APPLEGEEK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Έσπασε η ροδα στην καρεκλα Ειναι sharkoon Πως μπορώ να το φτιάξω;
APPLEGEEK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, xsterg είπε δεν φτιαχνεται. αλλο ροδακι. Δε βρικσω για πες ιδεες
SabotazNic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Δε βρικσω για πες ιδεες Αλλάζεις και τις 5. Υπάρχουν ανταλλακτικά με ένα google.
Nabuko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Δε βρικσω για πες ιδεες Η φωτό είναι άχρηστη, δε βοηθάει κάπου. Δε φαίνεται ο πίρος. Απ' ότι είδα η sharkoon βγάζει ροδάκια με universal πίρο 11×22 που ταιριάζει λέει σε όλες τις καρέκλες τις. Αλλά είναι λίγο ακριβά. Μπορεί να βρεις φθηνότερα σε άλλη μάρκα 2
APPLEGEEK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αλλάζεις και τις 5. Υπάρχουν ανταλλακτικά με ένα google. Δεν βγαίνουν αυτές 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η φωτό είναι άχρηστη, δε βοηθάει κάπου. Δε φαίνεται ο πίρος. Απ' ότι είδα η sharkoon βγάζει ροδάκια με universal πίρο 11×22 που ταιριάζει λέει σε όλες τις καρέκλες τις. Αλλά είναι λίγο ακριβά. Μπορεί να βρεις φθηνότερα σε άλλη μάρκα Για βαλε ενα λινκ, ο πύρος είναι στο ροδάκι
Nabuko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Για βαλε ενα λινκ, ο πύρος είναι στο ροδάκι Το ξέρω που είναι ο πίρος, απλά δεν τον βλέπουμε. Μία λύση είναι αυτά που είναι καλύτερα από αυτά που έχεις τώρα. Εναλλακτική πχ είναι αυτά. Ψάξε στο google με το chair wheels 11×22 και θα σου βγάλει διάφορα. Όλα αυτά με την προυπόθεση ο πίρος (που δεν βλέπουμε) να είναι 11×22 1
APPLEGEEK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το ξέρω που είναι ο πίρος, απλά δεν τον βλέπουμε. Μία λύση είναι αυτά που είναι καλύτερα από αυτά που έχεις τώρα. Εναλλακτική πχ είναι αυτά. Ψάξε στο google με το chair wheels 11×22 και θα σου βγάλει διάφορα. Όλα αυτά με την προυπόθεση ο πίρος (που δεν βλέπουμε) να είναι 11×22 Ευχαριστώ! Το θέμα ειναι πως θα αφαιρέσω τον πιρο ( καλα υα βρω ακρη)
Nabuko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε Το θέμα ειναι πως θα αφαιρέσω τον πιρο Γιατί να τον αφαιρέσεις? 🤔
APPLEGEEK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γιατί να τον αφαιρέσεις? 🤔 Ειναι στην καρέκλα. Αυτα που μου έδειξες ειναι κολλημένο στο ροδάκι
Nabuko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Ειναι στην καρέκλα. Αυτα που μου έδειξες ειναι κολλημένο στο ροδάκι Ε σιγά, πάρε μια πένσα και τράβα το. Βγαίνει εύκολα.
APPLEGEEK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ε σιγά, πάρε μια πένσα και τράβα το. Βγαίνει εύκολα. Εαν ειναι ετσι τότε θα δω μήπως τα Ευχαριστώ
SabotazNic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Τα ροδακια συνήθως βγαίνουν. Απλά κουμπώνουν και θέλουν δύναμη (συνήθως). Επίσης, αναλόγως το βάρος, και την ευκολία της μετακίνησης, θα πρότεινα διπλά ροδάκια. Και, αν δεν μπορέσεις να κάνεις δουλειά, ευκαιρία να αλλάξεις και τι αστέρι με ένα μεταλλικό
sdikr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 39 minutes ago, APPLEGEEK said: Ειναι στην καρέκλα. Αυτα που μου έδειξες ειναι κολλημένο στο ροδάκι Εγώ συνήθως το κάνω με ενα μεγάλο ίσιο κατσαβίδι στην εγκοπή που αφήνει και το γυρνάω λίγο, μέχρι τώρα μου δουλεύει και δεν κάνει και χαρακιές σε εμφανές σημείο 1
Give-me-a-hit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μπες και αγόρασε από το temu. Έχει πάρα πολλά και σε πολλές ποιότητες. Εγώ έδωσα 30 ευρώ και πήρα ότι καλύτερο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Give-me-a-hit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα