neced2 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:47 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:47 μμ (επεξεργασμένο) On 15/01/2025 at 20:38, NSR00 said: Τώρα για παράδειγμα που τρέχει η προσφορά από το app 1€ το μικρό δέμα και 2€ το μεσαίο, μπορώ να αγοράσω δύο τρία και βάζοντας για στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη τα δικά μου, θα έχω την δυνατότητα να επεξεργαστώ αυτά του παραλήπτη όταν επιλέξω - μέσα στην περίοδο των 30 ημερών - να χρησιμοποιήσω έναν από τους κωδικούς που αγόρασα; Δλδ στην ουσία όταν κλείνεις δέμα, βάζοντας στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη, παίρνεις τον κωδικό που γράφεις πάνω στο δέμα κι ανοίγεις την θυρίδα; Τον ίδιο κωδικό μπορείς να τον γράψεις στην σελίδα όταν θελήσεις να τον χρησιμοποιήσεις και σου δίνει την δυνατότητα αλλαγής των στοιχείων του παραλήπτη; Ναι, κάπως έτσι. Αγοράζεις τα voucher στα στοιχεία σου, όπως σωστά έχεις καταλάβει και κατόπιν όταν έρθει η ώρα αξιοποίησης, στέλνεις email στο dema ή care @ bonow.gr επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο, voucher) και αλλάζοντας όλα τα στοιχεία του παραλήπτη (όνομα, τηλέφωνο, email και θυρίδα παραλήπτη). Εάν θέλεις να αλλάξεις μόνο θυρίδα παραλήπτη, μπορείς επίσης να τους καλέσεις και τηλεφωνικά. Γενικώς, αξίζει η προ-αγορά voucher σε περίοδο πρόμο, διότι η τυπική διάρκεια ισχύος είναι 30 ημέρες, οπότε μπορείς να κάνεις ένα προγραμματισμό. Ενίοτε κρατάνε και παραπάνω από 30ημέρες, αλλά χωρίς να μπορείς να βασιστείς σε αυτές. Επεξ/σία Σάββατο στις 05:49 μμ από neced2 1
NSR00 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ 2 ώρες πριν, neced2 είπε Ναι, κάπως έτσι. Αγοράζεις τα voucher στα στοιχεία σου, όπως σωστά έχεις καταλάβει και κατόπιν όταν έρθει η ώρα αξιοποίησης, στέλνεις email στο dema ή care @ bonow.gr επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο, voucher) και αλλάζοντας όλα τα στοιχεία του παραλήπτη (όνομα, τηλέφωνο, θυρίδα παραλήπτη). Εάν θέλεις να αλλάξεις μόνο θυρίδα παραλήπτη, μπορείς επίσης να τους καλέσεις και τηλεφωνικά. Γενικώς, αξίζει η προ-αγορά voucher σε περίοδο πρόμο, διότι η τυπική διάρκεια ισχύος είναι 30 ημέρες, οπότε μπορείς να κάνεις ένα προγραμματισμό. Ενίοτε κρατάνε και παραπάνω από 30ημέρες, αλλά χωρίς να μπορείς να βασιστείς σε αυτές. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, όπως επίσης και τον @kofer! Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους! 1
Doubt Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 πμ Κωδικός (κουπόνι) για -50% ως 20/1 23:59 ΒΟΝΟ 2
Therempant Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:06 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Doubt είπε Κωδικός (κουπόνι) για -50% ως 20/1 23:59 ΒΟΝΟ Μακάρι να έμπαινε και στο app.. Ξέρουμε κάτι για το πότε θα προσθέσουν την δυνατότητα κωδικών στο app? Επεξ/σία Σάββατο στις 01:07 μμ από Therempant
argosixna Δημοσ. Σάββατο στις 04:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:44 μμ 3 ώρες πριν, Therempant είπε Μακάρι να έμπαινε και στο app.. Ξέρουμε κάτι για το πότε θα προσθέσουν την δυνατότητα κωδικών στο app? το app εχει 1 euro το μικρο σημερα , εγω πηγα να στειλω και το ειδα
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:59 μμ 9 ώρες πριν, Therempant είπε Μακάρι να έμπαινε και στο app.. Ξέρουμε κάτι για το πότε θα προσθέσουν την δυνατότητα κωδικών στο app? Μακαρι οταν ειχε προσφορα στο app,να ειχε και στο site. Τι σε δυσκολευει ακριβως και δε μπορεις να αγορασεις κωδικο απο το site? Ισα ισα που ειναι και πιο απλo.
Therempant Δημοσ. Σάββατο στις 10:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:36 μμ 38 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μακαρι οταν ειχε προσφορα στο app,να ειχε και στο site. Τι σε δυσκολευει ακριβως και δε μπορεις να αγορασεις κωδικο απο το site? Ισα ισα που ειναι και πιο απλο. Δεν ισχυουν οι ίδιες τιμές προφανώς, βγαίνει πιο ακριβά στο σαιτ. 1
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 10:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:39 μμ 2 λεπτά πριν, Therempant είπε Δεν ισχυουν οι ίδιες τιμές προφανώς, βγαίνει πιο ακριβά στο σαιτ. Προφανως και οχι. 1
Therempant Δημοσ. Σάββατο στις 11:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:11 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Προφανως και οχι. Για πες. Εγώ πχ εφαρμογή το μικρό δέμα το βλέπω 1 ευρώ. Στο σαιτ πόσο το βρίσκεις; Επεξ/σία Σάββατο στις 11:15 μμ από Therempant
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 11:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:18 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Therempant είπε Για πες. Εγώ πχ εφαρμογή το μικρό δέμα το βλέπω 1 ευρώ. Στο σαιτ πόσο το βρίσκεις; Οταν δεν εχει προσφορες,οι τιμες ειναι ιδιες. Τωρα εχει καλυτερη προσφορα στο app για το μικρο ΜΟΝΟ. Για μεσαιο εχει καλυτερη στη σελιδα. Επεξ/σία Σάββατο στις 11:23 μμ από StamTheMan
Therempant Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:29 μμ 10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οταν δεν εχει προσφορες,οι τιμες ειναι ιδιες. Τωρα εχει καλυτερη προσφορα στο app για το μικρο ΜΟΝΟ. Για μεσαιο εχει καλυτερη στη σελιδα. Οπότε από ότι βλέπω αχρείαστο το γέλιο σου στο σχόλιο μου εφόσον σε μια τουλάχιστον θυρίδα έχει καλύτερη τιμή στην εφαρμογή και όντως ισχύει αυτό που έγραψα. Η δεν είναι έτσι;
StamTheMan Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 μμ 5 λεπτά πριν, Therempant είπε Οπότε από ότι βλέπω αχρείαστο το γέλιο σου στο σχόλιο μου εφόσον σε μια τουλάχιστον θυρίδα έχει καλύτερη τιμή στην εφαρμογή και όντως ισχύει αυτό που έγραψα. Η δεν είναι έτσι; Θα πεις οτιδηποτε για να κερδισεις στη συζητηση,ετσι; Και αφου πρεπει να πεσω στο επιπεδο σου,θα σου πω οτι και στη σελιδα εχει καλυτερη τιμη για τουλαχιστον μια θυριδα. Τι,οχι; 1
Therempant Δημοσ. Κυριακή στις 06:52 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:52 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Θα πεις οτιδηποτε για να κερδισεις στη συζητηση,ετσι; Και αφου πρεπει να πεσω στο επιπεδο σου,θα σου πω οτι και στη σελιδα εχει καλυτερη τιμη για τουλαχιστον μια θυριδα. Τι,οχι; Δεν είναι θέμα του ποιος θα κερδίσει όπως λες απλά θέμα συμπεριφοράς. Εφοσον είχα δίκιο σε αυτό που έγραψα γιατί έβαλες γέλιο; Βασικά άστο δεν το συνεχίζω γιατί δεν θα βγάλω άκρη. Επεξ/σία Κυριακή στις 06:55 πμ από Therempant 1
cthulhucarbide Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 πμ (επεξεργασμένο) Στις 18/1/2025 στις 10:28 ΠΜ, Doubt είπε Κωδικός (κουπόνι) για -50% ως 20/1 23:59 ΒΟΝΟ Γιατί δεν μου δουλεύει? Το έβαλα στο site εκεί πριν πληρώσω που λέει Κωδικός Promo και μου λέει ότι ο κωδικός έκπτωσης δεν υπάρχει. Δεν βλέπω κάποιο άλλο πεδίο για να βάλω τον κωδικό Το είχα πάρει c/p από την παράθεση που μάλλον ήταν στα ελληνικά, το έβαλα στα αγγλικά και δούλεψε Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:34 πμ από cthulhucarbide
Doubt Δημοσ. Δευτέρα στις 07:39 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:39 πμ 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Το είχα πάρει c/p από την παράθεση που μάλλον ήταν στα ελληνικά Στα ελληνικά είναι όντως, δεν φαντάστηκα πως θα υπήρχε πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα