Exodia The Forbidden One Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 44 λεπτά πριν, BigBlack είπε Παντού σχεδόν έτσι είναι, γι'αυτό και σου πρότεινα να κάνεις την αίτηση. Όντως θα τα πάρεις αναδρομικά όπως λέει κι ο jobous αλλά τρέξτους λίγο για την απόδοση του κλιμακίου γιατί έχει και για την υπηρεσία σου γραφειοκρατία (πράξη κατάταξης) και συνήθως βαριούνται να το κάνουν από μόνοι τους, μπορεί να το θυμηθούν μετά τη λήξη της σύμβασης. Ναι θα το τρέξω , εν το μεταξύ γίνετε και το άλλο κουλο δεν ξέρω γιατί μου κάνουν παραπάνω κρατήσεις από ότι πρέπει να αποτέλεσμα να παίρνω λιγότερα λεφτά κάθε μήνα και στο με της φορολογικές μου έρχεται επιστροφή φόρου τα λεφτά που κρατήθηκαν.
BigBlack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ναι θα το τρέξω , εν το μεταξύ γίνετε και το άλλο κουλο δεν ξέρω γιατί μου κάνουν παραπάνω κρατήσεις από ότι πρέπει να αποτέλεσμα να παίρνω λιγότερα λεφτά κάθε μήνα και στο με της φορολογικές μου έρχεται επιστροφή φόρου τα λεφτά που κρατήθηκαν. Θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με αυτό, το λογιστήριο κάνει μιά στάνταρ παρακράτηση φόρου βάσει αποδοχών και η εκκαθάριση γίνεται με τη φορολογική δήλωση. Καλύτερα να σου επιστρέφονται παρά να σου ζητάνε να πληρώσεις έξτρα φόρο. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, BigBlack είπε Θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με αυτό, το λογιστήριο κάνει μιά στάνταρ παρακράτηση φόρου βάσει αποδοχών και η εκκαθάριση γίνεται με τη φορολογική δήλωση. Καλύτερα να σου επιστρέφονται παρά να σου ζητάνε να πληρώσεις έξτρα φόρο. σε αυτό έχεις δίκιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα