karib Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Εχω την εξής σκέψη: Να κάνω video capture απο την τηλεόραση στο Pc, με σκοπό να απομονώνω κάποια καρε-frames ως φωτογραφίες, τις οποίες θα μπορώ να χρησιμοποιήσω όχι για δική μου προσωπική χρήση αλλά για ευρύτερα δημόσια χρήση (πχ, σε κάποιο site). Γνωρίζω εξαρχής ότι δεν συγκρίνεται η ποιότητα της αυθεντικής φωτογραφίας με ένα καρε από βίντεο αλλά πιθανώς η ανωτέρω διαδικασία θα με βόλευε άν εξασφάλιζα έστω και μέτρια ποιότητα αφού δεν μπορώ να έχω δικό μου άνθρωπο σε κάθε εκδήλωση που με ενδιαφέρει. Θέλω να σας ρωτήσω εαν υπάρχουν και αν μπορείτε να μου πειτε έτοιμα φίλτρα ή μαζικές αλλαγές-actions στο Photoshop ή ακόμη και εξειδικευμένες εφαρμογές τα οποία γρήγορα (αφού εχει αφαιρεθεί από εμένα το λογοτυπο του τηλεοπτικού σταθμού) να μου δίνουν εικόνες τόσο αλλαγμένες αλλά και τόσο αληθινές ώστε να φαίνεται μεν ότι τραβήχθηκαν ως φωτογραφίες (έστω και μέτριας ποιότητας) αλλά και να μην είναι αναγνωρίσιμες από ποια πηγή προήλθαν. Με ενδιαφέρει να μου πείτε να αναζητήσω-αν υπάρχει- κάτι εξειδικευμένο ώστε χωρίς πολλές ρυθμίσεις να κάνω τη δουλειά μου. Διαφορετικά με χειροκίνητες διαδικασίες στο Photoshop το γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει.
karib Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Ελπίζω να υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος
Kontos_Harry Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Ο Τρόπος που λες όμως δεν είναι clepsiright ligo?
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Ο Τρόπος που λες όμως δεν είναι clepsiright ligo? Οσο και τα mp3...ή και λίγο λιγότερο...
Kontos_Harry Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 TSP Για δοκίμασε με το ACDC 6..κανει μαζική εφαρμογή φίλτρου κλπ
karib Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 ACDC 6..κανει μαζική εφαρμογή φίλτρου κλπ Batch image procesing δηλαδή?
Leibniz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Mwre kai to photoshop exei actions. Alla ante vres poia seira filtrwn tha sou ftiaksei th fwtografia opws th thes.
karib Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 ρε παιδια εχω για batch Process ενα τρομερο προγραμμα, λεγεται eyebatch. ομως θα δεν ξερω αν μπορει να μου ρετουσαρει και να μου 'παραμορφωσει' την εικονα ωστε και σαν φωτο να φαινεται(παρα το οτι ειναι frame απο video) και να την αλλοιωνει ωστε να μην ειναι αναγνωρισιμη η πηγη της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.