Neptu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Είμαι όρθιος και έρχεται η γάτα και μπλέκεται ανάμεσα στα πόδια μου και κάνει οχτάρια. Σκύβει το κεφάλι και το τρίβει στο παπούτσι. Σημαίνει κάτι συγκεκριμένο αυτό, θέλει κάτι ή απλά έτσι το κάνει;
basilis_k6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου χαδια θελει, προσοχη, παρεα.. τι ερωτηση ειναι αυτη? 1
Neptu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε χαδια θελει, προσοχη, παρεα.. τι ερωτηση ειναι αυτη? φίλε μου δεν έχω ιδέα από γάτες. Το ξέρω ότι με συμπάθησε αλλά ξέρω γω, μπορεί να πεινάει, μπορεί οτιδήποτε....
basilis_k6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, Neptu είπε φίλε μου δεν έχω ιδέα από γάτες. Το ξέρω ότι με συμπάθησε αλλά ξέρω γω, μπορεί να πεινάει, μπορεί οτιδήποτε.... αν πειναει, ποναει η οτιδηποτε πιο σημαντικο απο "χαιδεψε με λιγο" θα εχει και κλαμα/νιαούρισμα. 1
Haldol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Άμα σου τρίβει το πλάι της μουτσούνας της στα παπούτσια σου, σημαίνει ότι σε... "μαρκάρει" σαν δικό της. Πρακτικά σου αφήνει τις μυρωδιές της πάνω σου. Αν τώρα απλά κάνει οχτάρια όπως λες γύρω - γύρω, ή σε κοπανάει στα πόδια, ζητάει προσοχή & χάδια. Κανένα από τα δύο δεν είναι κακό. Φαντάζομαι δεν είναι δική σου ; Αν όχι, απλά σε συμπάθησε.
Neptu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Άμα σου τρίβει το πλάι της μουτσούνας της στα παπούτσια σου, σημαίνει ότι σε... "μαρκάρει" σαν δικό της. Πρακτικά σου αφήνει τις μυρωδιές της πάνω σου. Αν τώρα απλά κάνει οχτάρια όπως λες γύρω - γύρω, ή σε κοπανάει στα πόδια, ζητάει προσοχή & χάδια. Κανένα από τα δύο δεν είναι κακό. Φαντάζομαι δεν είναι δική σου ; Αν όχι, απλά σε συμπάθησε. αυτό ακριβώς με τη μουτσούνα κάνει, όχι δεν είναι δική μου. Εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο σπιτι. Δεν ξέρω αν είναι κανενός γείτονα. Απλά παρα είναι φιλική. Συμπεριφέρεται σαν σκύλος. Με ακολουθεί, αν καθίσω σκαρφαλώνει πάνω μου. Μπήκα στο σπίτι και μετά από κανένα μισάωρο που βγήκα ήταν έξω και με περίμενε. Σήμερα που γύρισα μετά τη δουλειά, μόλις με είδε άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου, αν τρέξω με ακολουθεί. Είναι μια άλλη αδέσποτη κάποια χρόνια τώρα και δεν την πλησιάζεις με τίποτα. Τώρα αυτή ίσως είναι κανενός γείτονα και έχει συνηθίσει τους ανθρώπους, δε ξέρω 2
mariosnik_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Neptu είπε Είμαι όρθιος και έρχεται η γάτα και μπλέκεται ανάμεσα στα πόδια μου και κάνει οχτάρια. Σκύβει το κεφάλι και το τρίβει στο παπούτσι. Σημαίνει κάτι συγκεκριμένο αυτό, θέλει κάτι ή απλά έτσι το κάνει; Μας τα έκανε αυτά ένας γατος που είχαμε παλιά. Τρίψιμο στα πόδια μας με το κεφάλι του, ανελέητο. Πολλες φορές τον είχαμε πατήσει κατά λάθος ενώ άλλες παράλογο να πέφταμε κάτω, μπλεκοταν συνέχεια στα πόδια μας. 12 λεπτά πριν, Neptu είπε αυτό ακριβώς με τη μουτσούνα κάνει, όχι δεν είναι δική μου. Εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο σπιτι. Δεν ξέρω αν είναι κανενός γείτονα. Απλά παρα είναι φιλική. Συμπεριφέρεται σαν σκύλος. Με ακολουθεί, αν καθίσω σκαρφαλώνει πάνω μου. Μπήκα στο σπίτι και μετά από κανένα μισάωρο που βγήκα ήταν έξω και με περίμενε. Σήμερα που γύρισα μετά τη δουλειά, μόλις με είδε άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου, αν τρέξω με ακολουθεί. Είναι μια άλλη αδέσποτη κάποια χρόνια τώρα και δεν την πλησιάζεις με τίποτα. Τώρα αυτή ίσως είναι κανενός γείτονα και έχει συνηθίσει τους ανθρώπους, δε ξέρω Κάποιου γείτονα είναι που την τάιζε σε κανέναν κήπο ή αυλή, τώρα σταμάτησε για κάποιους λόγους και το ζώο ψάχνει να υιοθετήσει άλλον ιδιοκτήτη... Εμείς κάναμε βλακεια που δεν αποφασίσαμε να κρατήσουμε μόνιμα εκείνον τον γάτο, αν βλέπεις ότι έχεις τέτοιο ζώο να σας θέλει τόσο, σκεφτείτε σοβαρά να το υιοθετήσετε αν μπορείτε, μην το αφήσετε. 2
basilis_k6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Μας τα έκανε αυτά ένας γατος που είχαμε παλιά. Τρίψιμο στα πόδια μας με το κεφάλι του, ανελέητο. Πολλες φορές τον είχαμε πατήσει κατά λάθος ενώ άλλες παράλογο να πέφταμε κάτω, μπλεκοταν συνέχεια στα πόδια μας. Κάποιου γείτονα είναι που την τάιζε σε κανέναν κήπο ή αυλή, τώρα σταμάτησε για κάποιους λόγους και το ζώο ψάχνει να υιοθετήσει άλλον ιδιοκτήτη... Εμείς κάναμε βλακεια που δεν αποφασίσαμε να κρατήσουμε μόνιμα εκείνον τον γάτο, αν βλέπεις ότι έχεις τέτοιο ζώο να σας θέλει τόσο, σκεφτείτε σοβαρά να το υιοθετήσετε αν μπορείτε, μην το αφήσετε. σχεδον ολοι οι γατοι ετσι κανουν. τα θυληκα πολυ σπανια ειναι τοσο φιλικα
nyne Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Η γάτα σε διάλεξε,να την χαίρεσαι πλέον δεν έχεις επιλογή είσαι γατο μπαμπάς. 5 1
Chuckie667 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου The cat distribution system at work! Να τον χαίρεσαι τον γατούλη. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα