Revan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Κάνεις μεγάλο λάθος... Η 6800GT ξεπερνάει για πολύ λίγο την Χ800Pro (με εξαίρεση το Doom3) μόνο όταν η ανάλυση δεν ξεπερνά τα 1280*1024 και με ΑΑ/AF off. Μόλις βάλεις τα AA/AF on και ανεβάσεις αναλύσεις, η 6800GT πέφτει αρκετά και η X800Pro την περνάει χαλαρά (αφού σε αρκετά παιχνίδια η Χ800Pro με όλα on και full αναλύσεις καταφέρνει να φτάσει την 6800Ultra...). Όσο για το Doom3, η 6800GT ξεπερνά την Χ800Pro μόνο εξαιτίας του OpenGL (στο οποίο όμως είναι γραμμένα μόνο το ~5% των παιχνιδιών), αλλά με τους νέους Cat4.9 ακόμα και στο Doom3 η ψαλίδα κλείνει αισθητά... Άρα Χ800 με χίλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 e na peis oti to Doom 3 den to epaize ka8olou h X800 na sou pw ok...alla giati na protimhsei kapoios mia 6800 pou paizei kalytera mono to Doom 3? les kai den tous ftanoun oi epidoseis ths X800 se auto to game...se ola ta upoloipa games se ypshles analyseis me AA kai AF h Ati einai mprosta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Αν δείτε το review στο xbitlabs δε νομίζω να δείχνει ότι η X800Pro είναι σε όλα μπροστά από την 6800GT. Μάλλον το αντίθετο με μικρές έως αρκετά μεγάλες διαφορές υπέρ της δεύτερης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Αν δείτε το review στο xbitlabs δε νομίζω να δείχνει ότι η X800Pro είναι σε όλα μπροστά από την 6800GT. Μάλλον το αντίθετο με μικρές έως αρκετά μεγάλες διαφορές υπέρ της δεύτερης. Exartatai apo to poio review vlepeis. Ki egw an psaxw ligo borw na vrw ena review pou na exei thn x800pro na paei kontra aneta thn 6800u. An psaxw ligo akoma sto site tou barba-thoma, borw na vrw arthro pou na anaferei oti "o vasilias epistrefei sto throno me to nv30". Makari na htan toso eukolo kai na borousame na sxhmatizoume gnwmh gia kathe hardware apo ena review. Dystyxws thn gt den thn exei piasei sta xeria tou to mono 3d site pou theorw axiopisto (b3d) opote gia na sxhmatisw kapoia gnwmh prepei na vasistw ston kanona pou vasizetai kai h dhmokratia, oti oi perissoteroi exoun dikio ths perissoteres fores... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 H μόνη λύση είναι να κάνουμε in-house benchies! Φέρτε μου μία GT!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unre@l Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 paidia.. to doom3 einai to teleutaio game pou 8a testare kaneis gia na parei adiprosopeftikes epidoseis gia tis duo autes vga. to game auto einai fully optimized gia nVidia... den boreis na sugkrineis tis duo autes kartes me to doom3. Asxeto: uparxei kamia radeon pou upostirizei tin two side stencil test extension sto opengl? giati h 9700 kai prin den to upostirizoun sigoura... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Αν δείτε το review στο xbitlabs δε νομίζω να δείχνει ότι η X800Pro είναι σε όλα μπροστά από την 6800GT. Μάλλον το αντίθετο με μικρές έως αρκετά μεγάλες διαφορές υπέρ της δεύτερης. Exartatai apo to poio review vlepeis. Ki egw an psaxw ligo borw na vrw ena review pou na exei thn x800pro na paei kontra aneta thn 6800u. An psaxw ligo akoma sto site tou barba-thoma' date=' borw na vrw arthro pou na anaferei oti "o vasilias epistrefei sto throno me to nv30". Makari na htan toso eukolo kai na borousame na sxhmatizoume gnwmh gia kathe hardware apo ena review. Dystyxws thn gt den thn exei piasei sta xeria tou to mono 3d site pou theorw axiopisto (b3d) opote gia na sxhmatisw kapoia gnwmh prepei na vasistw ston kanona pou vasizetai kai h dhmokratia, oti oi perissoteroi exoun dikio ths perissoteres fores...[/quote'] Μύθος το xbitlabs σου έδωσα όχι http://www.hkalybatoubarbathoma.com. Toms hardware δε μας κάνει, Xbit labs δε μας κάνει σιγά σιγά δε θα υπάρχουν sites να τσεκάρουμε, κάποια πράγματα θα πρέπει τουλάχιστον να τα διαβάζουμε και ας μην τα δεχόμαστε. Βρες μου εσύ ένα site που να δείχνει πρώτη την X800 Pro και θα το δω δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά ανέφερα ότι στο συγκεκριμένο site με test σε 35 παιχνίδια με όλες τις υπάρχουσες κάρτες η gt είναι μπροστά από την X800 Pro. Narayan στο http://www.thelab.gr έχει κάτι ευτυχείς κατόχους 6800 GT. Πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε ένα test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Εγώ προτείνω 6800GT. Και στο Ram κάποιες συγκρίσεις που είδα η 6800GT κόντραρε μέχρι και την X800XT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Εγώ προτείνω 6800GT. Και στο Ram κάποιες συγκρίσεις που είδα η 6800GT κόντραρε μέχρι και την X800XT. Είπα και εγώ, από που τους έρχονται όλα αυτά για την ανωτερότητα των 6800... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannis1976 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Και οι δύο κάρτες είναι πολύ καλές όπου αλλού υπερτερεί λιγάκι η μία και αλλού η άλλη. Εγώ προσωπικά θα διάλεγα τη φθηνότερη. Στο Doom3 δεν είναι ότι η ΑΤΙ δεν το παίζει. Εγώ το τρέχω με 1024χ768 16Χ AF και 2Χ ΑΑ μία χαρά χωρίς ούτε ένα κόλλημα. Ίσως η GT να ήταν λίγο πιο γρήγορη...Ε και? Στο FarCry με 1280χ1024 και τις παραπάνω ρυθμίσεις η κάρτα είναι μεταξύ 50 και 60 fps συνεχώς. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ούτε ένα παιχνίδι που να μην τρέχει καλά στα 1024χ768 μαζί με ΑΑ και AF. Αν μάλιστα εξαιρέσουμε το Doom3 και ίσως το Suffering όλα τα άλλα τρέχουν στα 1280χ1024 με τις παραπάνω ρυθμίσεις. Κάτι που επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι η GT κάνει πιο πολύ θόρυβο λόγω του ανεμιστήρα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Asxeto: uparxei kamia radeon pou upostirizei tin two side stencil test extension sto opengl? giati h 9700 kai prin den to upostirizoun sigoura... Thn gl_ext_stencil_two_side , den eimai sigouros alla de nomizw. Parola auta, to doom3 anaferei oti xrhsimopoiei two sided stencil opote ypothetw oti xrhsimopoiei kapoia proprietary extension ths ati. Μύθος το xbitlabs σου έδωσα όχι http://www.hkalybatoubarbathoma.com. Toms hardware δε μας κάνει, Xbit labs δε μας κάνει σιγά σιγά δε θα υπάρχουν sites να τσεκάρουμε, κάποια πράγματα θα πρέπει τουλάχιστον να τα διαβάζουμε και ας μην τα δεχόμαστε. Βρες μου εσύ ένα site που να δείχνει πρώτη την X800 Pro και θα το δω δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά ανέφερα ότι στο συγκεκριμένο site με test σε 35 παιχνίδια με όλες τις υπάρχουσες κάρτες η gt είναι μπροστά από την X800 Pro.SmileNarayan στο http://www.thelab.gr έχει κάτι ευτυχείς κατόχους 6800 GT. Πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε ένα test.Smile Pros theou den eipa oti den prepei na diavazoume tipota, apla na prosexoume to ti dexomaste kai to ti oxi. Opws eipa kai parapanw, proswpika ena mono site empisteyomai alla den to xanagrafw giati tha me perasete gia marketing agent tous. Apo kei kai pera auto pou thelw na pw einai oti me ligo psaximo vriskeis ta panta. Oriste mia x800pro pou kontrarei aneta (kai xepernaei se ena shmeio) thn 6800u. (ennoeitai oti diafwnw me to sygekrimeno) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Εγς πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την GT... Το έψαξα πολύ και αποφάσισα σε 6800GT λόγω: Α) Τιμής (460 τελική απο Ελληνικό μαγαζί κιόλας, όταν η Χ800 pro κοντεύει και ξεπερνάει και τα 500 σε ορισμένες υλοποιήσεις. Β) Ρυθμιζόμενου ανεμιστήρα με ροοστάτη επάνω στη κάρτα (ΜSI nx6800GT) ο οποίος ακόμα και σε full είναι σχεδόν αθόρυβος Γ) Doom3 (ναι δε θα πω ψέμματα! Υπήρξε μεγάλος παράγοντας και δεν το μετανοιωσα καθόλου! ) Δ) Πολλών , πολλών reviews στα οποία είδα οτι η διαφορά μεταξώ χ800 και 6800GT δεν είναι και τεράστια, στα περισσότερα που είδα η Χ800 ήταν πίσω παντως... Ε) Overclockability : Η GT έχει ότι έχει η Ultra εκτός από μικρότερο core/mem αλλά χρονίζεται αρκετά πιο πάνω απο τις μαμίσιες συχνότητες. Η Χ800 ότι και να κάνεις, 12-pipelines εχει, εκτός αν είσαι τυχερός και βρείς μια απο αυτές που τα Pipelines ΚΑΙ δεν είναι ελαττωματικά, ΚΑΙ δεν είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο ώστε να δημιουργούνται προβλήματα υπερθέρμανσης, ΚΑΙ δεν χρειάζεται το BIOS flash που υπάρχει περίπτωση να σε βάλει σε μπελάδες.... Α , και 3 χρονια εγγύηση πρώτη φορά μου δίνει η MSI!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjLouiS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Koita file egw exw thn msi nx 6800gt kai trexei aneta 400/1100 kai me enan athlona3200 xp vgazw sto mark 11740 ,h nvidia exei to panw xeri oi diafores fysika einai o opws kai patsino me ton de niro sto thema hthopoiias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Έχεις δίκιο, ο Ντε Νίρο (όπως και η nVidia) όλο μ@λ@κίες ταινίες βγάζει τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannis1976 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2004 Εγς πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την GT... Το έψαξα πολύ και αποφάσισα σε 6800GT λόγω:Α) Τιμής (460 τελική απο Ελληνικό μαγαζί κιόλας' date=' όταν η Χ800 pro κοντεύει και ξεπερνάει και τα 500 σε ορισμένες υλοποιήσεις. I!!![/quote'] Pou tin brikes sta 460 teliki?? Yannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.