Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 GeCube ATI Radeon X800 Pro 256MB DDR3 VIVO TV-Out/DVI (AGP) - Retail (GX-000-GC) or Gainward Ultra 2400 Golden Sample (6039) GeForce 6800 GT 256MB DDR3 TV-Out/DVI (AGP) - Retail (GX-013-GW) oi times einai poli konta....poia apo tis 2 na paro?
MY80- Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 H prwth exei kalyterh apodwsh sthn pleiopshfia ton paixnidiwn kai sovares pithanothtes gia epityxhmeno mod se xtpe. H deyterh einai poly brosta sto doom3 omws. Your choice
Narayan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Oι επιδόσεις στις X800 στο DooM III ανεβαίνουν κατά πολύ με τους Cats 4.9 BETA και αναμένεται να ανέβουν κι άλλο, συν τοις άλλοις παίζει και το mod που ανέφερε ο MY80$. Επομένως -στα ίδια λεφτά- η X800 VIVO μάλλον είναι καλύτερη επιλογή
nkmosch Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Ρε παιδια, το γεγονος οτι παιζει καλα τα υπαρχοντα παιχνιδια και οχι τα καινουργια (βλεπε DOOM) δεν σας λεει κατι για διαρκεια ζωης της καρτας? Η nvidia εχει σοβαρες καινοτομιες σε σχεση με την ΑΤΙ. Ειμαι βεβαιοσ οτι στο HL2 παρ'ολο που ειναι ATI optimized, με καλους drivers η nvidia θα σαρωσει
KWSN_Men Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Ρε παιδια, το γεγονος οτι παιζει καλα τα υπαρχοντα παιχνιδια και οχι τα καινουργια (βλεπε DOOM) δεν σας λεει κατι για διαρκεια ζωης της καρτας? Η nvidia εχει σοβαρες καινοτομιες σε σχεση με την ΑΤΙ. Ειμαι βεβαιοσ οτι στο HL2 παρ'ολο που ειναι ATI optimized, με καλους drivers η nvidia θα σαρωσει Η 6800 (όπως και οι 5800/5900) της nVidia είναι optimized για το Doom III (για OpenGL βασικά). Από την άλλη, οι ATi τρέχουν πιο γρήγορα όλα τα DirectX παιχνίδια, που είναι και η πλειοψηφία των παιχνιδιών που υπάρχουν αλλά και θα βγούν στο άμεσο μέλλον. Οπότε δεν τίθεται θέμα drivers της nVidia, αλλά ούτε και θέμα διάρκειας ζωής της Χ800...
nkmosch Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Ρε παιδια' date=' το γεγονος οτι παιζει καλα τα υπαρχοντα παιχνιδια και οχι τα καινουργια (βλεπε DOOM) δεν σας λεει κατι για διαρκεια ζωης της καρτας? Η nvidia εχει σοβαρες καινοτομιες σε σχεση με την ΑΤΙ. Ειμαι βεβαιοσ οτι στο HL2 παρ'ολο που ειναι ATI optimized, με καλους drivers η nvidia θα σαρωσει[/quote'] Η 6800 (όπως και οι 5800/5900) της nVidia είναι optimized για το Doom III (για OpenGL βασικά). Από την άλλη, οι ATi τρέχουν πιο γρήγορα όλα τα DirectX παιχνίδια, που είναι και η πλειοψηφία των παιχνιδιών που υπάρχουν αλλά και θα βγούν στο άμεσο μέλλον. Οπότε δεν τίθεται θέμα drivers της nVidia, αλλά ούτε και θέμα διάρκειας ζωής της Χ800... Εγω ξερω οτι η nvidia ειναι η πιο ισχυρη εταιρια στο χωρο, οπως η Intel στον χωρο των επεξεργαστων. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο που ειναι πολυ καλη και η ΑΤΙ γιατι αυτο οφελει τους καταναλωτες. Η nvidia ομως επαναλαμβανω εχει κανει τρομερο innovation (Pixel Shader 3.0) και αυτο θα φανει στα επερχομενα παιχνιδια. Δεν ειμαι ο admin του nvidia.gr και η τελευταια μου καρτα ηταν ΑΤΙ....Αλλα αυτο που ειδα με την 6800 δεν νομιζω να μπορει να το καταφερει η ΑΤΙ. Γνωμη μου
DarkOrion Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 ksereis omws ti. ap' oti exw diavasei kai egw (den to exw dei me ta matia mou) to mono paixnidi pou mexri stigmis ekmetalleuetai pixel shader 3.0 einai to far cry, kai oi epidoseis den einai kai toso dramatika auksimenes. Prepei na vgoun kainouria paixnidia gia na mporoume na krinoume mia karta. Egw pantws tha epairna mia X800 an to provlima den itan ta xrimata giati kai oi 2 kartes einai panakrives. Pantws pou sto kalo vrikate autes tis kartes??? egw se osa magazia exw rwtisei, den tis exoune. Oxi oti thelw na tis agorasw, alla entaksei....
unre@l Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 ego 8a eperna tin 6800 logo ton features pou exei...
DsLmAnIaC Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 6800 GT, γενικά αποδίδει καλύτερα από την X800pro.
DsLmAnIaC Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Παίδες αυτή η σειρά των Nvidia είναι καλή και δεν υπάρχει η διαφορά που υπήρχε στην προηγούμενη γενιά ούτε στην ποιότητα των γραφικών. Plus η 6800 έχει 16 pipelines ενεργοποιημένα ενώ στην X800 pro το mod σε XT δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύει. Δείτε και εδώ. http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/graphics-cards-2004.html
mathanas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Παντου η 6800 Gt ειναι μπροστα και στο Doom3 αιωνες μπροστα οπως ολες οι nvidia.... κακα τα ψεματα οι 9800 ριχνανε χαλαρα στις 5900 αλλα με τις 6800 η nvdia πηρε το πανω χερι , ασε που ειναι ειχαι εντελως καινουργια gpu ενω οι χ800 εχουν τησ 9800 μπαλωμενο.....
Narayan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Κύριοι, υπάρχει ένας απλός και πολιτισμένος τρόπος να λύσουμε την αντιπαράθεση... Ας φέρει ένας φίλος την nVidia 6800GT που έχει αγοράσει, να την κάνουμε συγκριτικό με την X800 Pro... θα έχουμε βεβαίως και μετρήσεις DooM III Τι λέτε, προσφέρεται κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.