killer76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Εντελώς ξαφνικά μου απενεργοποίησαν το FB. Δεν ανεβάζω κάτι περίεργο ποτέ. Στο προφίλ μου είχα συνδεδεμένες και 5 σελίδες και 6 λογαριασμούς instagram (μαζί με τον προσωπικό μου). Στο instagram μπαίνω κανονικά. Του facebook οι σελίδες και το profil μου όμως είναι κάτω. Τι μπορώ να κάνω? Στο fb όταν συνδέομαι μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Οταν συνδέομαι στο instagram ομως δεν έχει να κάνω κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Το έχουν παραχέσει εκεί στην meta. Και ένα φίλο τον απενεργοποίησαν γιατί προωθούσε λέει την κακοποίηση ανηλίκων. Του έστειλαν μάλιστα την συνομιλία στην οποία δεν υπήρχε ίχνος για κάτι τέτοιο. Μάλιστα δεν του ενεργοποιούσαν το προφίλ και ζητούσαν ταυτοποίηση αλλά δεν δέχονταν κανένα από τα έγγραφα που έστελνε. Τελικά κάναμε μια fake id με τα στοιχεία που ήθελαν και τον επανέφεραν. Ότι να 'ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά να στείλω οτι χρειάζεται. Το θέμα είναι πως? Πως να επικοινωνήσω? Φωτογραφίες δικές μου ανεβάζω από την περιοχή μου. Και σε μια σελίδα μου μουσικής, άρθρα από το blog μου και βιντεο. Πρωτογενή. Φτιαγμένα από μένα δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ταυτότητα ζητούσαν στον φίλο. Επικοινωνία δεν υπάρχει με το fb, μόνο μέσα από φόρμες με ερωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, killer76 είπε Ρε παιδιά να στείλω οτι χρειάζεται. Το θέμα είναι πως? Πως να επικοινωνήσω? Φωτογραφίες δικές μου ανεβάζω από την περιοχή μου. Και σε μια σελίδα μου μουσικής, άρθρα από το blog μου και βιντεο. Πρωτογενή. Φτιαγμένα από μένα δηλαδή 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Ταυτότητα ζητούσαν στον φίλο. Επικοινωνία δεν υπάρχει με το fb, μόνο μέσα από φόρμες με ερωτήσεις. Συνδρομη μεσω Insta για να σας ανοιξει η επικοινωνια με ανθρωπο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Συνδρομη μεσω Insta για να σας ανοιξει η επικοινωνια με ανθρωπο... Δεν το ήξερα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Συνδρομη μεσω Insta για να σας ανοιξει η επικοινωνια με ανθρωπο... Τι εννοεις συνδρομη; Συνδρομη meta? Πηγα να κανω αλλα δεν μου δεχοταν την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν το ήξερα αυτό. 1 λεπτό πριν, killer76 είπε Τι εννοεις συνδρομη; Συνδρομη meta? Πηγα να κανω αλλα δεν μου δεχοταν την καρτα Ναι, προσφερουν support για το meta verify ή πως λεγεται το μπλε τικ. Αν δοκιμασες με ελληνικη, δες καμια revolut ισως, ή αν εχει paypal/google/apple pay κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ειμαι στο τελευταιο βημα και δεν μου ανοιγει το κουμπι να παω στο επομενο 5 λεπτά πριν, killer76 είπε Ειμαι στο τελευταιο βημα και δεν μου ανοιγει το κουμπι να παω στο επομενο Αληθεια τωρα; Θα μυρισω τα νυχια μου οτι εχει σκρολ??? Εντω μεταξυ ξεχασα να πω οτι στο πρώτο μηνυμα του νηματος που έχω βάλει την εικονα με σβησμένο το λογαριασμό του instagram γράφει κάτι ακαταλαβήστικο. Απλά το έσβησα μην είναι κανα key ξερωγω Έχει δηλαδή κάτι του στυλ Αναφορά σε κείμενο Ο λογαριασμός σας Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά επειδή ο λογαριασμός σας Instagram loo65fgnl4bred δεν ακολουθεί τους κανόνες. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από killer76 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Κάνε μια fake ταυτότητα με την φώτο σου και τα στοιχεία που ζητάνε, όπως τα δήλωσες στο fb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Τελικά έκανα πληρωμή στο instagram να γίνω meta verified και μου άνοιξε chat με εκπρόσωπο. Μετά από αρκετή συνομιλία και που του έστειλα κάποια screenshots και τον ενημέρωσα για την ώρα που έγινε αυτό κλπ, μου το ξεμπλοκάρανε. Μου άνοιξε η διαδικασία αν έχεις χακαριστεί. Δηλαδή αλλαγή κωδικού και να τσεκάρω αν οι τελευταίες κινήσεις έγιναν από μένα. Μόνο μια κίνηση δεν έγινε από μένα που ήταν και αυτή που μου έκανε την ζημιά. Δηλαδή την προσθήκη αυτού του αγνωστου ινσταγκραμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marva Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό νήμα, όμως κατά καιρούς το fb απενεργοποιεί τις κοινοποιήσεις μου και με αποκλείει από αυτές για άδηλο χρονικό διάστημα. Σημειωτέον ότι στο προφίλ μου έχω το πλήρες ονοματεπώνυμο, ιστορικό κλπ., γιατί είμαι μέλος σε κλειστές δικηγορικές ομάδες. Το "έγκλημά" μου είναι ότι κοινοποιώ σε φιλοζωϊκές ομάδες, που επίσης είμαι μέλος, αναρτήσεις για αδεσποτάκια που αναζητούν οικογένεια και τίποτε άλλο (όχι πολλές, περίπου 4-5 την ημέρα). Επίσης, δεν έχω Instagram ή άλλο sm. Αν πρέπει να κάνω ή να προσέξω κάτι, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Τόσες ψυχούλες έχουν ανάγκη, πανάθεμά τους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2024 στις 1:53 ΜΜ, marva είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή Κυριακή. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό νήμα, όμως κατά καιρούς το fb απενεργοποιεί τις κοινοποιήσεις μου και με αποκλείει από αυτές για άδηλο χρονικό διάστημα. Σημειωτέον ότι στο προφίλ μου έχω το πλήρες ονοματεπώνυμο, ιστορικό κλπ., γιατί είμαι μέλος σε κλειστές δικηγορικές ομάδες. Το "έγκλημά" μου είναι ότι κοινοποιώ σε φιλοζωϊκές ομάδες, που επίσης είμαι μέλος, αναρτήσεις για αδεσποτάκια που αναζητούν οικογένεια και τίποτε άλλο (όχι πολλές, περίπου 4-5 την ημέρα). Επίσης, δεν έχω Instagram ή άλλο sm. Αν πρέπει να κάνω ή να προσέξω κάτι, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Τόσες ψυχούλες έχουν ανάγκη, πανάθεμά τους!! Δεν νομίζω οτι αυτός μπορεί να είναι λόγος για να στο απενεργοποιούν. ----------------------------------------- Επανέρχομαι στο θέμα μου με την αρχική χακεριά και απενεργοποιήση του λογαριασμού μου. Συγνώμη ρε παιδιά που σας ζαλίζω αλλά θέλω να θωρακίσω τον λογαριασμό μου. Επίσης αν κάποιος πάθει το ίδιο να μην εφησυχαστεί οτι ξεμπέρδεψε με μια αλλαγή κωδικού και 2FA. Αν και νομίζω αυτό σήμερα ήταν το τελευταίο βήμα... Για να μην τα πολυλογώ, όπως είπα παραπάνω κατάφερα να ξεμπλοκάρω τον λογαριασμό μου. Και ενώ σχεδόν αμέσως έσβησε στο ινσταγκραμ την ειδοποίηση οτι "ο διαφημιστικός σας λογαριασμός απενεργοποιήθηκε", μετά από 2 μέρες ξαναεμφανίστηκε αυτή η ειδοποίηση. Δεν έδωσα σημασία αφού έμπαινα κανονικά και στο facebook και στο instagram και ούτε κάποια ενεργή διαφήμιση είχα. Σήμερα όμως μου ήρθε ένα email από το facebook οτι εγκρίθηκαν 244 διαφημίσεις και θα αρχίσουν να προβάλλονται. Ο τίτλος της κάθε διαφήμισης ήταν στα κινέζικα. Αμέσως μπήκα από υπολογιστή και όντως ήταν γεμάτο διαφημίσεις προς προβολή από 1/10/24 έως αόριστο και προυπολογισμό η καθεμία 499€. Αμέσως τις έσβησα όλες αλλά μου έκανε εντύπωση, πως αφού είχα ξεμπερδέψει εδώ και 2 εβδομάδες μπήκαν αυτές οι διαφημίσεις? Ετεροχρονισμένα? Μετά μπήκα σε μια σελίδα τυχαία (τα έχουν κάνει λίγο σκατά στην ΜΕΤΑ), και είδα ρόλοι στον διαφημιστικό λογαριασμό, εμένα ως "Διαχειριστής διαφημιστικού λογαριασμού" και άλλα 20 περίπου άτομα με άσχετα ονόματα και αυτά με τον ίδιο ρόλο. Αυτά θα φτιάξαν τις διαφημίσεις, σωστα? Τα έσβησα όλα τώρα και έμεινα μόνο εγώ. Πιστευετε πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από killer76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, killer76 είπε Επανέρχομαι στο θέμα μου https://accountscenter.facebook.com/password_and_security Για τσεκαρε εδω στο where you're login κυριως να δεις αν συνδεθηκες και αλλου προσφατα. Αλλιως μαλλον αυτα εμειναν απο πριν. Οπως και στο recent emails να δεις αν υπαρχει κανα αλλο email συνδεδεμενο (αν δεν εμπιστευεσαι το λινκ μου, το παραπανω το βρισκεις στις ρυθμισεις του fb, στο account centre -> password and security) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε https://accountscenter.facebook.com/password_and_security Για τσεκαρε εδω στο where you're login κυριως να δεις αν συνδεθηκες και αλλου προσφατα. Αλλιως μαλλον αυτα εμειναν απο πριν. Οπως και στο recent emails να δεις αν υπαρχει κανα αλλο email συνδεδεμενο (αν δεν εμπιστευεσαι το λινκ μου, το παραπανω το βρισκεις στις ρυθμισεις του fb, στο account centre -> password and security) Ευχαριστώ φίλε μου. Τα τσέκαρα. Παντού είμαι εγώ μόνο. ----------------------------------------------------- Με αφορμή την τελευταία μου περιπέτεια είμαι πολύ προβληματισμένος. Έστω οτι έχω μια σελίδα. Είτε επαγγελματική είτε κάποιο χόμπι είτε οτιδήποτε και έχω καταφέρει με αρκετό κόπο να έχω πχ 100.000 followers και είμαι ο μοναδικός διαχειριστής γιατί δεν έχω κάποιο έμπιστο άτομο να βάλω. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο χάσω τον λογαριασμό μου, πάει η σελίδα? Δηλαδή μου φαίνεται αδιανόητο να έχεις επενδύσει σε χρόνο, ισως και σε χρήμα, ίσως και σε πολύ χρήμα και εν μια νυκτί να χάσεις τα πάντα χωρίς να έχεις μια άμεση επικοινωνία με το support. Τι κάνεις εκεί? Θα πρέπει δηλαδή για να υπάρχει και ένα 2ο άτομο ως διαχειριστής Να φτιάξω 2ο ψεύτικο προφίλ? (που απαγορεύεται) Να βάλω την μάνα μου? (Επιρρεπής σε χακεριές) Να βάλω κάποιο φίλο/γνωστό? (Που θα έχει πρόσβαση στα πάντα με ότι συνεπάγεται αυτό) Δηλαδή ρωτάω ειλικρινά. Μια μεγάλη σελίδα στο fb, πως μπορεί να είναι οργανωμένη σε επίπεδο ρόλων ωστε να εξασφαλίσει οτι δεν θα χαθεί ποτέ τίποτα? Ειδικά αν ΔΕΝ αφορά επιχείρηση. Άντε στην επιχείρηση, ίσως, λέω ισως μπορεί να κάνεις κάτι (με κανένα επίσημο έγγραφο κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα