Προς το περιεχόμενο

THOMPSON GRNEON 15C 15,6"

Paris62

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aνοιγει κανονικά αλλά με την διαφορά ότι εξ αρχής στην bios δεν βλέπει σκληρό δίσκο! Τοποθέτησα διαφορετικούς δίσκους πού όλοι δουλεύουν σέ άλλο laptop... αλλά στο συγκεκριμένο τίποτα! Δεν έχω προσπαθήσει με USB , για format!... Παλαιότερα έτυχε νά πέσει στα χέρια μου ένα Siemens με το ίδιο θέμα αλλά εκείνο το κατάφερα καί άνοιξε!! Αυτό τώρα τό Thomson δεν τά έχω καταφέρει! Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να κάνεις τα παρακάτω:

• Βεβαιώσου ότι η ρύθμιση SATA mode στο BIOS είναι σωστή (π.χ. AHCI αντί IDE). Μπορείς να δοκιμάσεις να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του BIOS.
  • Ελέγξε αν ο σκληρός δίσκος είναι σωστά συνδεδεμένος. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το καλώδιο ή τη θύρα σύνδεσης.
  • Δοκίμασε να ενημερώσεις το BIOS στην τελευταία έκδοση από την ιστοσελίδα της Thomson. Μερικές φορές, οι ενημερώσεις BIOS διορθώνουν προβλήματα αναγνώρισης υλικού.
  • Δοκίμασε να εκκινήσεις το laptop από ένα USB με λειτουργικό σύστημα ή εργαλείο διάγνωσης για να δεις αν αναγνωρίζει τον δίσκο.
  • Υπάρχει πιθανότητα η θύρα SATA του laptop να έχει κάποιο πρόβλημα. Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλη θύρα (αν υπάρχει).
  • Δοκίμασε να αφαιρέσεις την μπαταρία CMOS για λίγα λεπτά και μετά να την επανατοποθετήσεις. Αυτό μπορεί να επαναφέρει τις ρυθμίσεις του BIOS.

Επίσης , δοκίμασε τον υφιστάμενο δίσκο σου εάν λειτουργεί γενικότερα σε άλλο laptop. Εάν ναι , βρες τον φάκελο C:\\Windows\Drivers\ και αντέγραψε τον σε ένα USB stick, θα σε βοηθήσει αργότερα στην εγκατάσταση των σωστών drivers μετά από την εγκατάσταση των Windows, εάν χρειαστεί είτε να αλλάξεις δίσκο είτε να κάνεις format.

Επεξ/σία από Ne0n
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...