atheatos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, kostasbm είπε μιας και το έφερε η συζήτηση...έχω 3 Mac mini 2012 i7 με Sonoma ....αν θελήσω να πάω σε sequoia πρεπει να γινει ολο απο την αρχη η απλα παταω software update ???? Φτιάξε το installation disk καλού κακού και κάνε ένα timemachine backup πριν το δοκιμάσεις. Λένε ότι το έφτιαξαν σε κάποιο update του opencore patch να γίνεται αυτόματα το update αλλά δεν είμαι σίγουρος.
kostasbm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, atheatos said: Φτιάξε το installation disk καλού κακού και κάνε ένα timemachine backup πριν το δοκιμάσεις. Λένε ότι το έφτιαξαν σε κάποιο update του opencore patch να γίνεται αυτόματα το update αλλά δεν είμαι σίγουρος. ok έχω τα backup ...απλά είχα την απορία αν θα γίνεται με installation disk η θα κανουε. απευθειας update........θα δοκιμασω το ΣΚ και θα σου πω
kostasbm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 σε συνέχεια του ποιο πάνω ερωτήματος που εκανα κανονικά έκανε upgrade από Sonoma se sequoia και εκανε μετα update ta patches είχα και το installation disk ετοιμάσει + backup σε περίπτωση που κολλήσει πάμε για τα επόμενα 2 1
kostasbm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 ok se 3 Mac mini 2012 i7 ,1 Mac mini 2011 i7 και σε ενα MacBook Pro 2013 i5 ...εκανα upgrade μια χαρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα