Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε παλιότερα θέμα μου είχε πει κάποιος από το φόρουμ ότι το icare plus για iphone δεν είναι διαθέσιμο για ελλάδα αλλά επειδή ισχύει για ΕΕ αν το πάρεις από άλλο κράτος μέλος ισχύει κανονικά και Ελλάδα. 

Ηθελα να ρωτήσω πως μπορώ να το κάνω αυτό δηλαδή να φαίνεται ότι το πήρα από εξωτερικό ? 

Δημοσ.
30 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

Καλημέρα σε παλιότερα θέμα μου είχε πει κάποιος από το φόρουμ ότι το icare plus για iphone δεν είναι διαθέσιμο για ελλάδα αλλά επειδή ισχύει για ΕΕ αν το πάρεις από άλλο κράτος μέλος ισχύει κανονικά και Ελλάδα. 

Ηθελα να ρωτήσω πως μπορώ να το κάνω αυτό δηλαδή να φαίνεται ότι το πήρα από εξωτερικό ? 

Apple care ισχύει κανονικά σε ολόκληρο τον κόσμο, εφόσον υπάρχει επίσημος προμηθευτής apple. Δεν παίζει κανένα ρόλο που αγόρασες το AppleCare.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

...λογικά θα πρέπει να δηλώνεις κάτοικος "εξωτερικού"

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kormos είπε

...λογικά θα πρέπει να δηλώνεις κάτοικος "εξωτερικού"

κάτι τέτοιο σκέφτομαι αλλά άμα χαλάσει και πρέπει να το πας στο service δεν θα σου ζητήσουν αποδεικτικά εκεί μετά μπλέκει το θέμα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

κάτι τέτοιο σκέφτομαι αλλά άμα χαλάσει και πρέπει να το πας στο service δεν θα σου ζητήσουν αποδεικτικά εκεί μετά μπλέκει το θέμα 

Ενδεχεται να ζητησουν μπορει και οχι και παλι ομως ειναι μπερδεμα.

Ο σκοπος ειναι αμα πληρωσεις μία τετοια υπηρεσία να εισαι και καλλυμενος χωρις αγχος - αρα ετσι δεν βολευει :)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Αν προκύψει κάτι τέτοιο (στο πολύ παρελθόν που είχα κάνει σε ένα macmini) κάλεσα τότε στο τηλεφωνικό support και είδαν ότι υπάρχει apple care συνδεδεμένο χωρίς κάποια επιπλέον ερώτηση. Απλά το έστειλα για επισκευή και όλα καλά....

Και αν πιάσουμε υποθετικό σενάριο; Ναι όταν το πήρα έμενα πχ εξωτερικό, τώρα που χάλασε γύρισα Ελλάδα. Σε μια ενεργή υπηρεσία δεν υπάρχει ακύρωση. Γιατί μιλάμε πάντα για χώρα εντός ΕΕ

Δημοσ.

Το απλό το care ισχύει παντού και μπορεί να αγοραστεί και στην Ελλάδα (με τοπική διεύθυνση). To care+ κατάλαβα ότι δε διατίθεται εδώ. 

Αν έχω καταλάβει σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...