xristosishere Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου ποσο συχνα καθαριζετε την βιτρινα του μαγαζιου σας, ή γνωριζετε καθε ποσο καθαριζουν την βιτρινα τους οι καταστηματαρχες και γενικα εαν παιρνουν ατομο να τα καθαρισει ή τα καθαριζουν οι υπαλληλοι. 1
xristosishere Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου το καθαριζει καποιος επαγγελματιας ή μονη το καθαριζετε? Το λεω επειδη σκεφτομαι να ξεκινησω να δουλευω με αυτο το αντικειμενο και θελω να δω γενικα την γνωμη των ανθρωπων 21 λεπτά πριν, tzotzo είπε 1 φορά το 15θημερο. εαν το εκανα επαγγελματιας ,ποσο χρεωσε?
Morosana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Όλα τα μικρά μαγαζιά τα έχουν πάρει εργολαβία κάτι Πακιστανοί που γυρίζουν με το ποδήλατο και έναν κουβά και συνήθως χρεώνουν 3€ στα μικρά μαγαζιά (τόσο δίνει ο κουρέας μου ) έως 10 εάν είναι κάποιο γωνιακό με περισσότερα τζάμια και ύψος. Αν μπορείς να τους ανταγωνιστείς σε τιμές κάντο 1
Give-me-a-hit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xristosishere είπε ποσο συχνα καθαριζετε την βιτρινα του μαγαζιου σας, ή γνωριζετε καθε ποσο καθαριζουν την βιτρινα τους οι καταστηματαρχες και γενικα εαν παιρνουν ατομο να τα καθαρισει ή τα καθαριζουν οι υπαλληλοι. οταν ειχα μαγαζι περνουσαν απεξω διαφοροι πακιστανοι τις πιο πολλες φορες, τους εδινα 15 ευρω και το κανανε σαν καινουργιο μεσα εξω. ουτε καθαριστηρια ουτε τιποτα Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από Give-me-a-hit
SabotazNic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Το κανουμε μονοι μας. Σιγα, 20 λεπτα υποθεση ειναι
jimakos00 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 20€ μία φορά τον μήνα. Ανάλογα βέβαια και την περιοχή και την σκόνη που σηκώνει.
Neptu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου την έχουν πάρει εργολαβία πακιστανοί τη δουλειά. Ανάλογα την περιοχή/κατάστημα από 10€-20€. Σε αρκετά καταστήματα το κάνουν και υπάλληλοι, σε κάποια με μεγάλες βιτρίνες δεν είναι εύκολο. Εσύ πως θα τους ανταγωνιστείς; Θα κόβεις και αποδείξεις (γκουχ γκουχ....). Δε το βλέπω να προχωράει, άλλαξε πλάνο
Morosana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Ο μόνος τρόπος να σε προτιμήσουν εσένα αντί για τον Πακιστανό με το ποδήλατο είναι να πιάσεις μεγάλες εταιρείες αλυσίδες κτλ αλλά εκεί θα πρέπει να είναι όλα νόμιμα με τιμολόγια κτλ, αν και τις τζαμαρίες λογικά τις αναλαμβάνει το συνεργείο καθαρισμού που έχουν.
1comment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, xristosishere είπε ποσο συχνα καθαριζετε την βιτρινα του μαγαζιου σας, ή γνωριζετε καθε ποσο καθαριζουν την βιτρινα τους οι καταστηματαρχες και γενικα εαν παιρνουν ατομο να τα καθαρισει ή τα καθαριζουν οι υπαλληλοι. Στην περιοχή μου είναι 2-3 πακιστανοί που κάνουν όλα τα μαγαζιά (κυριολεκτικά έχουν γίνει πλούσιοι). Η χρέωση είναι στάνταρ 10Ε το μήνα και τα κάνουν κάθε βδομάδα όσα τζάμια και να έχεις. Εγώ έχω 3 μεγάλα τζάμια και του έχω πει να το κάνει κάθε 15 μέρες άρα του δίνω 5 ευρω. Στο παλιό μου μαγαζί που είχα ένα τζάμι μικρό, το καθάριζα μόνος. 4 ώρες πριν, jimakos00 είπε 20€ μία φορά τον μήνα. Ανάλογα βέβαια και την περιοχή και την σκόνη που σηκώνει. Α εσένα σε έχουν κατακλέψει! 20 ευρω μια φορά το μήνα;;; Αχαχαχαχα! 26 λεπτά πριν, Morosana είπε είναι να πιάσεις μεγάλες εταιρείες αλυσίδες κτλ αλλά εκεί θα πρέπει να είναι όλα νόμιμα με τιμολόγια κτλ, αν και τις τζαμαρίες λογικά τις αναλαμβάνει το συνεργείο καθαρισμού που έχουν. Μπα δεν ισχύει. Έχω 2 μεγάλες εταιρίες γύρω μου (καφέ και ρούχα). Ο πακιστανός καθαρίζει τα τζάμια προφανώς χωρίς κανένα τιμολόγιο. Όλοι αυτοί δουλεύουν μαύρα. Με λίγα λόγια, μπορεί όντως ο φίλος να ξεκίνησει με αυτή τη δουλειά, πηγαίνοντας πόρτα πόρτα στα μαγαζιά και ρωτώντας αν έχουν "τζαμά". Φυσικά για να τον προτιμήσουν θα πρέπει να είναι φτηνότερος από τους πακιστανούς. Να πει 8 ευρω π.χ. Με 50 μαγαζιά το μήνα πάει 400Ε μαύρα. Δεν τα λες και λίγα για part time job. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από 1comment
xristosishere Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Neptu είπε την έχουν πάρει εργολαβία πακιστανοί τη δουλειά. Ανάλογα την περιοχή/κατάστημα από 10€-20€. Σε αρκετά καταστήματα το κάνουν και υπάλληλοι, σε κάποια με μεγάλες βιτρίνες δεν είναι εύκολο. Εσύ πως θα τους ανταγωνιστείς; Θα κόβεις και αποδείξεις (γκουχ γκουχ....). Δε το βλέπω να προχωράει, άλλαξε πλάνο πακιστανοι εργολαβια μαλλον αναφερεσε για Αθήνα υποθετω ετσι?? φθηνα χερια υπαρχουν παντου και σε ολα τα επαγγελματα απλα πρεπει να ξεχωρισεις με αλλους τροπους απο τους αλλους και οχι απλα να αλλαξεις πλανο 3 ώρες πριν, 1comment είπε Στην περιοχή μου είναι 2-3 πακιστανοί που κάνουν όλα τα μαγαζιά (κυριολεκτικά έχουν γίνει πλούσιοι). Η χρέωση είναι στάνταρ 10Ε το μήνα και τα κάνουν κάθε βδομάδα όσα τζάμια και να έχεις. Εγώ έχω 3 μεγάλα τζάμια και του έχω πει να το κάνει κάθε 15 μέρες άρα του δίνω 5 ευρω. Στο παλιό μου μαγαζί που είχα ένα τζάμι μικρό, το καθάριζα μόνος. Α εσένα σε έχουν κατακλέψει! 20 ευρω μια φορά το μήνα;;; Αχαχαχαχα! Μπα δεν ισχύει. Έχω 2 μεγάλες εταιρίες γύρω μου (καφέ και ρούχα). Ο πακιστανός καθαρίζει τα τζάμια προφανώς χωρίς κανένα τιμολόγιο. Όλοι αυτοί δουλεύουν μαύρα. Με λίγα λόγια, μπορεί όντως ο φίλος να ξεκίνησει με αυτή τη δουλειά, πηγαίνοντας πόρτα πόρτα στα μαγαζιά και ρωτώντας αν έχουν "τζαμά". Φυσικά για να τον προτιμήσουν θα πρέπει να είναι φτηνότερος από τους πακιστανούς. Να πει 8 ευρω π.χ. Με 50 μαγαζιά το μήνα πάει 400Ε μαύρα. Δεν τα λες και λίγα για part time job. σε ποια πόλη βρίσκεσαι ? 1
NiKoSmile Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Αν στην τιμή μπει τιμολόγιο οι τιμές θα πάνε x5 (λογιστής, ERP, + POS, + ασφαλιστικές εισφορές, + φόρος εισοδήματος 22% + ΦΠΑ 24%). Η μαύρη εργασία κρατάει τις τιμές χαμηλά... 1
k_w_t Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 10€ το μηνα και περναει καθε Δευτερα ... Να ξερετε δεν ειναι πακιστανοι ,οι πιο πολλοι ειναι Αιγυπτιοι και μαλιστα κοπτες χριστιανοι (εχουν ολοι τατουαζ το Σταυρό στο χερι)
haris_216 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ξέρω περίπτωση που τα τζάμια "πρέπει" να τα κάνουν οι υπάλληλοι αλλά επειδή δε γουστάρουν να εμπλακούν δίνουν ένα 3άρι (ή κάπου εκεί, δεν θυμάμαι ακριβώς) τη φορά 2-3 φορές το μήνα και τα κάνει ο πακιστανούλης που περνάει. Και μάλιστα κάνει και καλή/προσεκτική δουλειά. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Τα μαγαζί έχει καθαρά τζάμια (ως προς την εργοδοσία), οι υπάλληλοι (με ελάχιστο κόστος) δεν μπλέκουν με κουβάδες, νερά και 3μετρα κοντάρια και ο πακιστανός έχει κάποια σίγουρη δουλειά μέσα στο μήνα. Οπότε με τέτοια νουμεράκια (κόστος) νομίζω ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να "χτυπήσει" τιμές, ειδικά αν δουλεύει νόμιμα (αποδείξεις, κλπ)
xristosishere Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Ξέρω περίπτωση που τα τζάμια "πρέπει" να τα κάνουν οι υπάλληλοι αλλά επειδή δε γουστάρουν να εμπλακούν δίνουν ένα 3άρι (ή κάπου εκεί, δεν θυμάμαι ακριβώς) τη φορά 2-3 φορές το μήνα και τα κάνει ο πακιστανούλης που περνάει. Και μάλιστα κάνει και καλή/προσεκτική δουλειά. Οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Τα μαγαζί έχει καθαρά τζάμια (ως προς την εργοδοσία), οι υπάλληλοι (με ελάχιστο κόστος) δεν μπλέκουν με κουβάδες, νερά και 3μετρα κοντάρια και ο πακιστανός έχει κάποια σίγουρη δουλειά μέσα στο μήνα. Οπότε με τέτοια νουμεράκια (κόστος) νομίζω ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να "χτυπήσει" τιμές, ειδικά αν δουλεύει νόμιμα (αποδείξεις, κλπ) να φανταστω στην Αθήνα ολα αυτα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα