CoffeeDrink10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου On 12/09/2024 at 23:28, Pitpap13 said: Για το απλό το adv350 έλεγα μπας και βόλευε γιατί το άλλο ξεφεύγει αρκετά ! Για kymco xciting 400i ; Ή Για versys τι λέτε ; Ρωτάς για δυο οχήματα που δεν μοιάζουν σε τίποτα μεταξύ τους. Αφού σ αρέσουν τα κινέζικα σκούτερ, πάρε ένα SYM όπως όλος ο κόσμος ,και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου On 12/09/2024 at 23:28, Pitpap13 said: Για το απλό το adv350 έλεγα μπας και βόλευε γιατί το άλλο ξεφεύγει αρκετά ! Για kymco xciting 400i ; Ή Για versys τι λέτε ; Versys 1000 ναι το 650 δεν είναι για άτομο με τέτοιο βάρος και ύψος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitpap13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 18 ώρες πριν, CoffeeDrink10 είπε Ρωτάς για δυο οχήματα που δεν μοιάζουν σε τίποτα μεταξύ τους. Αφού σ αρέσουν τα κινέζικα σκούτερ, πάρε ένα SYM όπως όλος ο κόσμος ,και τέλος. Απλά ρώτησα ποια συγκεκριμένα μηχανάκια θα προτείνατε βάση του ύψους μου σε αυτό το συγκεκριμένο μπατζετ ; Αν κάποιος δηλαδή έχει αντίστοιχο θέμα με ύψος κτλπ! Δεν είναι ότι μου αρέσουν σονι και ντε τα κινεζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 29 minutes ago, Pitpap13 said: Απλά ρώτησα ποια συγκεκριμένα μηχανάκια θα προτείνατε βάση του ύψους μου σε αυτό το συγκεκριμένο μπατζετ ; Αν κάποιος δηλαδή έχει αντίστοιχο θέμα με ύψος κτλπ! Δεν είναι ότι μου αρέσουν σονι και ντε τα κινεζικα με τα λεφτα που διαθετεις και το βαρος υψος που εχεις μαλλον για καινουργια μηχανη ξεχνας μονο το voge που εχω πλισιαζει αλλα απο θεμα υψους θα εισαι τερμα οριακα (απο βαρος δεν εχει θεμα σηκωνει ανετα και 300 κιλα) μαλλον σε κάποιο μέγα scooter πας και σε αυτα τα λεφτα μαλλον μονο Sym Maxsym Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitpap13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Συγκριτικά μεταξύ Vstro650, Cf Moto 800Mt και Qj srt 800 τι θα διάλεγες ; Ξέρεις τι κινητήρα φοράει το Qj? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Pitpap13 said: Συγκριτικά μεταξύ Vstro650, Cf Moto 800Mt και Qj srt 800 τι θα διάλεγες ; Ξέρεις τι κινητήρα φοράει το Qj? 800mt (αλλα το explorer edition πάντα) το qj φοράει έναν παλιό κινητήρα της beneli που τον άλλαξαν για σύγχρονες ανάγκες απλα πληροφοριακά και μόνο αν η χρήση του οχήματος θα είναι εντός πόλης με τοσο μεγάλους κινητήρες θα ζοριστείς πολυ Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από Black Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitpap13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Υ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από Pitpap13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα