@topos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Καλησπεριζω το forum, Έχω διαφορά σετάκια κατσαβιδιων για ψιλοεργασιες (laptop/κινητά η ότι άλλο προκύψει). Το θέμα είναι πως κάνω την δουλειά μου αλλά δεν μου αρέσουν(το συγκεκριμένο που έχω πιο εύκαιρο ποτέ δεν μου άρεσε) Οπότε θα ήθελα να πάρω ένα σετ πιο σωστο.Τα χρήματα δεν με πολυπασχολουν πλέον.Απλα θα ήθελα κάτι ποιοτικό που να δουλεύει σωστά. Έχει κανεις να προτείνει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω μήπως σε βολεύουν: Jakemy Σετ Κατσαβιδιών Ακριβείας JM-8180-A με Κασετίνα, CR-V, 47τμχ | Skroutz.gr Stanley Σετ 22 Κατσαβίδια με 20 Εναλλασσόμενες Μύτες 0-62-113 | Skroutz.gr Ingco Σετ 4 Κατσαβίδια Ηλεκτρολόγου HKPHS0401 | Skroutz.gr Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από Ne0n 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) H iFixit εχει καλά και πληρη σετάκια αλλά ειναι ακριβά. Toolkits – iFixit Store iFixit Mako Driver Kit: Precision Screwdriver Bit Set for Electronics Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από prometheas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου ifixit +1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Εφόσων προτείνατε οι περισσότεροι ifixit θα κοιταξω προς τα εκεί. Όσο για την τιμή, η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουνα κάτι σε wera/wiha/pbt οπότε τα ifixit είναι άνετα εντός budget. Το σετάκι jakemy που έχω με precision μύτες για λεπτοδουλιες παρόλο που έχει όλες τις μύτες και παρόλο που είναι λειτουργικό δεν μου αρέσε ποτε, ούτε σαν υλικό, ούτε σαν αίσθηση.Μολις το πιάνω θέλω να το αφήσω. Spoiler Έχω γενικά αρκετά εργαλεία, αλλά όταν πιάνω στο χέρι μου μια ταναλια ή κοφτη knipex, κατσαβίδι καστανιας Xiaomi(Wiha), μεταλλική μετροταινια stanley η κάποια άλλα λίγο πιο "μελετημένα" εργαλεία(μερικά είναι και αρκετά φθηνότερα) δεν ξέρω πως να το περιγράψω -ας πούμε μου δίνει χαρά. Και πλέον εάν είναι να αντικαταστήσω κάτι από την εργαλειοθήκη μου(μιας και όντως έχω τα περισσότερα εργαλεία που μου χρειάζονται για basic οικιακή χρήση) θέλω να είναι καλό, ζυγισμένο,μελετημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα