Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/9/2024 στις 6:39 ΜΜ, killer76 είπε

Εντελώς ξαφνικά μου απενεργοποίησαν το FB. Δεν ανεβάζω κάτι περίεργο ποτέ. Στο προφίλ μου είχα συνδεδεμένες και 5 σελίδες και 6 λογαριασμούς instagram (μαζί με τον προσωπικό μου). Στο instagram μπαίνω κανονικά. Του facebook οι σελίδες και το profil μου όμως είναι κάτω. Τι μπορώ να κάνω?

Στο fb όταν συνδέομαι μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Οταν συνδέομαι στο instagram ομως δεν έχει να κάνω κατι... 

2024-09-146_30_41.png.4fb4a5b0bf5e3e6170c88c932e6ff00d.png

Καλησπέρα φίλε μου

Ακριβώς το ίδιο και εμένα εδώ και 3 μέρες!!! Προσπαθώ να επικοινωνήσω με μαιλ.. φωτισε με! Εσύ ξέρεις τον τρόπο πλεον

Μόλις τώρα, makaros19891989 είπε

Καλησπέρα φίλε μου

Ακριβώς το ίδιο και εμένα εδώ και 3 μέρες!!! Προσπαθώ να επικοινωνήσω με μαιλ.. φωτισε με! Εσύ ξέρεις τον τρόπο πλεον

Screenshot_2024-10-09-19-17-07-329_com.android.chrome-edit.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, makaros19891989 είπε

Προσπαθώ να επικοινωνήσω με μαιλ.

Τζάμπα προσπαθείς. Το fb δεν έχει email και η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσα από αυτόματες φόρμες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, makaros19891989 είπε

Καλησπέρα φίλε μου

Απλα διαβασε ολο το τοπικ

Δημοσ.
17 ώρες πριν, filipprin είπε

Έκανα συνδρομή. Πουθενά δεν έχει chat με ανθρωπο. Πάλι μέσω Μάιλ μόνο ότι είναι... Τι μπουρδέλο είναι αυτοί ρε γαμωτο.... Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει 

Δημοσ.
Στις 10/10/2024 στις 7:06 ΜΜ, makaros19891989 είπε

Έκανα συνδρομή. Πουθενά δεν έχει chat με ανθρωπο. Πάλι μέσω Μάιλ μόνο ότι είναι... Τι μπουρδέλο είναι αυτοί ρε γαμωτο.... Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει 

Εμένα μου άνοιξε φόρμα για chat. Στιε ρυθμίσεις του Instagram πατάς εκεί που λέει "Meta Verified" και μετά στο "Βελτιωμένη υποστήριξη"

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/9/2024 στις 6:47 ΜΜ, killer76 είπε

Ρε παιδιά να στείλω οτι χρειάζεται. Το θέμα είναι πως? Πως να επικοινωνήσω? Φωτογραφίες δικές μου ανεβάζω από την περιοχή μου. Και σε μια σελίδα μου μουσικής, άρθρα από το blog μου και βιντεο. Πρωτογενή. Φτιαγμένα από μένα δηλαδή

Ετσι & μενα..μου το απενεργοποιησαν χωρις λογο & αναγκαστηκα να κανω νεο.εχασα ολα τα παλια απο το 2008 που ειμαι στο fb...τι να πεις.και δεν μπορεις πουθενα να τους βρεις για καποια εξηγηση.

Δημοσ.
Στις 14/9/2024 στις 6:44 ΜΜ, micos000 είπε

Το έχουν παραχέσει εκεί στην meta.

Και ένα φίλο τον απενεργοποίησαν γιατί προωθούσε λέει την κακοποίηση ανηλίκων. Του έστειλαν μάλιστα την συνομιλία στην οποία δεν υπήρχε ίχνος για κάτι τέτοιο.

Μάλιστα δεν του ενεργοποιούσαν το προφίλ και ζητούσαν ταυτοποίηση αλλά δεν δέχονταν κανένα από τα έγγραφα που έστελνε. Τελικά κάναμε μια fake id με τα στοιχεία που ήθελαν και τον επανέφεραν.

Ότι να 'ναι.

Πως απέκτησε πρόσβαση σε αυτές τις φόρμες, και πως και που το έστειλαν αντίγραφο των συνομιλιών; Περιμένω 3 ημέρες δίχως να έχω λάβει κάποια απάντηση, έκανα meta verified μέσω του αδελφού μου, όμως οι agents δεν προσφέρουν κάποια λύση, παρά μόνο προτείνουν να περιμένω να αξιολογηθεί η ένσταση. Μάλιστα λένε ότι μπορεί να πάρει οσοδήποτε, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. 

Θα με βοηθούσες πολύ αν έλεγες πως μπόρεσε ο φίλος σου να υποβάλει την ταυτότητα κα να λάβει αντίγραφο συνομιλίας.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως το έκανε και ούτε αυτός ξέρει. Ακολουθούσε τις οδηγίες και ζητούσε να του ανοίξουν τον λογαριασμό και κάποια στιγμή του ζήτησαν να ανεβάσει ταυτότητα.

Τις συνομιλίες του τις έστειλαν στο email για να του υποδείξουν που έσφαλε. Το κακό είναι ότι ο φίλος δεν γνωρίζει πολλά και μόνο χρησιμοποιεί βασικές λειτουργίες στο λάπτοπ του, μόνο browsing και fb οπότε δεν μπορεί να μου πει και τι ακριβώς έκανε, ιδίως τότε που ήταν οργισμένος και πατούσε συνέχεια όπου έβρισκε. Νομίζω όμως ότι έκανε και αναζήτηση για ανάκτηση λογαριασμού facebook και έψαχνε και από εκεί κάτι.

Δημοσ.

Έπαθα ακριβώς το ίδιο πριν λίγες ώρες!!! Μου κλείδωσαν το φουμπού γιατί παραβίασα τους κανόνες του instagram το οποίο δεν χρησιμοποιώ καν! με ένα συνδεδεμένο λογαριασμό ότι να ναι! Προσπαθώ τώρα να γίνω verified στο ινστα μην αφοδεύσω... μπας και γίνει τπτ...  

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως η κατάσταση είναι πολύ μπ..δελο. Είχα κάνει και ένα επαγγελματικό πορτφόλιο (Δεν ξέρω για πιο λόγο) και είχα περάσει όλες τις σελίδες και instagram εκεί. Αφού μπλοκαρίστηκε το portfolio δεν μπορώ να κάνω ούτε διαφημίσεις, ούτε να αφαιρέσω/προσθέσω σελίδα κλπ. Οι σελίδες και τα instagram είναι ενεργά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να επενδύω πλέον στην αναπτυξή τους ή να κάνω νέα (με οτι χασούρα συνεπάγεται αυτό) ?

Δεν υπάρχει μια δίοδος επικοινωνίας με τίποτα με το meta ρε παιδιά. Ξέρει κάποιος αν υπάρχουν ειδική με πληρωμή που μπορούν να βοηθήσουν?

Δημοσ.

Πάντως παιδιά η φάση είναι από τις περιπτώσεις που όσο περισσότερο ασχολείσε να βρεις λύση τόσο πιο βάθια μπαίνεις στο χάλι που λέγεται ΜΕΤΑ. Μάλλον θα τα φτιάξω όλα από την αρχή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μόλις μπλοκαρίστηκε και ο δικός μου λογαριασμός γιατι λεει ενα instagram που δεν ειναι καν δικο μου δεν ακολουθει τους κανόνες. Στο δικο μου instagram ακομα μπαινω κανονικα δεν επηρεαστηκε. Βρηκα στο reddit καποιες οδηγίες, τις εχει ακολουθησει κανεις? απο κατω απαντανε οτι σε πολλους δουλεψε. Διαφορετικα λενε ως εναλλακτικη να πληρωσω κλασσικα για meta verified μεσα στο instagram και να μιλησω με real person στο chat αλλα και παλι θελει λενε πολυ επιμονη να μιλησεις με καμια 10αρια ανθρωπους για να βγαλεις ακρη. 

IMG_1554.PNG

IMG_1553.PNG

Δημοσ.

Εγω παιδια εκανα νεα απο την αρχη. Και εννοειται δεν προκειται να ξαναενωσω ΤΙΠΟΤΑ μεταξυ τους. Αλλο το fb, αλλο το instagram και οι σελιδες μεμονωμενες. Ουτε bussiness portfolio ουτε τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...