makaros19891989 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Στις 14/9/2024 στις 6:39 ΜΜ, killer76 είπε Εντελώς ξαφνικά μου απενεργοποίησαν το FB. Δεν ανεβάζω κάτι περίεργο ποτέ. Στο προφίλ μου είχα συνδεδεμένες και 5 σελίδες και 6 λογαριασμούς instagram (μαζί με τον προσωπικό μου). Στο instagram μπαίνω κανονικά. Του facebook οι σελίδες και το profil μου όμως είναι κάτω. Τι μπορώ να κάνω? Στο fb όταν συνδέομαι μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Οταν συνδέομαι στο instagram ομως δεν έχει να κάνω κατι... Καλησπέρα φίλε μου Ακριβώς το ίδιο και εμένα εδώ και 3 μέρες!!! Προσπαθώ να επικοινωνήσω με μαιλ.. φωτισε με! Εσύ ξέρεις τον τρόπο πλεον Μόλις τώρα, makaros19891989 είπε Καλησπέρα φίλε μου Ακριβώς το ίδιο και εμένα εδώ και 3 μέρες!!! Προσπαθώ να επικοινωνήσω με μαιλ.. φωτισε με! Εσύ ξέρεις τον τρόπο πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, makaros19891989 είπε Προσπαθώ να επικοινωνήσω με μαιλ. Τζάμπα προσπαθείς. Το fb δεν έχει email και η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσα από αυτόματες φόρμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, makaros19891989 είπε Καλησπέρα φίλε μου Ακριβώς το ίδιο και εμένα εδώ και 3 μέρες!!! Προσπαθώ να επικοινωνήσω με μαιλ.. φωτισε με! Εσύ ξέρεις τον τρόπο πλεον Απλα διαβασε ολο το τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Στις 14/9/2024 στις 8:52 ΜΜ, SabotazNic είπε Συνδρομη μεσω Insta για να σας ανοιξει η επικοινωνια με ανθρωπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makaros19891989 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, filipprin είπε Έκανα συνδρομή. Πουθενά δεν έχει chat με ανθρωπο. Πάλι μέσω Μάιλ μόνο ότι είναι... Τι μπουρδέλο είναι αυτοί ρε γαμωτο.... Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Στις 10/10/2024 στις 7:06 ΜΜ, makaros19891989 είπε Έκανα συνδρομή. Πουθενά δεν έχει chat με ανθρωπο. Πάλι μέσω Μάιλ μόνο ότι είναι... Τι μπουρδέλο είναι αυτοί ρε γαμωτο.... Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει Εμένα μου άνοιξε φόρμα για chat. Στιε ρυθμίσεις του Instagram πατάς εκεί που λέει "Meta Verified" και μετά στο "Βελτιωμένη υποστήριξη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα