dvlsakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Καλησπερα , εχω 50ρα γραμμη cosmote με τηλεοραση μαζι και πληρωσω 55+ το μηνα , εχει ληξει το συμβολαιο μου και ψαχνομαι να δω τι μπορω να κανω μιας και ειναι αρκετα. βλεπω οτι η νοβα την 50αρα με τηλεοραση μαζι το εχει 47 ευρω και την 100ρα 50ευρω, η cosmote λεει 51.90ε τα 50mbps και 55.90ε τα 100. αν και γενικα δεν βλεπω και παρα πολυ tv αλλα θελω τα αθλητικα περισσοτερο , τα αλλα δεν με νοιαζουν τοσο. αξιζει η μεταβαση απο cosmote σε nova καθαρα απο θεμα τιμης και για αθλητικα περισσοτερο; Kαι αν αξιζει να κανω αναβαθμιση τα 50 σε 100 mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου γνωμη μου ειναι να πας στην νοβα με 50αρα και αν μπορεις με δορυφορικη συνδεση ακομα καλυτερα δεν σου κανουν δωρο και λιγους μηνες σαν νεο πελατη? 50 με 100αρα δεν θα δεις καμμια διαφορα αν πριν τερματιζες στην 50αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, ioannischr είπε γνωμη μου ειναι να πας στην νοβα με 50αρα και αν μπορεις με δορυφορικη συνδεση ακομα καλυτερα δεν σου κανουν δωρο και λιγους μηνες σαν νεο πελατη? 50 με 100αρα δεν θα δεις καμμια διαφορα αν πριν τερματιζες στην 50αρα Ναι και οι δυο κανουν απο 2 μηνες δωρο, αλλα ειναι μεσω wifi αποτι καταλαβαινω τα πακετα. ναι δεν ειχα θεμα με την 50αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα