laskos54 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Και να τον χρησιμοποιω μονο για να βλεπω Youtube μεσα απο αυτον. Για τον Chrome εχω καλο addblock αλλα δουλευει μονο στα κανονικα σαιτ και οχι στην σελιδα του Youtube.
Λύση koutsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 18 minutes ago, laskos54 said: Και να τον χρησιμοποιω μονο για να βλεπω Youtube μεσα απο αυτον. Για τον Chrome εχω καλο addblock αλλα δουλευει μονο στα κανονικα σαιτ και οχι στην σελιδα του Youtube. Brave browser!
laskos54 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Ευχαριστω παιδια! Εβαλα τον Brave και κοβει ολες τις διαφημισεις στο youtube, οπως πρεπει. Μαλιστα αν κλεισω την οθονη, συνεχιζει το youtube να παιζει - χρησιμο οταν ακους μουσικη πχ. Πειτε μου και καποιο κολπο - ρυθμιση οταν σε κατακορυφη θεση του κινητου παταω ενα βιντεο να ξεκινησει και μετα γυρναω την οθονη σε οριζοντια θεση, να γινεται αμεσως μεγιστοποιηση της προβολης. Τωρα πρεπει να κανω δυο κλικ για να μεγιστοποιηθει η προβολη. Γινεται να γινει αυτοματη; 1
koutsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 6 hours ago, laskos54 said: Ευχαριστω παιδια! Εβαλα τον Brave και κοβει ολες τις διαφημισεις στο youtube, οπως πρεπει. Μαλιστα αν κλεισω την οθονη, συνεχιζει το youtube να παιζει - χρησιμο οταν ακους μουσικη πχ. Πειτε μου και καποιο κολπο - ρυθμιση οταν σε κατακορυφη θεση του κινητου παταω ενα βιντεο να ξεκινησει και μετα γυρναω την οθονη σε οριζοντια θεση, να γινεται αμεσως μεγιστοποιηση της προβολης. Τωρα πρεπει να κανω δυο κλικ για να μεγιστοποιηθει η προβολη. Γινεται να γινει αυτοματη; Επίσης με τον brave μπορείς να κάνεις ότι αλλο θες με το κινητό και το video να παίζει σε παραθυράκι στη γωνία (picture in picture) επίσης μπορείς να κάνεις download όποιο video θες και να το δεις offline αργότερα. Γενικά έχει όλα τα features του YouTube premium! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα