masteripper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Απλή ερώτηση ,mini PC με SPDIF στο 100€ πάνω κάτω (refurbished ή αγγελία) Δεν θέλω να αγοράσω τώρα αλλά θέλω να δω επιλογές Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από masteripper
tzavardin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, masteripper είπε Καλησπέρα Απλή ερώτηση ,mini PC με SPDIF στο 100€ πάνω κάτω (refurbished ή αγγελία) Δεν θέλω να αγοράσω τώρα αλλά θέλω να δω επιλογές Χρήση, μπατζετ;
masteripper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, tzavardin said: Χρήση, μπατζετ; Ευκολο αυτη την στιγμη εχω 3 μηχανηματα ανοιχτα, 2 android tv boxes(ubuntu server, Kodi) και 1 υπάρχον Intel lenovo mini pc για emulation Θελω να τα ενοποιήσω σε 1 μηχανημα και να συνδεθει στο στερεοφωνικο μου.(toslink) Θεωρω κατι στα 100€ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από masteripper
verylife78 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου παρακαλουθω... αν και δεν διαθετω οπτικη στο στερεοφωνικο μου (toslink ειναι η οπτικη) εχω ολα τα αλλα και ενω το tv box εχει οπτικη εξοδο το στεροφωνικο δεν διαθετει χιχιχ.
masteripper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 21 hours ago, verylife78 said: παρακαλουθω... αν και δεν διαθετω οπτικη στο στερεοφωνικο μου (toslink ειναι η οπτικη) εχω ολα τα αλλα και ενω το tv box εχει οπτικη εξοδο το στεροφωνικο δεν διαθετει χιχιχ. Χρειάζεσαι 1 μετατροπέα Έχει κανείς χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο https://shopflix.gr/p/SF-11154276/metatropeas-powertech-cabh154-hdmi-male-se-hdmi-female-11128798?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw6JS3BhBAEiwAO9waF9Pqltg6MJHkkyLBdLfXgc6ReJhPezhf6nvTfyJuZfuG-lwYvZLl9hoCAbcQAvD_BwE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα