Προς το περιεχόμενο

CMF by Nothing Watch pro 2 58.82€ από Gshopper

Rattlehead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σχετικά νέο smartwatch χρώματος μπλε με χαμηλή τιμη από το gshopper με την εφαρμογή κωδικού

DPF20OFF

https://www.gshopper.com/cmf-by-nothing-watch-pro-2.html

Σκρουτζ από 125.51€

https://www.skroutz.gr/s/55310469/Nothing-CMF-Watch-Pro-2-45mm-me-Palmografo-Blue.html

CMF Watch Pro 2 smartwatch με οθόνη AMOLED 1,32 466 x 466 pixel και 60 Hz. Φωτεινότητα 100 620 nits. 22 mm διάμετρος. Υποστηρίζει 120 αθλητικές δραστηριότητες και διαθέτει GPS. Συμβατό με Strava, Apple Health και Google Health Connect. Πιστοποίηση IP68. Μπαταρία 305 mAh με αυτονομία έως 11 ημέρες.

Ιστοσελίδα κατασκευαστή

https://youtu.be/XwEz0i6kPaQ

Screenshot_20240912_172355_Chrome.jpg.ec1c5bb87d2aae09e7b673e464757efc.jpg

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε CMF by Nothing Watch pro 2 58.82€ από Gshopper

Στα 69 ευρώ από το site της CMF με δωρεάν τη στάνταρ αποστολή. Στα 78,90 με την εξπρές.

Μόνο με το μπλε λουράκι στο gshopper από ότι φαίνεται; Η έκδοση με το μπλε και το πορτοκαλί λουράκι φαίνεται να είναι διαφορετική από τις εκδόσεις με ανοιχτό και σκούρο γκρι. Στην πρώτη περίπτωση η κοιλότητα της κάσας φαίνεται να είναι προς τα έξω ενώ στα γκρι προς τα μέσα. (η κάσα στα γκρι μου αρέσει περισσότερο). Το σκούρο γκρι που μπορεί να με ενδιέφερε δεν έχει στοκ προς το παρόν.

1 hour ago, reddie.k said:

Στα 69 ευρώ από το site της CMF με δωρεάν τη στάνταρ αποστολή. Στα 78,90 με την εξπρές.

Μόνο με το μπλε λουράκι στο gshopper από ότι φαίνεται; Η έκδοση με το μπλε και το πορτοκαλί λουράκι φαίνεται να είναι διαφορετική από τις εκδόσεις με ανοιχτό και σκούρο γκρι. Στην πρώτη περίπτωση η κοιλότητα της κάσας φαίνεται να είναι προς τα έξω ενώ στα γκρι προς τα μέσα. (η κάσα στα γκρι μου αρέσει περισσότερο). Το σκούρο γκρι που μπορεί να με ενδιέφερε δεν έχει στοκ προς το παρόν.

Εάν τσεκαρεις τις φωτό πριν το βάλεις στο καλάθι δείχνει να είναι interchangeable(λογικά με έξτρα αγορά)

Γενικά παρόλο που δεν το ήξερα δεν θα με χαλούσε να το έπαιρνα για 69 ευρώ.

2 Ερωτήσεις 

Α)Αυτό λογικά εφόσων έχει μικρόφωνο/ηχείο δεν θα πρέπει να τα πηγαίνει καλά με την αδιάβροχο ποίηση(γενικά δεν θέλω να σκέφτομαι εάν θα κάνω μπάνιο/μπω θάλασσα κτλ)

Β)Υπάρχει κανένας ρημαδοπινακας που να λέει ποια είναι αυτά τα 120sport?

(Για τέννις ενδιαφέρομαι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, @topos said:

Εάν τσεκαρεις τις φωτό πριν το βάλεις στο καλάθι δείχνει να είναι interchangeable(λογικά με έξτρα αγορά)

Γενικά παρόλο που δεν το ήξερα δεν θα με χαλούσε να το έπαιρνα για 69 ευρώ.

2 Ερωτήσεις 

Α)Αυτό λογικά εφόσων έχει μικρόφωνο/ηχείο δεν θα πρέπει να τα πηγαίνει καλά με την αδιάβροχο ποίηση(γενικά δεν θέλω να σκέφτομαι εάν θα κάνω μπάνιο/μπω θάλασσα κτλ)

Β)Υπάρχει κανένας ρημαδοπινακας που να λέει ποια είναι αυτά τα 120sport?

(Για τέννις ενδιαφέρομαι)

Α) Από τα specs: WATER & DUST RESISTANCE IP68 (8 = Protected against the effects of continuous immersion in water)

Β) Εκεί που αναφέρει τα 120 sports έχει ένα φόντο που δείχνει ανθρωπάκια να κάνουν σπορ, ένα από αυτά φαίνεται να παίζει τέννις.

Προσωπικά θα έστελνα email στην εταιρεία για σιγουριά.

Επεξ/σία από reddie.k

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίδια τιμή με το επίσημο site έχει και το Amazon (χωρίς διαθεσιμότητα βέβαια προς το παρόν), η τιμή στο Skroutz απλά για γέλια.

Επεξ/σία από angmar

34 λεπτά πριν, angmar είπε

Ίδια τιμή με το επίσημο site έχει και το Amazon (χωρίς διαθεσιμότητα βέβαια προς το παρόν), η τιμή στο Skroutz απλά για γέλια.

Κι αυτή από κατάστημα στη Ρουμανία.

1 hour ago, reddie.k said:

Β) Εκεί που αναφέρει τα 120 sports έχει ένα φόντο που δείχνει ανθρωπάκια να κάνουν σπορ, ένα από αυτά φαίνεται να παίζει τέννις.

Προσωπικά θα έστελνα email στην εταιρεία για σιγουριά

Πιθανότατα δεν είναι τέννις(μου φαινετε πως αυτό το δίχτυ ή ρακετα έχει ένα κοντάρι 1,5m και το κρατάει και με το άλλο χερι)

Γενικά έχω πετύχει ρολόγια που μετράνε badminton(?!?) αλλά όχι τέννις.

Μόνο το apple watch ξέρω ότι μετράει σωστά(πέρα από χλμ, μετράει πόσα forehand, πόσα backhand, πόσο χρόνο κράτησε το "ράλλυ" κοκ)Αλλά δεν με ψήνει να μπω σε αυτό το οικοσύστημα.

Το θέμα είναι πως πάλι έδωσα ένα 10λεπτο να ψάχνω.Τα ίδια και με το mi band 9 που έλεγε 150 sport.Εκει έφαγα περίπου μισή ώρα μέχρι που βρήκα documentation 37 σελίδες από xiaomi.uk που πάλι δεν έγραφε ενα-ενα τα sport.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν τα γράφουν απλά σε ένα spec sheet.

5 hours ago, @topos said:

Πιθανότατα δεν είναι τέννις(μου φαινετε πως αυτό το δίχτυ ή ρακετα έχει ένα κοντάρι 1,5m και το κρατάει και με το άλλο χερι)

Γενικά έχω πετύχει ρολόγια που μετράνε badminton(?!?) αλλά όχι τέννις.

Μόνο το apple watch ξέρω ότι μετράει σωστά(πέρα από χλμ, μετράει πόσα forehand, πόσα backhand, πόσο χρόνο κράτησε το "ράλλυ" κοκ)Αλλά δεν με ψήνει να μπω σε αυτό το οικοσύστημα.

Το θέμα είναι πως πάλι έδωσα ένα 10λεπτο να ψάχνω.Τα ίδια και με το mi band 9 που έλεγε 150 sport.Εκει έφαγα περίπου μισή ώρα μέχρι που βρήκα documentation 37 σελίδες από xiaomi.uk που πάλι δεν έγραφε ενα-ενα τα sport.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν τα γράφουν απλά σε ένα spec sheet.

Αυτό δεν είναι τέννις;

Πάντως το apple έχει και μια διαφορά τιμής με το cmf.

Πολλές φορές έχω αναγκαστεί να στείλω email σε κάποια εταιρεία για διευκρίνηση πριν αγοράσω κάτι.

firefox_bpblAQ3eTX.png

• Like 1

9 hours ago, Fotia said:

Για όσου; ενδιαφέρονται ,δεν γράφει αν έχει μέτρηση πίεσης αιματος  .....

Δεν έχει, κι αν είχε, δε θα δούλευε και πολύ καλά. Γενικά για όποιον το πάρει, μη βασίζεστε και πολύ σ αυτά που καταγράφει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έριξα μια παραγγελία τελικά σε μπλε(μάλλον το προτιμούσα αλλά δεν είχε και άλλο χρώμα διαθεσιμο).

Σε αυτό από ότι κατάλαβα κάνουν όλα τα 22mm λουράκια σωστά?

-Θέλω να παραγγείλω και κανένα σιλικονης-

Επεξ/σία από @topos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, @topos said:

Έριξα μια παραγγελία τελικά σε μπλε(μάλλον το προτιμούσα αλλά δεν είχε και άλλο χρώμα διαθεσιμο).

Σε αυτό από ότι κατάλαβα κάνουν όλα τα 22mm λουράκια σωστά?

-Θέλω να παραγγείλω και κανένα σιλικονης-

Ali is your friend

Επεξ/σία από reddie.k
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...