HanzEmilBerdain Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Kαλησπερα στην παρεα, οταν παω στην διαχειριση αποθηκευμενων δικτυων στις προσθετες ρυθμισεις δικτυου wifi, εκτος απο αυτην που εχω δημιουργησει εγω, καποια στιγμη ειδα μια αγνωστη με ονομα Cosmote και καποια αλλα γραμματα που δεν θυμαμαι γιατι την διεγραψα. Ενω την εχω διαγραψει αρκετες φορες, αυτη ξαναεμφανιζεται σε ανυποπτο χρονο. Παει καπου το μυαλο κανενος για το τι μπορει να συμβαινει; Το κινητο ειναι Redmi note 10 pro, και ο παροχος μου ιντερνετ ειναι η Vodafone. Cosmote ειχα πριν λιγους μηνες πριν αλλαξω, αν παιζει ισως καποιο ρολο αυτο, παντως δεν δημιουργησα ποτε στο κινητο συνδεση με το ονομα Cosmote xxx.
HanzEmilBerdain Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Αυτη ειναι η συνδεση εμφανιστηκε παλι σημερα: Τι ειναι αυτο βρε παλικαρια;
GATE123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η είναι κάτι για το αυτοκίνητο ή είναι κάπου που πηγές και είχε WiFi και μπήκε αυτόματα . Νομίζω κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει να το απενεργοποιήσεις. Δηλαδή εάν κάπου βρίσκει wifi αυτόματα να μην το αποθηκεύει. Λέω τώρα..... Για εμένα καλύτερα μην το σβήσεις και πήγαινε σε ένα κατάστημα Γερμανό να το δούνε. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2024 από GATE123
HanzEmilBerdain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Σε ευχαριστω, πηγα σε εναν Γερμανο και μου ειπαν οτι ειναι μια συνδεση σε ενα νεο δικτυο που δημιουργησε η cosmote και συνδεει τα wifi των χρηστων για να εχεις ιντερνετ οταν βρισκεσαι εκτος. Βεβαια εγω οταν ημουν εκτος το δοκιμασα και δεν ειχα...
TechnoState Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 ... κάτι σαν το Fon? Μάλλον πιλοτικό project θα είναι ακόμα. Σε μένα δεν υπάρχει τπτ τέτοιο (συμβόλαια Cosmote, τόσο στην εταιρική όσο κ στην προσωπική γραμμή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα