Rebirth Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Αγαπητοί δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο τραγική είναι η κατάσταση στο Παγκράτι με την οπτική ίνα. Μένω κοντά στο Καλλιμάρμαρο, έχω 30άρα VDSL που είναι και το «ταβάνι» που δίνουν όλοι. Εργάζομαι από το σπίτι με βαριά αρχεία, με συνέπεια να αναγκάζομαι να δουλεύω πιο πολύ με tethering από το κινητό...! Υπεύθυνη εταιρεία για την περιοχή είναι η Vodafone, όμως την ίδια απάντηση μου έδωσε και η Cosmote -δίχως να παραλείψει να τονίσει ότι «φταίει» η Vodafone (κάτι που παρά την αποστροφή μου για τη Voda δεν το πιστεύω στην προκειμένη, όλοι το ίδιο θα έκαναν). Στο δια ταύτα: Μου λένε ότι η όλη διαδικασία θα πάρει περίπου 3 μήνες (!). Ένα διάστημα ημερών (λένε) θα μείνω χωρίς καθόλου ίντερνετ, μετά θα πρέπει να γίνει ADSL ως 24 (δεν αστειεύομαι) η γραμμή και μετά θέλει δυο μήνες ακόμα για να μπει η οπτική. Σύνολο, τρεις μήνες. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και η ΙΝΑLAN δεν έχει φτάσει δυστυχώς στο σημείο. Είμαι σε πραγματική απόγνωση καθώς μου δημιουργεί πολύ μεγάλο θέμα στη δουλειά μου (δουλεύω πολύ καλύτερα πχ αν έπαιρνα το λάπτοπ και έβγαινα έξω με data, αλλά δεν είναι κι αυτό επιλογή). Έχει κάποιος πρόταση για το τι θα μπορούσα να κάνω; Είναι κάποιος από τη γειτονιά που βρήκε λύτρωση; Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου www.starlink.com 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Κάνε αιτηση με νέα γραμμη..αν δουλεψει σωστα κράτα την κ πλήρωσε την διακοπή στην vdsl... https://www.naftemporiki.gr/business/1756850/efarmogi-ekptoseon-ogkoy-stis-optikes-ines/ θεωρητικα πρόσφατα τα βρήκαν στην χονδρικη... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 18 ώρες πριν, kage είπε Κάνε αιτηση με νέα γραμμη..αν δουλεψει σωστα κράτα την κ πλήρωσε την διακοπή στην vdsl... https://www.naftemporiki.gr/business/1756850/efarmogi-ekptoseon-ogkoy-stis-optikes-ines/ θεωρητικα πρόσφατα τα βρήκαν στην χονδρικη... Καλησπέρα. Μπαίνω να το κοιτάξω. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Τα ίδια μου έλεγε και εμένα n Cosmote. Το δίκτυο ήταν δικό της. Επέμεινα ότι θα κάνω μόνο την αίτηση για FΤΤΗ. "Μπορεί να μείνετε κάποιες μέρες χωρίς internet" η απάντησή τους. "Προχωρήστε το", τους λέω. Η μετάβαση ήταν ομαλότατη. Ενάμιση μήνα αργότερα,αφού περάστηκαν οι οπτικές στην πολυκατοικία και το σπίτι απλώς ενεργοποιήθηκε η νέα σύνδεση. Δεν ξέρω αν ζητάνε το ADSL ως βήμα επειδή γενικότερα τους συμφέρει διαδικαστικά να σε έχουν ήδη πελάτη τους. Ούτε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου... απλά περιγράφω τη δική μου εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα