Nikos_Papazoglou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας έχω κατεβασει 4 αρχεία από tezfiles τα οποία είναι σε μορφή .rar.mp4 δοκίμασα να κάνω εξαγωγή στο καθένα ξεχωριστά και όχι όλα μαζί αφήνοντας τον τίτλο.rar χωρίς το mp4 στο τέλος και λέει ότι η αρχείο θήκη είναι κατεστραμμένη ενώ έχουν κατέβει σωστά δίχως κανένα πρόβλημα η διακοπή στη σύνδεση.. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Σας ευχαριστώ πολύ!
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Αυτός που τα ανέβασε, εκεί που τα ανέβασε, τι λεει; Μηπως πρέπει να γίνουν πρώτα joinμ με κάποιο splitter./joiner;
Nikos_Papazoglou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημέρα σε ευχαριστώ για τη σύντομη απάντηση σου όχι δεν λέει κάτι απλά Removed the dead link και από κάτω παραθέτει συνδέσμους για το κατέβασμα τον αρχείων..
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εν το μεταξύ τα Parts δεν έχουν το ίδιο μέγεθος για να θεωρηθεί ότι είναι multi part archive, αλλά το 21:26 που γράφει από κάτω δείχνει ότι είναι χρόνος αναπαραγωγής βίντεο. Να φανταστώ ότι δοκίμασες να κάνεις αναπαραγωγή ένα Mp4 και δεν παίζει. Σωστά; 'Η μήπως δεν το δοκίμασες καθόλου; Κατέβασε και τρέξε το HxD, φόρτωσε το πρώτο αρχείο και δώσε ένα screenshot από αυτά που δείχνει στην αρχή (header). Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2024 από micos000
Nikos_Papazoglou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Όχι δεν είναι ο χρόνο αναπαραγωγής αλλά η ώρα που ολοκληρώθηκε η λήψη του αρχείου.. Θα δοκιμάσω το πρόγραμμα και θα επανέλθω για νεότερα! Άλλαξα χθες από την ονομασία Jym1.rar.mp4 έβγαλα και το mp4 επίσης δοκίμασα και πάλι με το rar μόνο στην ονομασία να κάνω εξαγωγή και πάλι το ίδιο βγάζει..
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Χωρίς να αλλάξεις το mp4, αν το αναπαράγεις, παίζει κάτι; 36 λεπτά πριν, Nikos_Papazoglou είπε Όχι δεν είναι ο χρόνο αναπαραγωγής αλλά η ώρα που ολοκληρώθηκε η λήψη του αρχείου.. Δηλαδή όλα ολοκληρώθηκαν ταυτόχρονα στις 9:26 το βράδυ; Είσαι σίγουρος;
Nikos_Papazoglou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Επειδή κατέβηκαν από λινκ το οποίο τα κατεβάζει premium και όχι σε χαμηλή ταχύτητα στο screenshot στις λεπτομέρειες αναγράφει τελευταία τροποποίηση 21:26 , έκανα εγώ λάθος δεν εχουν κατέβει όλα στην ωρα 21:26.. Μήπως είναι κάποιο λάθος από τον generator link που μου έβγαλε τα λινκ για download;
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ πάντως θα ρωτούσα πρώτα τον uploader ή αν είναι από φόρουμ θα πόσταρα πρώτα εκεί να ρωτήσω τι παίζει και μετά θα ψαχνόμουν αλλού. Θα ήθελα όμως να ενημερώσεις για τα δύο πράγματα που σε ρώτησα. 1. Τα αρχεία αν τα ανοίξεις με πρόγραμμα αναπαραγωγής τι γίνεται; 2. Τι δείχνει το HxD στο header;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα