ioannis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Για την εγκατασταση του ubuntu 24.04.1 LTS εινσι σωστο το αρχειο ubuntu 24.04.1 desktop-amd64.iso που κατεβασα; Ρωταω γιατι ειμαι μεγαλη ηλικια και παρακαλω καποιον φιλο για βοηθεια. Ευχαριστω.
jemadux Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) δοκιμασε την εγκατασαση χωρις ιντερνετ αρχικα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από jemadux
jemadux Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, mphxths είπε Και μετα χωρις ηλεκτρικο ρευμα. στο μηχάνημα μου ειχα προβλημα οταν συνεδομουν στο δαδικτυο ... απλα πληροφοριακα 1
mphxths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, jemadux said: στο μηχάνημα μου ειχα προβλημα οταν συνεδομουν στο δαδικτυο ... απλα πληροφοριακα Και εγω οταν ειχε ρευμα το τετραγωνο ... απλα πληροφοριακα. 1
KyrGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δοκίμασε χωρίς οξεία και περισπωμένη αρχικά. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από KyrGR
mphxths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, KyrGR said: Δοκίμασε χωρίς οξεία και περισπωμένη αρχικά. Ἐντάξει. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από mphxths
BertaJourdan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μαλλον καποιο ειδος πλακας που δεν την πιανω.
KyrGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mphxths είπε Ἐντάξει. Δόξα τῷ Θεῷ ! 13 ώρες πριν, BertaJourdan είπε Μαλλον καποιο ειδος πλακας που δεν την πιανω. Παρ' όλα αυτά είσαι μέσα στο κλίμα του νήματος. Για να πω και κάτι On topic η εγκατάσταση καλύτερα να γίνει online για να μη χρειαστούν χρονοβόρες ενημερώσεις αργότερα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από KyrGR
Petros Electron Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα και εγω στο λαπτοπ μου (σαν live εκδοσή) και φαίνεται αρκετά ωραίο. Μαλλον θα το εγ/σω σύντομα αν και θελει αρκετές παραμετροποιησεις για να το φερω στα μέτρα μου και αυτο ειναι που βαριέμαι να ξανακάνω.. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από Petros Electron 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα