Προς το περιεχόμενο

Τα AirPods Pro 2 μετατρέπονται σε ακουστικά βαρηκοΐας με την έγκριση του FDA


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, corr8 είπε

Συσκευη συνδεσης με το λογισμικο ειχα κοιταξει και παλιοτερα να βρω και ειχα ξενερωσει. Πανε χρονια βεβαια, δεν ξερω σημερα τι παιζει με τετοια μηχανακια. Δεν ειχα ψηθει να μπω στη διαδικασια περισσοτερο γιατι δοκιμαζα ακουστικα απο διαφορες εταιριες αλλα στο τελος κατεληγα παντα στα siemens (siemens motion P) ακουστικα. Βλεπω τον ιδιο τεχνικο 30+ χρονια τωρα για τις αλλαγες στις ρυθμισεις που θελω. Με βαρεθηκε ο ανθρωπος με τοσο ξεψειρισμα. 😂

Βεβαια ο περισσοτερος κοσμος που παει να παρει ακουστικα δεν μπαινουν στη διαδικασια να ψαχνουν να βαζουν και οι ιδιοι στο σπιτι τους μηχανακι με λογισμικο. Εν μερη και επειδη δεν γνωριζουν αλλα και ισως δεν θελουν να ασχοληθουν παραπανω απο οσο πρεπει?

Τετοιες κινησεις με λογισμικα να βοηθησουν τουλαχιστο (για τωρα) ελαφρια βαρηκοους, ενω θα ανοιξουν το δρομο και στον ανταγωνισμο να αρχισουν να επενδυουν σε τεχνολογιες που βοηθουν με απωλεια ακοης, δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει την υπαρχουσα κατασταση με τις τιμες στα ακουστικα ή εαν αρχισουν να ανεβαζουν σταδιακα τις τιμες πχ σε airpods κτλπ.

Για τα κινητα μακαρι να βελτιωσουν την κατασταση!!! Η τελευταια και λιγο δυσαρεστη εμπειρια που ειχα ηταν με το tek connect. Τραβουσα τα μαλλια μου που ηταν συμβατο μονο με ενα μοντελο και ηθελε σκασιμο 600αρι για το επομενο.

Kοίταξε, ότι ρύθμιση και να κάνεις, πάντα θες κι άλλο!Διότι ποτέ δεν είσαι 100% ευχαριστημένος και μην ξεχνάμε ότι είναι ΠΟΛΥ δύσκολο σε 20 λεπτά ρυθμίσεων να μπορέσεις να εξομοιώσεις μια βδομάδα καθημερινότητας.

Εγώ αναγκάστηκα και έγινα τεχνικός ρυθμίσεων (πήρα και πιστοποίηση να φανταστείς, χωρίς φυσικά να είναι η δουλειά μου) διότι οι τεχνικοί που απευθυνόμουν ήξεραν λιγότερα από εμένα και δεν μπορούσα να είμαι κάθε τρεις και λίγο στα γραφεία τους (βέβαια τώρα γίνονται τα πάντα εξ αποστάσεως).

Τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο ρυθμίσεων άλλα εχω διαπιστώσει ότι στην πράξη, μάλλον κάνουν πολύ λιγότερα από αυτά που υπόσχονται. 

Είναι επίσης αλήθεια όμως οτι και τα earbuds με όλες αυτές τις τεχνολογίες adaptive noise canceling, 3d audio, διπλούς drivers, ενισχυτές, 3d μικρόφωνα και τόσα άλλα, έχουν φτάσει πολύ κοντά στα χωράφια των ακουστικών βαρηκοΐας, και τώρα βλέπουμε το πρώτο βήμα να μπούνε σε αυτά τα χωράφια.

Η apple είναι μια εταιρία που πρώτον, δεν μασάει από καρτέλ, εκβιασμούς κ.τ.λ που θα δεχόταν ΣΙΓΟΥΡΑ μια μικρότερη εταιρία που θα ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο, και δεύτερον ότι feature ανακοινώνει και δίνει στην αγορά, δουλεύει!

Οπότε δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη εταιρία για αυτή τη σύγκλιση μεταξύ ακουστικών βαρηκοΐας και earbuds, μένει φυσικά να τα δούμε (να τα ακούσουμε βασικά) στην πράξη.

Σίγουρα δεν θα είναι ιδανικά για μεγάλη απώλεια ακοής, δεν το συζητάμε, άλλα ίσως μπορούν να γίνουν στο μέλλον. Και αν ακολουθήσει και ο άλλος κολοσσός η samsung, ίσως δούμε και θαύματα, ποιος ξέρει? Η αρχή έγινε!

Οικονομικά πάντως, μόνο υπερ του καταναλωτή είναι τέτοιες εξελίξεις, περισσότεροι γαμπροί, μικρότερη προίκα!😄

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...