Προς το περιεχόμενο

I need Help Gia ena Problem me Format


DarkSouL(PC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo 2 Hard-Disc o enas Fat pou einai na Win kai o alos NTFS..ekana mia malakia ....ekana Format ton fat simera entometaksi ston NTFS athela mou mia mera ekana ena Partision kai ebala kai eki Win..meta to Format tou Fat tou Arxikou mou Diskou...pao na balo ton NTFS kai mou lei oti Abort Missing files you can not be in Win...pos skata mporo na mpo mesa sto NTFS na kano BackUP kati Files pou exo peripou 60 GB Movies Mp3 Videos tora pou den mporo na mpo ston skliro ......opios mpori an mou bri mia lisi please....!!!!!! thx perimeno mia apantisi

Δημοσ.

Κατ' αρχήν στον δίσκο με το FAT32? τι Win είχες;(Λογικά XP και είναι και ο bootable ε;).Μετά το format του ξαναπέρασες Win και ποιά;Αν πέρασες Win98 δεν βλέπουν NTFS.Πρέπει να περάσεις XP και NTFS καλύτερα.Δεν σε αφήνει να μπεις στον δίσκο με το ΝTFS γιατι η πληροφορίες για το boot ήταν στο αρχικό δίσκο και χάθηκαν με το format.Η άλλη λύση είναι να βάλεις τον δίσκο με το ΝTFS σε ένα άλλο μηχάνημα με XP για να κάνεις το backup.

Δημοσ.

Γιατι δεν κανεις το πολυ απλο να βαλεις τα XP στον δισκο που εκανες φορματ και τον αλλον να τον βαλεις σαν δευτερο και να δεις τα παντα κανονικοτατα??? Οσο για τα windows που ειχες περασει στον 2ο σκληρο, οταν βαλεις τα ΧΡ στον 1ο απλα μετα κανε delete και τελειωσες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...