R.E.M. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά. Είχα αποφασίσει να αλλάξω πάστα και pads σε μία 2080 super που έχω, χτες. Ξεβιδώνω τις πίσω βίδες από το κουτί και μου μένει όλο το τζάμι στο χέρι. Χωρίς πίεση χωρίς τπτ. Θρυμματίστηκε τελείως. (θα το δείτε και στις φώτο) Απευθύνθηκα κατευθείαν στην Corsair παρόλο που η εγγύηση έχει τελειώσει εδώ και 2 μήνες, γιατί προσπάθησα να μιλήσω με το e-gate πρώτα αλλά λειτουργούν ως τις 6.... Ο άνθρωπος που συνομίλησα με άκουσε και προσφέρθηκε να κάνει escalate το πρόβλημα στο level2 διότι του έθεσα θέμα ασφαλείας με το θρυμματισμένο τζάμι. Τους ζήτησα πλήρη αντικατάσταση του κουτιού λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στα τζάμια. Αναμένω την απάντηση τους στο τίκετ που οι ίδιοι άνοιξαν. Επίσης τους έθεσα θέμα ασφαλείας λόγω του ότι το τζάμι θρυμματίστηκε τόσο εύκολα προτρέποντας τους να τα κάνουν όπως τα παρπρίζ που ναι μεν σπάει το τζάμι αλλά μένει ένα κομμάτι, για περισσότερη ασφάλεια, διότι αν υπήρχε παιδί κοντά όχι μόνο θα πατούσε τα γυαλιά αλλά θα υπήρχε κίνδυνος και επειδή πετάχτηκαν. Κάποιοι μου είπαν και σωστά ίσως ότι θρυμματίζεται έτσι λόγω του ότι είναι tempered glass ακριβώς για να μην κοπεί κάποιος. Δεν το γνωρίζω, αλλά θα προτιμούσα να μην διαλύεται το τζάμι. Αυτά τα ολίγα. Είπα να κάνω το πόστ αναμένοντας απάντηση από την Corsair, απλά προς προσοχή όσων έχουν αυτό το κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα