Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα συμμετάσχει στον διαγωνισμό που ειχε κάνει η VISA τον Ιούλιο-Αύγουστο (έστελνες αποδείξεις συναλλαγών με κάρτες VISA και κέρδιζες προπληρωμένες κάρτες)...η σελίδα του διαγωνισμού ήταν η κάτωθι, που τώρα δεν λειτουργεί αλλά υπάρχουν οι πληροφορίες σε επιμέρους τράπεζες
https://www.visa.gr/campaign/card-promo-2024
https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/nea-karton/diekdikiste-eos-5000-me-kartes-visa

Λειτουργεί ακόμη όμως ο σύνδεσμος με τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.
https://www.visa.gr/dam/VCOM/regional/ve/greece/pdf/promotions/gr-tcs.pdf

Στις 26 Αυγούστου έλαβα τηλεφώνημα (σχεδόν 10μμ) ότι είχα κερδίσει μια προπληρωμένη κάρτα 500€ κι απλώς επιβεβαίωσαν τα στοιχεία επικοινωνίας κ διεύθυνση αποστολής που είχα δηλώσει.
...με ενημέρωσαν ότι η κάρτα θα αποστελλόταν με κούριερ και θά'πρεπε να παράσχω κάποιο αποδεικτικό ταυτότητας...

Έκτοτε σιωπή και καμία ενημέρωση...με "καίει" λίγο γιατί έχω ένα ταξίδι προγραμματισμένο τον Οκτώβρη και δεν θέλω να χάσω τη παραλαβή, μιας και οι εταιρείες κούριερ δεν κρατάνε τα αντικείμενα πέραν των 3 ημερών...

...από τη διαφημιστική εταιρεία που συνδιοργάνωνε τον διαγωνισμό μού έδωσαν ένα email επικοινωνίας, αλλά καμία απάντηση...

Είπα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος άλλος τυχερός που είχε επικοινωνία ή και παρέλαβε τη κάρτα από τον διαγωνισμό.

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.

Αλήθεια κέρδισε κάποιος σε αυτό; Με τι αριθμό συμμετοχών;

Είχα προσπαθήσει παλιότερα με πολλές αποδείξεις που της έστελνες μέσω του messenger bot που είχαν δυο ατομα κιόλας και δεν κερδίσαμε τίποτα 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, asdfnikos said:

Αλήθεια κέρδισε κάποιος σε αυτό; Με τι αριθμό συμμετοχών;

Είχα προσπαθήσει παλιότερα με πολλές αποδείξεις που της έστελνες μέσω του messenger bot που είχαν δυο ατομα κιόλας και δεν κερδίσαμε τίποτα 🤣

Αποδεικτικά 48 συναλλαγών είχα ανεβάσει...πιστεύω το ότι έγινε εν μέσω καλοκαιριου θα έδωσε στους συμμετέχοντες και περισσότερες πιθανότητες...

...μού είπαν ότι κέρδισα, κάτσε να τα πάρουμε και στα χέρια μας...

Παραλίγο να μην απαντούσα και στην κλήση...ποιός θα καλούσε από άγνωστο αθηναϊκό νούμερο 9.55μμ (θεσσαλονίκη εγω) ; Σπαμάρισμα περίμενα...για απογευματινό-βραδινό μπάνιο είχα πάει, μόλις είχα μπει στο αμάξι για να επιστρέψω και απάντησα από περιέργεια περισσότερο...
...οι κανονισμοί λένε ότι πρέπει να γίνουν προσπάθειες εντός 3 ή 4 εργάσιμων ημερών...αν δεν είχα απαντήσει, ποιός ξέρει;

...ο κερατάς που θα κέρδισε τα 5000€ όμως...

Επεξ/σία από definitio
  • Like 1
Δημοσ.

Ενημέρωσαν με email ότι οι αποστολές των καρτών θα αρχίσουν από το δεύτερο μισό του Οκτώβρη...άντε με το καλό...

...αν το είχε κανείς άγχος, δηλαδή...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα την προπληρωμένη κάρτα ...είναι από την Pluxee UK...και την ενεργοποίησα επιτυχώς σύμφωνα με τις οδηγίες, λαμβάνοντας και το ΡΙΝ...

... προσπάθησα να φορτίσω τη κάρτα Payzy & Revolut με το κερδισμένο ποσό και απορρίπτεται η διαδικασία...

Δεν ξέρω αν γενικά δεν υποστηρίζεται αυτή η ενέργεια ή χρειάζεται κάτι άλλο...δεν με αφήνει να δημιουργήσω και λογαριασμό για να επιβεβαιώσω το ποσό με το οποίο είναι φορτισμένη η κάρτα.

Δημοσ.
3 hours ago, definitio said:

Παρέλαβα σήμερα την προπληρωμένη κάρτα ...είναι από την Pluxee UK...και την ενεργοποίησα επιτυχώς σύμφωνα με τις οδηγίες, λαμβάνοντας και το ΡΙΝ...

... προσπάθησα να φορτίσω τη κάρτα Payzy & Revolut με το κερδισμένο ποσό και απορρίπτεται η διαδικασία...

Δεν ξέρω αν γενικά δεν υποστηρίζεται αυτή η ενέργεια ή χρειάζεται κάτι άλλο...δεν με αφήνει να δημιουργήσω και λογαριασμό για να επιβεβαιώσω το ποσό με το οποίο είναι φορτισμένη η κάρτα.

παθων και γω. Μολις ενεργοποιησα 100αρα καρτα και δεν ξερω τι θα την κανω 😢 

Δημοσ.
6 minutes ago, Ukforthemoment said:

visa  δεν είναι;

ναι visa αλλα δεν την παιρνει για φορτιση σε αλλο τραπεζικο λογαριασμο.
Την εβαλα σε eway του κουμπαρου μου και τα πηρε κανονικα. Το εκανα ετσι γιατι φορτηγο εχει αυτος και τα δουλευειε οποτε θα μου τα δωσει μετρητα

Δημοσ.
7 minutes ago, Lewnidas1995 said:

παθων και γω. Μολις ενεργοποιησα 100αρα καρτα και δεν ξερω τι θα την κανω 😢 

Προσπάθησες να πληρώσεις σε κατάστημα και δεν πέρασε ή όπως και σε μένα, απέτυχε η χρήση της για φόρτιση άλλης κάρτας (Payzy, Revolut) ;;

Θέλω να δοκιμάσω να πληρώσω/στείλω χρήματα με΄σω της κάρτας με το Paypal...παλιότερα ήταν η πιο επιτυχημένη λύση.

6 minutes ago, Ukforthemoment said:

visa  δεν είναι;

Ναι, διαγωνισμός της VISA ήταν...

1 minute ago, Lewnidas1995 said:

Την εβαλα σε eway του κουμπαρου μου και τα πηρε κανονικα. Το εκανα ετσι γιατι φορτηγο εχει αυτος και τα δουλευειε οποτε θα μου τα δωσει μετρητα

Οκ, οπότε λειτουργεί χωρίς θέμα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

Τότε πας και ψωνίζεις,γιατί να τα μεταφέρεις αλλού;Υπάρχουν κάρτες που δεν επιτρέπουν την μεταφορά του χρηματικού υπολοίπου.

2 λεπτά πριν, definitio είπε

Ναι, διαγωνισμός της VISA ήταν...

Οπως έγραψα και στον φίλο απο πάνω ,πας και ψωνίζεις.

Δημοσ.

πας και ψωνιζεις αλλα ειναι 100€ οποτε πρεπει να θυμασαι τι συναλλαγες εκανες κλπ γιατι δεν υπαρχει app για να βλεπεις υπολοιπο.
Εγω εκανα αυτο και ολα καλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Ukforthemoment said:

Τότε πας και ψωνίζεις,γιατί να τα μεταφέρεις αλλού;Υπάρχουν κάρτες που δεν επιτρέπουν την μεταφορά του χρηματικού υπολοίπου.

Οπως έγραψα και στον φίλο απο πάνω ,πας και ψωνίζεις.

Ψωνίζεις, αλλά δύσκολα να εξαντλήσεις το ακριβές ποσό, κι αν (ξε)χάσεις τις συναλλαγές/αποδείξεις, ελλείψει τρόπου επαλήθευσης του χρηματικού υπολοίπου, πιο δύσκολο ακόμη να το εκμεταλλευτείς πλήρως.

7 minutes ago, Lewnidas1995 said:

πας και ψωνιζεις αλλα ειναι 100€ οποτε πρεπει να θυμασαι τι συναλλαγες εκανες κλπ γιατι δεν υπαρχει app για να βλεπεις υπολοιπο.
Εγω εκανα αυτο και ολα καλα 

Υπάρχει εφαρμογή, αλλά μπλοκάρει τη πρόσβαση μέσω ΙΡ (κι αν πας να εγγραφείς, μέσω άλλων τρόπων, αφού υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός & απαιτεί email εταιρικό)

Επεξ/σία από definitio
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, definitio said:

Υπάρχει εφαρμογή, αλλά μπλοκάρει τη πρόσβαση μέσω ΙΡ (κι αν πας να εγγραφείς, πιθανότατα μέσω άλλων τρόπων)

εννουσα εφαρμογη για ελλαδα

Δημοσ.
1 minute ago, Ukforthemoment said:

Aφού έχετε το πιν δεν μπορείτε να δείτε υπόλοιπο απο ΑΤΜ?Τεσπα βρήκατε λύση,καλοφάγωτα. 

Δεν χρειάζεται λογαριασμό γι αυτό; Πχ ελέγχεις υπόλοιπο προπληρωμένης ETE/Πειραιώς στο δίκτυό τους, αλλά ξέμπαρκη κάρτα;
(η πρώτη προπληρωμένη/gift card που είχα ήταν μια της Πειραιώς πριν πολλά χρόνια, χωρίς να είμαι πελάτης, κι ούτε με το phone banking έβγαζα άκρη).

Φερστ Γουρλντη Προμπλεμς με τη Γενοκτονία στη Παλαιστίνη και τη Σφαγή στο Λίβανο, ασφαλώς, αλλά ντάξ μη στραβομουτσουνιάζεις...αν μείνει κάτι και δεν βρίσκω πώς να το ξοδέψω, αν βρεις εσύ τρόπο σε κερνώ καφέ,λουκουμάκι ή ό,τι άλλο περάσει..λολ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...