Giorgos6776 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Χαιρετω τα εκλεκτα μελη. Εχω ενα επειγον προβλημα και δεν μπορω να βρω ακρη μονος μου. Παρακαλω για την βοηθεια σας. Εχω προσληφθει σε μια εταιρεια στην Αγγλια με απομακρυσμενη εργασια- Πρεπει ομως (θεωρητικα) να βρισκομαι στην Αγγλια το οποιο εχω σκοπο να πραξω αλλα δεν προλαβαινω να μετακομισω στις επομενες 2 εβδομαδες που ξεκιναω δουλεια. Θα λαβω εξοπλισμο και πρεπει το IP να δειχνει Ην. Βασιλειο οταν κανουμε set up με το IT - Επειδη εχω ξαναεργαστει με παρομοιο τροπο αλλα δεν εδωσα σημασια στο θεμα του location μεχρι που τσεκαρανε και με διωξανε - το laptop που σου στελνουν ειναι κλειδωμενο απο το IT για να πειραξεις οτιδηποτε ή να κατεβασεις software οποτε δεν μπορω να κανω set up VPN στο ιδιο το laptop της δουλειας . Επισης ακομα κι αν το εκανα ισως τα συστηματα τους να το αναγνωριζαν ως VPN και να ειχα παλι θεμα. Αυτο που σκεφτηκα ειναι να παρω ενα router που να υποστηριζει συνδεση σε VPN , να συνδεσω το ROUTER του σπιτιου μου στο VPN ωστε το Wifi που θα εκπεμπει πια το router και αυτο που θα "πιανει" ως σημα το wifi του laptop της δουλειας θα ειναι αυτο που θελω..Ναι ?? η ονειρευομαι και δεν λειτουργει ετσι? Αν γινεται αυτο ποιο router να παρω που να συνδεεται σε VPN? Εκανα βλακεια και βιαστηκα χωρις να τσεκαρω καλα και πηρα το TP Link Archer c50 το οποιο ΔΕΝ εχει δυνατοτητα συνδεσης με VPN Σας ευχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Ναι αν έχεις vpn στο ρούτερ που δείχνει ότι είσαι στην Αγγλία τότε αυτό θα φαίνεται κ στους έξω.Γιατι απλά δεν τους λες ότι θα είσαι εκεί σε δύο εβδομάδες?Έστω πες ψέματα ότι κάτι έτυχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos6776 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Θελω να ειμαι απλα οργανωμενος για παν ενδεχομενο γιατι επαθα μεγαλο στραπατσο με την προηγουμενη . Ξερεις κανενα router καλο που να μπορει να συνδεθει εσωτερικα με VPN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Έχεις κάποια VPN υπηρεσία; Κάποιον VPN server που μπορείς να συνδεθείς; Θα πρέπει να δεις τι VPN πρωτόκολλο υποστηρίζει. Πχ εγώ που έχω account στο NordVPN υποστηρίζει OpenVPN αλλά το Asus router που έχω είναι παλιό μοντέλο και υποστηρίζει μόνο PPTP και L2TP οπότε δεν μπορώ να το σετάρω απευθείας στο router και το έχω σε κάθε συσκευή αν θέλω να συνδεθώ σε VPN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos6776 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Καλα το να βρω VPN το μονο ευκολο..NordVPN για σιγουρια...Router θα παρω καινουριο ξανα τι να κανω..Εψαξα καλυτερα και βρηκα το TP link Archer AX20 με 80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα