Donacgreece Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου χαχαχ είχα κάνει πρόσφατα μια παραλαγή για Windows σε Python. (https://donacgreece.itch.io/flappywings) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunlight2030 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δεκαετία? Πέρασαν τόσα χρόνια ? 2 ώρες πριν, nzeppos είπε Εννοείτε ότι πέρασε ήδη μια δεκαετία από τότε;;; Πότε πέρασε ρε παιδιά... Και εγώ έχω την εντύπωση πως θα ήταν καμιά πενταετία!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Diavolos666 said: Μου θυμίζει το Baloon Trip (1986) από το Nes (Nintendo) και λίγο το Joust (1982) από Atari Εμένα το Elfin Forest για Nokia symbian. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από yiannis_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου δεν θα αντέξω να βγει ξανά αυτή η μ..κία που εθισμένα έφηβα (τώρα 30αριδες κοντά) έκαναν ταπ ταπ ταπ ταπ.. Και στο τέλος πετάγανε τα κινητά από το παράθυρο όταν χάναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Ο δημιουργός του Flappy Bird, Dong Nguyen, κέρδιζε περίπου 50.000 δολάρια την ημέρα κατά την κορύφωση της δημοτικότητας του παιχνιδιού. Μετά από μια 10ετία πρέπει να γεμίσει πάλι το ταμείο. Καλο ειναι να διαβαζουμε και το αρθρο οχι μονο τον τιτλο 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα