Προς το περιεχόμενο

Too old for this shit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας,πήρα την απόφαση να ξαναδώσω πανελλήνιες μετά από αρκετά χρόνια για 2ο πτυχίο που αφορά ιατρικά-παραιατρικα.Έκρινα ότι στο μόνο μάθημα που έχω ανάγκη για καθοδήγηση είναι η έκθεση και γι αυτό ήθελα να γραφτώ σε κάποιο φροντιστήριο.Με τα πολλά πάω σε κάποιο να ρωτήσω για τιμές και τα συναφή,ο τύπος που ήταν στο γραφείο με κοίταζε λες και είδε εξωγηίνο και μου λέει ότι δεν έχουμε τμήμα για σας.Η αλήθεια είναι ότι με αποθάρρυνε αυτή η αντίδραση του και με έκανε να νιώθω σαν παππούς.Δε λέω είμαι αρκετά μεγαλύτερος από τα παιδάκια που δίνουν (32 είμαι) αλλά οκ δεν είμαι και κάνας 50+ ώστε να φαίνεται τόσο περίεργο.Να πάω να ρωτήσω και αλλού τωρα ψιλοντρέπομαι αλλά και απ την άλλη να κάνω ιδιαίτερα παραπάει.

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, pannnos92 said:

Γειά σας,πήρα την απόφαση να ξαναδώσω πανελλήνιες μετά από αρκετά χρόνια για 2ο πτυχίο που αφορά ιατρικά-παραιατρικα.Έκρινα ότι στο μόνο μάθημα που έχω ανάγκη για καθοδήγηση είναι η έκθεση και γι αυτό ήθελα να γραφτώ σε κάποιο φροντιστήριο.Με τα πολλά πάω σε κάποιο να ρωτήσω για τιμές και τα συναφή,ο τύπος που ήταν στο γραφείο με κοίταζε λες και είδε εξωγηίνο και μου λέει ότι δεν έχουμε τμήμα για σας.Η αλήθεια είναι ότι με αποθάρρυνε αυτή η αντίδραση του και με έκανε να νιώθω σαν παππούς.Δε λέω είμαι αρκετά μεγαλύτερος από τα παιδάκια που δίνουν (32 είμαι) αλλά οκ δεν είμαι και κάνας 50+ ώστε να φαίνεται τόσο περίεργο.Να πάω να ρωτήσω και αλλού τωρα ψιλοντρέπομαι αλλά και απ την άλλη να κάνω ιδιαίτερα παραπάει.

Απλα παρε τηλεφωνο σε 2ο φροντιστηριο και μετα σε 3ο, 4ο, 5ο μεχρι να βρεις τον σωστο επαγγελματια που δε θα δειξει ηλικιακο ρατσισμο. Για ολους τους προηγουμενους αφησε και ενα περιποιημενο review στο google για να ξερουν οι επομενοι

Επεξ/σία από archer100
  • Like 12

1 ώρα πριν, pannnos92 είπε

Να πάω να ρωτήσω και αλλού τωρα ψιλοντρέπομαι αλλά και απ την άλλη να κάνω ιδιαίτερα παραπάει.

Να μην ντρέπεσαι. Αν είσαι Αθήνα υπάρχουν πολλά φροντιστήρια και για ενήλικες. Επαρχία ίσως είναι πιο δύσκολο.

Το ιδιαίτερο γιατί παραπάει? Μπορεί να σε βολέψει καλύτερα από άποψη ωραρίων. Από κόστος δεν ξέρω. 

εγώ πήγα ΔΙΕΚ πολύ πιο μεγάλος και ήμουν με 18-20 χρονών παιδάκια κανένα πρόβλημα , έπρεπε να του πάρεις τον αερα πότε να μην δέχεσαι να σε υποτιμούν η να γίνεσαι θύμα διακρίσεων, δεν κατάλαβα έχουν όριο ηλικίας στα φροντιστήρια, μπορεί να σε βολεύει επειδή είναι κοντά θα τρέχεις να βρεις έναν μη καραγκιόζη για να κάνεις την δουλειά σου 

• Like 1

Πιθανοτατα αυτο που τον χαλασε ειναι οτι θες να κανεις μονο ενα μαθημα και οχι ολο το πακετο. Δεν βρισκω κανεναν λογο να υπαρχει διαχωρισμος σε τμηματα με βαση την ηλικια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/9/2024 στις 11:31 ΠΜ, vaggos231 είπε

αν εχεις πρώτο πτυχίο από ΤΕΙ/ΑΕΙ γιατί δεν πας για εισαγωγικές;

θεωρώ είναι στις περισσότερες σχολέςπιο ευκολο να μπεις από πανελλήνιες και πιο αδιάβλητο.

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...