Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες εδωσα πριν 5 χρονια 600 ζεστα και μετρητα και πηρα dji phantom 3 και ξαφνηκα κατι επαθε η imu και πηρα στην αντιπροσωπια και μου λενε οτι δεν υποστηριζετε περαν των 2 ετων το drone ...

με κρεμασαν δηλαδη οτε ενταλακηκα ουτε υποστηριξη ... ελεος καπου 

Δημοσ.
2 minutes ago, kostakis81 said:

ρε παιδες εδωσα πριν 5 χρονια 600 ζεστα και μετρητα και πηρα dji phantom 3 και ξαφνηκα κατι επαθε η imu και πηρα στην αντιπροσωπια και μου λενε οτι δεν υποστηριζετε περαν των 2 ετων το drone ...

με κρεμασαν δηλαδη οτε ενταλακηκα ουτε υποστηριξη ... ελεος καπου 

κοιτα αγγελιες...αρκετά σπασμένα υπάρχουν......

τι έπαθε η imu???

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostasbm είπε

κοιτα αγγελιες...αρκετά σπασμένα υπάρχουν......

τι έπαθε η imu???

δεν ολοκληρωνει το calbration ...ετσαι ξαφνικα χωρις πτωση χωρις κουνιμα...

Δημοσ.
1 hour ago, kostakis81 said:

δεν ολοκληρωνει το calbration ...ετσαι ξαφνικα χωρις πτωση χωρις κουνιμα...

ti calibration κανεις ακριβως???  

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ti calibration κανεις ακριβως???  

βγαζει ενα σφαλμα imu need calibration . και στο calibration imu σταματαει στο 2% με unknown error 

Δημοσ.
11 hours ago, kostakis81 said:

βγαζει ενα σφαλμα imu need calibration . και στο calibration imu σταματαει στο 2% με unknown error 

όταν το σηκώνεις , είναι σωστά τα νούμερα , ύψος , στιγμα ????? το home point ειναι σωστο....πηγαινε σε ενα ανοικτο μερος και δοκιμασε RTH αφου το στειλεις 100 μετρα

να δεις τι κάνει....να είσαι έτοιμος να ακυρώσεις αν δεις τίποτα περίεργο....

μπορεί τελικά να μην είναι τίποτα......μέσα από το software  νομίζω ότι μπορείς να κανείς και ρεσετ.....για ρώτησε γιατί έχω DJI μονάδες από τις πρώτες και 1 η 2 φορές έκανα calibration....ποτε δε πηρα τετοιο μυνημα.

Δημοσ.
Στις 13/9/2024 στις 9:26 ΠΜ, kostasbm είπε

όταν το σηκώνεις , είναι σωστά τα νούμερα , ύψος , στιγμα ????? το home point ειναι σωστο....πηγαινε σε ενα ανοικτο μερος και δοκιμασε RTH αφου το στειλεις 100 μετρα

να δεις τι κάνει....να είσαι έτοιμος να ακυρώσεις αν δεις τίποτα περίεργο....

μπορεί τελικά να μην είναι τίποτα......μέσα από το software  νομίζω ότι μπορείς να κανείς και ρεσετ.....για ρώτησε γιατί έχω DJI μονάδες από τις πρώτες και 1 η 2 φορές έκανα calibration....ποτε δε πηρα τετοιο μυνημα.

δεν απογειωνετε καν χωρισ το calibration της imu ... δεν πεταει ...

Δημοσ.
1 hour ago, kostakis81 said:

δεν απογειωνετε καν χωρισ το calibration της imu ... δεν πεταει ...

δοκιμασε να περάσεις το τελευταίο update που έχεις να δεις αν θα στρώσει............

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Η IMU και δενυπαρχει ανταλακτηκο πουθενα .. τσαμπα κλαιω τα 700 μο ευρω ... με τους απατεωες τους κινεζους τησ dji 

Δημοσ.
2 hours ago, kostakis81 said:

ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Η IMU και δενυπαρχει ανταλακτηκο πουθενα .. τσαμπα κλαιω τα 700 μο ευρω ... με τους απατεωες τους κινεζους τησ dji 

πρόσεχε με το μαλακό.....

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

1 ώρα πριν, kostasbm είπε

πρόσεχε με το μαλακό.....

to ekana και αυτο .. τωρα ψαχνω imu απο το αλιεχπρεσσ η το ebay ... αν γνωριζει καποιος να το κανει το replace παρακαλω ας το πει .. με το αζημειωτο βεβαια !!!

Δημοσ.

to ekana και αυτο .. τωρα ψαχνω imu απο το αλιεχπρεσσ η το ebay ... αν γνωριζει καποιος να το κανει το replace παρακαλω ας το πει .. με το αζημειωτο βεβαια !!!

αφού έκανες αυτό δε θες βοήθεια....απλό είναι.......δε είμαι Αθήνα για να βοηθήσω

Δημοσ.

Μια που το άνοιξες, δεν βγάζεις μια φώτο το IC της IMU, και να το βάλεις εδώ, μπας και το βρούμε έτσι?

λογικά, κάτι του εμπορίου θα είναι... 

Δημοσ.

αυτο ειναι το ανταλακτικο ,imu.webp.bb5df5a47eb948f0e1ac140ea5ce6697.webp

Ναι φίλε μου, αλλά εγώ δεν σου ζήτησα αυτό. Την φώτο απο το ολοκληρωμένο κυκλωμα που έχει μέσα αυτό το κουτί σου ζητησα.  Το chip... Να δούμε το αξελερόμετρο που έχει, μήπως μπορείς να το βρεις στο εμπόριο και να πας σε έναν ηλεκτρονικό να στο κολήσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...