kostakis81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 ρε παιδες εδωσα πριν 5 χρονια 600 ζεστα και μετρητα και πηρα dji phantom 3 και ξαφνηκα κατι επαθε η imu και πηρα στην αντιπροσωπια και μου λενε οτι δεν υποστηριζετε περαν των 2 ετων το drone ... με κρεμασαν δηλαδη οτε ενταλακηκα ουτε υποστηριξη ... ελεος καπου
kostasbm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 2 minutes ago, kostakis81 said: ρε παιδες εδωσα πριν 5 χρονια 600 ζεστα και μετρητα και πηρα dji phantom 3 και ξαφνηκα κατι επαθε η imu και πηρα στην αντιπροσωπια και μου λενε οτι δεν υποστηριζετε περαν των 2 ετων το drone ... με κρεμασαν δηλαδη οτε ενταλακηκα ουτε υποστηριξη ... ελεος καπου κοιτα αγγελιες...αρκετά σπασμένα υπάρχουν...... τι έπαθε η imu???
kostakis81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε κοιτα αγγελιες...αρκετά σπασμένα υπάρχουν...... τι έπαθε η imu??? δεν ολοκληρωνει το calbration ...ετσαι ξαφνικα χωρις πτωση χωρις κουνιμα...
kostasbm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, kostakis81 said: δεν ολοκληρωνει το calbration ...ετσαι ξαφνικα χωρις πτωση χωρις κουνιμα... ti calibration κανεις ακριβως???
kostakis81 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, kostasbm είπε ti calibration κανεις ακριβως??? βγαζει ενα σφαλμα imu need calibration . και στο calibration imu σταματαει στο 2% με unknown error
kostasbm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 11 hours ago, kostakis81 said: βγαζει ενα σφαλμα imu need calibration . και στο calibration imu σταματαει στο 2% με unknown error όταν το σηκώνεις , είναι σωστά τα νούμερα , ύψος , στιγμα ????? το home point ειναι σωστο....πηγαινε σε ενα ανοικτο μερος και δοκιμασε RTH αφου το στειλεις 100 μετρα να δεις τι κάνει....να είσαι έτοιμος να ακυρώσεις αν δεις τίποτα περίεργο.... μπορεί τελικά να μην είναι τίποτα......μέσα από το software νομίζω ότι μπορείς να κανείς και ρεσετ.....για ρώτησε γιατί έχω DJI μονάδες από τις πρώτες και 1 η 2 φορές έκανα calibration....ποτε δε πηρα τετοιο μυνημα.
kostakis81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 13/9/2024 στις 9:26 ΠΜ, kostasbm είπε όταν το σηκώνεις , είναι σωστά τα νούμερα , ύψος , στιγμα ????? το home point ειναι σωστο....πηγαινε σε ενα ανοικτο μερος και δοκιμασε RTH αφου το στειλεις 100 μετρα να δεις τι κάνει....να είσαι έτοιμος να ακυρώσεις αν δεις τίποτα περίεργο.... μπορεί τελικά να μην είναι τίποτα......μέσα από το software νομίζω ότι μπορείς να κανείς και ρεσετ.....για ρώτησε γιατί έχω DJI μονάδες από τις πρώτες και 1 η 2 φορές έκανα calibration....ποτε δε πηρα τετοιο μυνημα. δεν απογειωνετε καν χωρισ το calibration της imu ... δεν πεταει ...
kostasbm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, kostakis81 said: δεν απογειωνετε καν χωρισ το calibration της imu ... δεν πεταει ... δοκιμασε να περάσεις το τελευταίο update που έχεις να δεις αν θα στρώσει............
kostakis81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Η IMU και δενυπαρχει ανταλακτηκο πουθενα .. τσαμπα κλαιω τα 700 μο ευρω ... με τους απατεωες τους κινεζους τησ dji
kostasbm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 2 hours ago, kostakis81 said: ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Η IMU και δενυπαρχει ανταλακτηκο πουθενα .. τσαμπα κλαιω τα 700 μο ευρω ... με τους απατεωες τους κινεζους τησ dji πρόσεχε με το μαλακό.....
kostakis81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Η IMU και δενυπαρχει ανταλακτηκο πουθενα .. τσαμπα κλαιω τα 700 μο ευρω ... με τους απατεωες τους κινεζους τησ dji 1 ώρα πριν, kostasbm είπε πρόσεχε με το μαλακό..... to ekana και αυτο .. τωρα ψαχνω imu απο το αλιεχπρεσσ η το ebay ... αν γνωριζει καποιος να το κανει το replace παρακαλω ας το πει .. με το αζημειωτο βεβαια !!!
kostasbm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 11 hours ago, kostakis81 said: to ekana και αυτο .. τωρα ψαχνω imu απο το αλιεχπρεσσ η το ebay ... αν γνωριζει καποιος να το κανει το replace παρακαλω ας το πει .. με το αζημειωτο βεβαια !!! αφού έκανες αυτό δε θες βοήθεια....απλό είναι.......δε είμαι Αθήνα για να βοηθήσω
nkarama Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Μια που το άνοιξες, δεν βγάζεις μια φώτο το IC της IMU, και να το βάλεις εδώ, μπας και το βρούμε έτσι? λογικά, κάτι του εμπορίου θα είναι...
kostakis81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) αυτο ειναι το ανταλακτικο , Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2024 από kostakis81
nkarama Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 11 hours ago, kostakis81 said: αυτο ειναι το ανταλακτικο , Ναι φίλε μου, αλλά εγώ δεν σου ζήτησα αυτό. Την φώτο απο το ολοκληρωμένο κυκλωμα που έχει μέσα αυτό το κουτί σου ζητησα. Το chip... Να δούμε το αξελερόμετρο που έχει, μήπως μπορείς να το βρεις στο εμπόριο και να πας σε έναν ηλεκτρονικό να στο κολήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα