The_Judas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εχω πρόβλημα με την εμφάνιση των fonts στο outlook. Αρκετές φορές, ειδικά το helvetica μου το εμφανίζει ως τετραγωνάκια. Το πρόβλημα λύνεται αν κλείσω και ξανανοίξω το outlook, παρόλα αυτά είναι εκνευριστικό και χρειάζεται να το κάνω 5-6 φορές τη μέρα αυτό. Επίσης αν κάνω forward και αλλάξω το font π.χ σε arial το εμφανίζει. Τι μπορεί να φταίει; Η γραμματοσειρά helvetica φαίνεται ότι είναι εγκατεστημένη στα windows... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Στις 13/9/2024 στις 8:38 ΠΜ, The_Judas είπε Εχω πρόβλημα με την εμφάνιση των fonts στο outlook. Αρκετές φορές, ειδικά το helvetica μου το εμφανίζει ως τετραγωνάκια. Το πρόβλημα λύνεται αν κλείσω και ξανανοίξω το outlook, παρόλα αυτά είναι εκνευριστικό και χρειάζεται να το κάνω 5-6 φορές τη μέρα αυτό. Επίσης αν κάνω forward και αλλάξω το font π.χ σε arial το εμφανίζει. Τι μπορεί να φταίει; Η γραμματοσειρά helvetica φαίνεται ότι είναι εγκατεστημένη στα windows... Προσπάθησε και να κάνεις reinstall το Helvetica και το outlook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Εκανα πλήρες uninstall (όλο το γκρουπ της helvetica) και τώρα φαίνεται σωστά. Απλά μέσω από το μενού των ρυθμίσεων δεν γινόταν απεγκατάσταση, ενώ πατούσα το κουμπί δεν φαινόταν να κάνει κάτι. Αναγκάστηκα να μπω στον φάκελο windows/fonts για να τα σβήσω χειροκίνητα με delete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα