Mr_Comple Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας πριν λιγες μέρες εκανα αίτηση για το επιδομα στεγασης και μου εγκριθηκε κανονικα (70) μιας και το συνολικο εισόδημα ήταν 4.500 (λογικα το ποσο αυτο είναι τεκμαρτο καθως ως ανεργος επαιρνα το ΚΕΑ και ζω σε ενα σπιτι 47τμ. Δεν εχω καποιο αμαξι ή αλλο περουσιακο στοιχειο στη κατοχή μου. Προχθες μου εγινε πρόσληψη πρωτη φορα και ειδα στο myergani τις μηναιες μου αποδοχες 311 ευρω μεικτα Η ερωτηση μου ειναι. αν δεν αποκτησω καποιο αλλο περουσιακο στοιχειο. και συνεχιζω να εργαζομαι κανονικα το φλεβαρη που θα πρεπει να ξανακανω αίτηση θα ξεπεράσω το ποσο το οριο των 7000 ε που ειναι για μονοπροσωπο νοικοκυριο; πως μπορω να το γνωρίζω; υποψην πως δουλευω σε φροντιστήριο οπότε τελος ιουνη θα υπαρξει απολυση και προσληψη ξανα το σεπτεμβρη. Ενδιαφερομαι γιατι αυξανεται το επιδομα και θα είναι μια μεγαλη ανασα. Καμια ιδεα; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Mr_Comple
asdfnikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Mr_Comple είπε Καλησπέρα σας πριν λιγες μέρες εκανα αίτηση για το επιδομα στεγασης και μου εγκριθηκε κανονικα (70) μιας και το συνολικο εισόδημα ήταν 4.500 (λογικα το ποσο αυτο είναι τεκμαρτο καθως ως ανεργος επαιρνα το ΚΕΑ και ζω σε ενα σπιτι 47τμ. Δεν εχω καποιο αμαξι ή αλλο περουσιακο στοιχειο στη κατοχή μου. Προχθες μου εγινε πρόσληψη πρωτη φορα και ειδα στο myergani τις μηναιες μου αποδοχες 311 ευρω μεικτα Η ερωτηση μου ειναι. αν δεν αποκτησω καποιο αλλο περουσιακο στοιχειο. και συνεχιζω να εργαζομαι κανονικα το φλεβαρη που θα πρεπει να ξανακανω αίτηση θα ξεπεράσω το ποσο το οριο των 7000 ε που ειναι για μονοπροσωπο νοικοκυριο; πως μπορω να το γνωρίζω; υποψην πως δουλευω σε φροντιστήριο οπότε τελος ιουνη θα υπαρξει απολυση και προσληψη ξανα το σεπτεμβρη. Ενδιαφερομαι γιατι αυξανεται το επιδομα και θα είναι μια μεγαλη ανασα. Καμια ιδεα; Θα κάνεις κανονικά αίτηση και το φλεβάρη θα πάρεις έγκριση γιατί θα βλέπει τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους η νέα φορολογική θα είναι στην Τρίτη ανανέωση σου. 1
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Mr_Comple είπε Καλησπέρα σας πριν λιγες μέρες εκανα αίτηση για το επιδομα στεγασης και μου εγκριθηκε κανονικα (70) μιας και το συνολικο εισόδημα ήταν 4.500 (λογικα το ποσο αυτο είναι τεκμαρτο καθως ως ανεργος επαιρνα το ΚΕΑ και ζω σε ενα σπιτι 47τμ. Δεν εχω καποιο αμαξι ή αλλο περουσιακο στοιχειο στη κατοχή μου. Προχθες μου εγινε πρόσληψη πρωτη φορα και ειδα στο myergani τις μηναιες μου αποδοχες 311 ευρω μεικτα Η ερωτηση μου ειναι. αν δεν αποκτησω καποιο αλλο περουσιακο στοιχειο. και συνεχιζω να εργαζομαι κανονικα το φλεβαρη που θα πρεπει να ξανακανω αίτηση θα ξεπεράσω το ποσο το οριο των 7000 ε που ειναι για μονοπροσωπο νοικοκυριο; πως μπορω να το γνωρίζω; υποψην πως δουλευω σε φροντιστήριο οπότε τελος ιουνη θα υπαρξει απολυση και προσληψη ξανα το σεπτεμβρη. Ενδιαφερομαι γιατι αυξανεται το επιδομα και θα είναι μια μεγαλη ανασα. Καμια ιδεα; Πώς θα το ξεπεράσεις ? 311 επί 12 μας κάνει 3.700€ 8 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Θα κάνεις κανονικά αίτηση και το φλεβάρη θα πάρεις έγκριση γιατί θα βλέπει τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους η νέα φορολογική θα είναι στην Τρίτη ανανέωση σου. Δεν έχει καμία σημασία ΑΦΟΥ είναι κάτω από τις 7.000€ 1
Mr_Comple Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πώς θα το ξεπεράσεις ? 311 επί 12 μας κάνει 3.700€ Δεν έχει καμία σημασία ΑΦΟΥ είναι κάτω από τις 7.000€ Στα 3700 δεν υπολογιζεται και το τεκμαρτο; Αφου σου λεει το κρατος ζεις σε σπιτι με 47τμ θα σε φορολογισω με Χ τιμη το τμ αναξερτητα αν δηλωνεις ανεργος ή οχι. Τωρα με 0 εισοδημα 0 ενσημα εμφανιζω εισοδημα 4700 υπεθεσα πως προκειται εξ ολοκληρου για τεκμαρτο ( αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης)
GREGORYMO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, Mr_Comple είπε Στα 3700 δεν υπολογιζεται και το τεκμαρτο; Αφου σου λεει το κρατος ζεις σε σπιτι με 47τμ θα σε φορολογισω με Χ τιμη το τμ αναξερτητα αν δηλωνεις ανεργος ή οχι. Τωρα με 0 εισοδημα 0 ενσημα εμφανιζω εισοδημα 4700 υπεθεσα πως προκειται εξ ολοκληρου για τεκμαρτο ( αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης) Ισχύει η το 1 η το άλλο. Όποιο είναι μεγαλύτερο. Δεν αθροίζονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα