Προς το περιεχόμενο

Μετρο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας για ένα περιστατικό που μου συνέβη σήμερα το βράδυ.

Ειμουν λοιπόν που λέτε στο μετρό και έρχονται δύο τύποι και με χερεταει ο ένας από τους δύο μιλούσαν αγγλικά μου είπαν πως ήταν από τον Λίβανο φιλικοί εκ μέρους μου

μου είπανε πως ήτανε αδερφια και πως μένανε Γερμανία και ήρθανε για 1 χρόνο Ελλάδα κάναμε συζήτηση μου είπανε πως μένουνε χαλάνδρι και μετα από λίγο ανταλλάξαμε ινστα μου είπανε επίσης αν θέλω να πάμε για καμιά μπύρα να γνωριστούμε. 

Δεν ξέρω αν θέλω να τους εμπιστευτώ φανηκανε καλά παιδιά αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ποιες είναι οι προθέσεις τους εσείς τι λέτε να κάνω ;

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Nikos_stm45 είπε

Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας για ένα περιστατικό που μου συνέβη σήμερα το βράδυ.

Ειμουν λοιπόν που λέτε στο μετρό και έρχονται δύο τύποι και με χερεταει ο ένας από τους δύο μιλούσαν αγγλικά μου είπαν πως ήταν από τον Λίβανο φιλικοί εκ μέρους μου

μου είπανε πως ήτανε αδερφια και πως μένανε Γερμανία και ήρθανε για 1 χρόνο Ελλάδα κάναμε συζήτηση μου είπανε πως μένουνε χαλάνδρι και μετα από λίγο ανταλλάξαμε ινστα μου είπανε επίσης αν θέλω να πάμε για καμιά μπύρα να γνωριστούμε. 

Δεν ξέρω αν θέλω να τους εμπιστευτώ φανηκανε καλά παιδιά αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ποιες είναι οι προθέσεις τους εσείς τι λέτε να κάνω ;

Απο αυτά που γράφεις δεν είσαι σε ηλικία να πίνεις μπύρα.Θα έπρεπε να κάνεις τα μαθήματα σου για το σχολείο αύριο.

Αν είσαι πιο μεγάλος ελπίζω να μην κάνεις καταχρήσεις,είναι κρίμα να έχει πρόβλημα το νεφρό που θα σου πάρουν.

Και στα πιο σοβαρά,σοβαρέψου.

• Like 2
  • Haha 1

11 ώρες πριν, Nikos_stm45 είπε

Να μην πας (πολυ απλο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...