάσω καν. Τρόπο σου είπα πιο πάνω, πληρώνεις μηχανικό για μελέτε σοβαρή στατική, πληρώνεις για να γίνουν (αν χρειάζονται) οι απαραίτητες επεμβάσεις, πας σε ασφαλιστική με αυτά και θα στο ασφαλίσουν κατά μεγάλη πιθανότητα. Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν νεοκλασικά από το 1860-1930 αξίας εκατομμυρίων που στεγάζουν καταστήματα, τράπεζες, πρεσβείες. Λες να είναι ανασφάλιστα; Προσωπικά κι εγώ έχω δει ασφαλισμένα ακίνητα προ του 1960. Εάν εσύ κρίνεις (δικαίωμά σου) ότι δεν αξίζει οικονομικά να τα καταστήσεις ασφαλίσιμα, γιατί το σύνολο να πληρώσει για τυχόν ζημιές;; Έχουν αποζημιώθεί πολλά ερείπια κυριολεκτικά , που ήταν επί δεκαετίες ακατοίκητα και εγκαταλελειμένα μετά από σεισμούς/πλημμύρες τις τελευταίες δεκαετίες. Όποιος έχει ακίνητο που πραγματικά αξίζει χρήματα, το ασφαλίζει και δεν περιμένει αν και πότε θα πάρει 5-10-20 χιλιάρικα από το κράτος. Αν θεωρεί (δικαίωμά του) όλες τις ασφαλιστικές απατεώνες, μαζεύει τα λεφτά που θα έδινε για ασφάλιστρα και με αυτά ελπίζει να το επισκευάσει/ξαναχτίσει αν ποτέ πάθει ζημιά. Και όταν λέμε συντήρηση και επισκευές δεν αναφερόμαστε προφανώς σε βάψιμο, σοβάτισμα και καινούργιο μπάνιο. Μιλάμε για τα ζωτικά στατικά του κτιρίου. κυριε μιλατε με ενα υφος λες και ολοι εχουν στην ακρη 100. 200 χιλιαρικα για να ειναι ανετοι και να φτοιαξουν συντηρησουν το σπιτη που κληρονομησανε απο την γιαγια τους .. στην ελλαδα ολοι ειναι ξεροι και δεν εχουν να βγαλουν τον μηνα τους .. οι εργασιες που αναφερετε ισωσ κοστιζουν περισοτερο απο το να το κτησεισ απο την αρχη.... ρωτησα μηχανικο και ξερω δεν τα λεω ετσι ... 1
mariosnik_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, panostza είπε Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα. Ως συνήθως , φανατισμός, κατηγορίες περί υπεράσπισης των κακών εταιρειών και σύνδρομο καταδίωξης με παντογνωσία. Οκ, ότι πεις, έχεις δίκιο, βαριέμαι αφόρητα να προσπαθώ να εξηγήσω πράγματα σε κολλημένα μυαλά που δεν σκέφτονται την πιθανότητα να κάνουν λάθος. Το λάθος είναι δικό μου, έχεις δίκιο, συγγνώμη, κακώς ξεκίνησα καν την "κουβέντα". Οταν θα σου τύχει και εσένα να σκας 7-8k καθε έτος για ασφάλιστρα και δεν θα σε καλύπτει η ασφαλιστική σε ένα χειρουργείο σημαντικό που θα κινδυνεύει η ζωή σου, τότε έλα να μου τα πεις αυτά που λες, που τα γνωρίζω ήδη. Προς το παρών, δεν έχει νόημα να συζητήσουμε κάτι. Ακούω επιχειρήματα και απόψεις σαν να μιλάω με παπαγαλάκια. Δεν έχεις ιδέα του πόσο ρηγμενος και μη οφελημενος μπορεί να καταλήξεις και εσύ και όλοι μας σε βάθος χρόνου. Με στεναχωρεί που πολύς κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται, δεν αντιδράει, έχει πέσει σε αυτή την λούπα του γιατί να πληρώνω εγώ για τον άλλον, οπότε όλα τα μετρα μια χαρά είναι. Χρειάζεται κριτική αξιολογηση όλων αυτών που δεν την βλέπω, υπάρχει ένα τσουβάλιασμα αναλογα τις περιπτωσεις. Όσο περνάνε τα χρόνια χάνεται η κρατική μέριμνα και προστασία για διάφορα πράγματα και αργότερα θα είναι πολύ αργά. Τώρα στο κατά πόσο έχεις όρεξη να κάνεις κουβέντα η όχι, δεν με ενδιαφέρει τόσο, έγραψα τις απόψεις μου γιατί στεναχωριέμαι και εξοργιζομαι με πολλά και διάφορα που συμβαίνουν στην χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα, κάνε ότι νομίζεις, τώρα δεν βλέπω να υπάρχει μεριδα του κόσμου να μπορεί να πάει κοντρα, μόνο στάση παραίτησης και κάποιων υπερασπιστών βλέπω. Για τις ασφαλιστικές έχω πάγια αποψη ότι είναι κλέφτες. Το καλύτερο μοντέλο είναι αντί να πληρώνεις τις εταιρείες αυτές, ας κρατάς ένα δικό σου πόσο για αποταμίευση η ώρα ανάγκης στην ακρη, με αυτά που έχω συναντήσει εγώ ως ώρας με τις ασφαλιστικές δεν μπορώ να έχω θετική άποψη για αυτές, όσο μάλλον τώρα που μπαίνουν και στα ακίνητα με τις ευλογίες του κράτους. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από mariosnik_ 1
cpavlidi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Το κρατος οταν ειναι να δωσει κανει τον χαζο οταν ειναι να παρει ειναι πρωτο πρωτο. Με το ιδιο σκεπτικο αν εργαζομαι μια ζωη και μου γινει καποιο δυστυχημα, οχι εργατικο αλλα πεθανω στα 63 πριν παρω συνταξη να δωσει στους ξομιμου κληρονομους την συνταξη που θα επαιρνα ή εστω να επιστρεψει εντοκως αυτα που κατεβαλα. Επισης αφου πληρωνω τελη κυκλοφοριας να μου φτιαξει τις ζημιες του οχηματος μου που αποδεδειγμενα οφειλονται σε κακοτεχνιες στις εθνικες οδους και να με αποζημιωνει χρηματικως αν υποστω ταλαιπωρια που δεν οφειλεται σε δικη μου υπαιτιοτηα. Γενικα και εγω μπορω να το δω «αλλιως»οπως το βλεπει το κρατος της ελλαδας 2.0 1
mariosnik_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, panostza είπε Τα περί σοσιαλιστικού μοντέλου και ότι περνάει ένας μηχανικός και ρίχνει μια ματιά και είναι όλα οκ, δεν θα τα σχολιάσω καν. Τρόπο σου είπα πιο πάνω, πληρώνεις μηχανικό για μελέτε σοβαρή στατική, πληρώνεις για να γίνουν (αν χρειάζονται) οι απαραίτητες επεμβάσεις, πας σε ασφαλιστική με αυτά και θα στο ασφαλίσουν κατά μεγάλη πιθανότητα. Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν νεοκλασικά από το 1860-1930 αξίας εκατομμυρίων που στεγάζουν καταστήματα, τράπεζες, πρεσβείες. Λες να είναι ανασφάλιστα; Προσωπικά κι εγώ έχω δει ασφαλισμένα ακίνητα προ του 1960. Εάν εσύ κρίνεις (δικαίωμά σου) ότι δεν αξίζει οικονομικά να τα καταστήσεις ασφαλίσιμα, γιατί το σύνολο να πληρώσει για τυχόν ζημιές;; Έχουν αποζημιώθεί πολλά ερείπια κυριολεκτικά , που ήταν επί δεκαετίες ακατοίκητα και εγκαταλελειμένα μετά από σεισμούς/πλημμύρες τις τελευταίες δεκαετίες. Όποιος έχει ακίνητο που πραγματικά αξίζει χρήματα, το ασφαλίζει και δεν περιμένει αν και πότε θα πάρει 5-10-20 χιλιάρικα από το κράτος. Αν θεωρεί (δικαίωμά του) όλες τις ασφαλιστικές απατεώνες, μαζεύει τα λεφτά που θα έδινε για ασφάλιστρα και με αυτά ελπίζει να το επισκευάσει/ξαναχτίσει αν ποτέ πάθει ζημιά. Και όταν λέμε συντήρηση και επισκευές δεν αναφερόμαστε προφανώς σε βάψιμο, σοβάτισμα και καινούργιο μπάνιο. Μιλάμε για τα ζωτικά στατικά του κτιρίου. Τα νεοκλασικά δεν έχουν καν επιδοτήσεις από το κράτος για να ανακαίνιση και συντήρηση μολονότι απαιτούν να τα κάνει αυτά ο ιδιοκτήτης, ο οποίος συνάμα δεν ερωτάται καθόλου από το κράτος εάν έχει αυτή την δυνατότητα. Και εσύ μιλάς για ασφάλιση τώρα και γιατί θα πρέπει να πληρώνει ο φορολογούμενος. Ας δώσει πρώτα το κράτος λεφτά τα οποία υποχρεούται από τον νόμο να τα δώσει αλλά δεν τα δίνει και μετά μιλαμε για ασφάλιση και υποχρέωση του ιδιοκτήτη. Άλλο ένα θέμα για το οποίο κρίνεις και εκφέρεις γνώμη χωρίς να ξέρεις τι συμβαίνει από πισω. Edit: Για τα στατικά που καλώς σχολίασες στο τέλος. Ενδεικτικό κόστος για κτίριο του 30, από 1000 ευρώ το τμ και πάνω το κοστος. Φαντάσου τώρα σε τι τιμή να πουλήσει ο ιδιοκτήτης τέτοιο ακίνητο εφόσον δεν έχει τα λεφτά να το φτιάξει και συνάμα δεν τα δίνει και το κράτος, μόνο να το κάνεις δωρεά και πάλι αν, για αυτό έχει γεμίσει η Ελλάδα παρατημένα τέτοια όμορφα κτισματα. Τα περί ασφαλειών είναι απλά πολυτέλειες και όνειρα θερινής νυκτός εδώ. 27 λεπτά πριν, kostakis81 είπε κυριε μιλατε με ενα υφος λες και ολοι εχουν στην ακρη 100. 200 χιλιαρικα για να ειναι ανετοι και να φτοιαξουν συντηρησουν το σπιτη που κληρονομησανε απο την γιαγια τους .. στην ελλαδα ολοι ειναι ξεροι και δεν εχουν να βγαλουν τον μηνα τους .. οι εργασιες που αναφερετε ισωσ κοστιζουν περισοτερο απο το να το κτησεισ απο την αρχη.... ρωτησα μηχανικο και ξερω δεν τα λεω ετσι ... Ακριβως αυτό, με όλο τον σεβασμό στον panostza. Κατανοητά αυτά που λέει αλλά δεν υπάρχει σύνδεση με την πραγματικότητα. Εκτός αν τελικά η Ελλάδα έχει τόσο πλούσιους και άνετους ενώ εμείς ανήκουμε στην πλέμπα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από mariosnik_
godfather0991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Άρα από το 2025 αν εφαρμοστεί θα αφήνουν ακόμα πιο εύκολα τις φωτιές να καίνε όλα τα σπίτια, μιας και ούτε αποζημείωση δεν θα δώσουν 😅 Άντε και του χρόνου φωτιά στο κέντρο της Αθήνας γιατί φταίει η κλιματική αλλαγή και οι εξωγηίνοι, α και εσείς που φυσικά δεν τολμήσατε να δώσετε από τον τεράστιο μισθό που εισπράττε κάθε μήνα λεφτά στις ασφαλιστικές (που ως γνωστό λειτουργούν τόσο καλά και χωρίς αυθαιρεσίες σε αυτή την υπέροχη χώρα!) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από godfather0991 7
filip123go Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 14 minutes ago, cpavlidi said: Το κρατος οταν ειναι να δωσει κανει τον χαζο οταν ειναι να παρει ειναι πρωτο πρωτο. Με το ιδιο σκεπτικο αν εργαζομαι μια ζωη και μου γινει καποιο δυστυχημα, οχι εργατικο αλλα πεθανω στα 63 πριν παρω συνταξη να δωσει στους ξομιμου κληρονομους την συνταξη που θα επαιρνα ή εστω να επιστρεψει εντοκως αυτα που κατεβαλα. Επισης αφου πληρωνω τελη κυκλοφοριας να μου φτιαξει τις ζημιες του οχηματος μου που αποδεδειγμενα οφειλονται σε κακοτεχνιες στις εθνικες οδους και να με αποζημιωνει χρηματικως αν υποστω ταλαιπωρια που δεν οφειλεται σε δικη μου υπαιτιοτηα. Γενικα και εγω μπορω να το δω «αλλιως»οπως το βλεπει το κρατος της ελλαδας 2.0 Δεν δουλεύει έτσι το σύστημα. Εσύ τώρα πληρώνεις τις συντάξεις των συνταξιούχων. Όταν βγεις σύνταξη, αυτοί που δουλεύουν, θα πληρώνουν τη δική σου, και πάει λέγοντας.... Just saying... 1 1
mariosnik_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Άρα από το 2025 αν εφαρμοστεί θα αφήνουν ακόμα πιο εύκολα τις φωτιές να καίνε όλα τα σπίτια, μιας και ούτε αποζημείωση δεν θα δώσουν 😅 Άντε και του χρόνου φωτιά στο κέντρο της Αθήνας γιατί φταίει η κλιματική αλλαγή και οι εξωγηίνοι, α και εσείς που φυσικά δεν τολμήσατε να δώσετε από τον τεράστιο μισθό που εισπράττε κάθε μήνα λεφτά στις ασφαλιστικές (που ως γνωστό λειτουργούν τόσο καλά και χωρίς αυθαιρεσίες σε αυτή την υπέροχη χώρα!) Η πυροσβεστική το μόνο που θα κάνει είναι να εκκενωνει μέρη και να μαζεύει τον πληθυσμό. Δεν θα την ενδιαφέρει τίποτε άλλο σε λίγα χρόνια. Να θυμηθούμε και τον νόμο έκτρωμα με την πλατφόρμα για τα οικόπεδα. Ομολογία ενός παντελώς άχρηστου κράτους, βρίσκω τρόπο να προφυλαχτω νομικά και να μην χρειάζεται να τρέχω σε δικαστήρια και να πληρώνω αποζημιώσεις, σε όλα τα υπόλοιπα κόψτε τον λαιμό σας εγώ σας ενημέρωσα για το τι και πως. 2
godfather0991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, mariosnik_ said: Η πυροσβεστική το μόνο που θα κάνει είναι να εκκενωνει μέρη και να μαζεύει τον πληθυσμό. Δεν θα την ενδιαφέρει τίποτε άλλο σε λίγα χρόνια. Να θυμηθούμε και τον νόμο έκτρωμα με την πλατφόρμα για τα οικόπεδα. Ομολογία ενός παντελώς άχρηστου κράτους, βρίσκω τρόπο να προφυλαχτω νομικά και να μην χρειάζεται να τρέχω σε δικαστήρια και να πληρώνω αποζημιώσεις, σε όλα τα υπόλοιπα κόψτε τον λαιμό σας εγώ σας ενημέρωσα για το τι και πως. Ε θα τρέχει ο κόσμος γιατί οι ασφαλιστικές για να μην πληρώσουν θα τα ρίχνουν στο κράτος ότι φέρει ευθύνες, το κράτος μετά θα τα "βαζει" δήθεν με την διαφθορά των ασφαλιστικών για τα μάτια του κόσμου και θα "απαιτεί" να πληρώσουν (πλήρωσε ποτέ άραγε η Αττική Οδός για τον εγκλωβσιμό τόσων ανθρώπων;) και στο τέλος ο ασφαλισμένος θα μένει άστεγος. 1
cpavlidi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, filip123go είπε Δεν δουλεύει έτσι το σύστημα. Εσύ τώρα πληρώνεις τις συντάξεις των συνταξιούχων. Όταν βγεις σύνταξη, αυτοί που δουλεύουν, θα πληρώνουν τη δική σου, και πάει λέγοντας.... Just saying... Ναι φυσικα εχεις δικαιο οπως το λες ειναι. Εγω απλα λεω οταν ειναι να εισπραξει το κρατος ειναι καλα οταν πρεπει να αποδωσει πισω κανει την παπια και ριχνει τις ευθυνες και δεν πληρωνει, εγω εκει ενισταμαι και οχι στο συστημα το ασφαλιστικο αλλα στον τροπο σκεψης οταν ειναι να πληρωσει σκαρφιζεται χιλια δυο να ριξει αλλου την ευθυνη να μην πληρωσει. Υγ: με το ιδιο σκεπτικο λεω και εγω αν του χρονου καουν πολλα δαση και σπιτια δεν θα σας πληρωσω φορο εισοδηματος. Επισης δεν θα πληρωσω φπα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από cpavlidi 1
mariosnik_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Ε θα τρέχει ο κόσμος γιατί οι ασφαλιστικές για να μην πληρώσουν θα τα ρίχνουν στο κράτος ότι φέρει ευθύνες, το κράτος μετά θα τα "βαζει" δήθεν με την διαφθορά των ασφαλιστικών για τα μάτια του κόσμου και θα "απαιτεί" να πληρώσουν (πλήρωσε ποτέ άραγε η Αττική Οδός για τον εγκλωβσιμό τόσων ανθρώπων;) και στο τέλος ο ασφαλισμένος θα μένει άστεγος. Περίπου έτσι αλλά όχι ακριβώς. Η ασφαλιστική θα στείλει δικούς της πραγματογνωμονες. Βρέθηκε πχ φιάλη υγραερίου στο σπίτι; Κάποιο αντικείμενο που ήταν εύφλεκτο; Άσχετα αν η φωτιά δεν προκλήθηκε από αυτά, μπορεί να ήρθε από το δάσος η από τον γείτονα, τρως πόρτα. Έχεις μήπως αποθήκη για καυσόξυλα η τζάκι; Πάλι τα ίδια. Μήπως κατά λάθος σου είχε λήξει η ΥΔΕ και ξέχασες να βγάλεις καινούργια έστω και για 1 μήνα; Τον μπιπ. Αυτά είναι τώρα που θα πρέπει ο καθένας να τα έχει το νου του. Αν έχεις τζάκι με ξύλα στο χωριό, ξήλωσε το για κλιματιστικά, κατηργησε φιάλες και αποθήκη με ξύλα, αυτα είναι τώρα που θα έχει να βρει μπροστά του ο κόσμος και δυστυχώς κάποιοι δεν το βλέπουν η νιώθουν τόσο σωστοί προετοιμασμενοι και τελειοι όπου σου λένε εγώ είμαι κομπλέ σε όλα, να πλερώσουν οι άλλοι αυτά δεν αφορούν τον συνεπή και τον μπλα μπλα, όλοι και κάποια ατέλεια η ασυνέπεια έχουμε. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από mariosnik_
adi32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Αυτός ο εκβιασμός που κολλάει? Δε θα σου δώσω αποζημίωση για κάποια καταστροφή αν δεν τα σκάσεις σε μια ιδιωτική εταιρία?
lector Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Ουσιαστικα δηλαδη σε σπρωχνει να δωσεις χρημα σε ημετερους και ταυτοχρονα εφευρισκει πατημα για να νιψει τας χειρας του (ως συνηθως) σε μελλοντικες καταστροφες, ακουσιες και μη. 9
sdikr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Αλήθεια σε ποια χώρα το κράτος καλύπτει ανασφάλιστα σπίτια; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα