Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για μηχανάκι

Pitpap13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ξανά ανοιγω ένα τοπικ και θα ήθελα την βοήθεια σας ! Είμαι 1,98 υψος 110 κιλά και Θα ήθελα τις προτάσεις σας για σκούτερ που θεωρείτε ότι θα βολεύε καθως και από άποψη αξιοπιστίας 7000€max ή για μηχανή μέχρι 8000€ ( είτε καινουρια είτε μεταχειρισμένα και τα 2)! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν δεν εχεις πολυ συγκεκριμένο λογο να θέλεις σκουτερ, μην παρεις σκουτερ. λογοι ειναι: δεν θελω συμπλέκτη, θέλει την καλυτερη δυνατη προστασια απο τη βροχη, θελω επιπεδο πατωμα για φορτωμα, θελω ενα σκουτερ που χωραει κατω απο τη σελα πολυ πραμα και πισω στη βαλιτσα ακομα περισσοτερο πραμα. αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτα, τα σκουτερ ειναι μια κακιστη επιλογη. 

• Like 2

Πιο πολύ λόγω της κίνησης εντος πόλης το σκέφτηκα το σκούτερ συν την προστασία από καιρο! Τώρα έχω ένα Kawasaki er-5 και είναι αθάνατο δεν λέω αλλα νιώθω ότι δεν βολεύει !ποια μηχανή(5ετιας το πολύ)θα πρότεινες σε αυτά  τα χρηματα ; 

1 ώρα πριν, Pitpap13 είπε

Πιο πολύ λόγω της κίνησης εντος πόλης το σκέφτηκα το σκούτερ συν την προστασία από καιρο! Τώρα έχω ένα Kawasaki er-5 και είναι αθάνατο δεν λέω αλλα νιώθω ότι δεν βολεύει !ποια μηχανή(5ετιας το πολύ)θα πρότεινες σε αυτά  τα χρηματα ; 

αν σε ενδιαφερει το δικαβαλο κοιτας μονο ον οφφ, αν οχι εχεις πολλες επιλογες αλλα προστασια απο βροχη παλι ον οφφ. εκτος αν θες και για τα ποδια οποτε μονο σκουτερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ καλη μηχανη σιγουρα αλλα πλεον ειναι καπως παλιά. αν εχεις τοσα λεφτα μπροεις να δεις και κατι πιο συγχρονο οπως το trk702 αλλα αναμεσα τους σιγουρα θα πηγαινα σε vstrom. δεν μαζευεις λιγα ακομα να βρεις ενα μτχ transalp 2023? πολυ συντομα θα δουμε αγγελιες κατω απο τα 10κ ευρω πιστευω.

edit στα 9κ βρισκεις και το voge900ds

Επεξ/σία από basilis_k6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

πολυ καλη μηχανη σιγουρα αλλα πλεον ειναι καπως παλιά. αν εχεις τοσα λεφτα μπροεις να δεις και κατι πιο συγχρονο οπως το trk702 αλλα αναμεσα τους σιγουρα θα πηγαινα σε vstrom. δεν μαζευεις λιγα ακομα να βρεις ενα μτχ transalp 2023? πολυ συντομα θα δουμε αγγελιες κατω απο τα 10κ ευρω πιστευω.

edit στα 9κ βρισκεις και το voge900ds

Επειδή τώρα βρέθηκε αγοραστής με πιέζει ο χρόνος καθώς δεν θέλω να μείνω χωρίς μηχανάκι επειδή το χω σαν μεταφορικό μέσο για τη δουλειά ! Το transalp εγγύηση αλλα με σαμπρέλα εν έτη 2024; Απίστευτο ! Το voge όπως και το cf Moto το 800 όμορφα απλά υπάρχουν οι ενδοιασμοί «Κίνας» σε σχέση με το vstrom που έχει εμπειρία ετών 

Επεξ/σία από Pitpap13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Pitpap13 είπε

Επειδή τώρα βρέθηκε αγοραστής με πιέζει ο χρόνος καθώς δεν θέλω να μείνω χωρίς μηχανάκι επειδή το χω σαν μεταφορικό μέσο για τη δουλειά ! Το transalp εγγύηση αλλα με σαμπρέλα εν έτη 2024; Απίστευτο ! Το voge όπως και το cf Moto το 800 όμορφα απλά υπάρχουν οι ενδοιασμοί «Κίνας» σε σχέση με το vstrom που έχει εμπειρία ετών 

λογικοι ενδοιασμοι. βρισκεις καλες τιμες σχετικα το 650 και εδω που τα λεμε τα κανει ολα και τα κανει καλα.

παντως πριν παρεις σκουτερ (αν καταληξεις εκει) παρε μια βολτα ενα και πεσε σε μερικες λακουβες. εμπειρια ζωης...

Επεξ/σία από basilis_k6

4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

λογικοι ενδοιασμοι. βρισκεις καλες τιμες σχετικα το 650 και εδω που τα λεμε τα κανει ολα και τα κανει καλα.

παντως πριν παρεις σκουτερ (αν καταληξεις εκει) παρε μια βολτα ενα και πεσε σε μερικες λακουβες. εμπειρια ζωης...

Το Adv σκεφτόμουν ! Εννοείται σκούτερ και λακουβα σημαίνει σίγουρα δισκοκοιλη!😂 To vstrom σίγουρα δεν με ικανοποιεί απόλυτα γιατί ειναι το μηχανάκι του «λαού» κυκλοφορεί παντού αλλα όπως το πες τα κάνει όλα νομίζω 

Μόλις τώρα, Pitpap13 είπε

Το Adv σκεφτόμουν ! Εννοείται σκούτερ και λακουβα σημαίνει σίγουρα δισκοκοιλη!😂 To vstrom σίγουρα δεν με ικανοποιεί απόλυτα γιατί ειναι το μηχανάκι του «λαού» κυκλοφορεί παντού αλλα όπως το πες τα κάνει όλα νομίζω 

το εχω οδηγησει. το μοτερ ειναι αδυναμο, η θεση οδηγησης καλη, τα φρενα οκ, οι αναρτησεις απλως λιγο καλυτερες απο τα υπολοιπα, κοπαναει και αυτο. στα λεφτα που ζτηταει τωρα δεν θα το κοιτουσα καν. εχει πολυ χωρο απο κατω ομως και αν δεν εχεις πολλες αναγκες γλυτωνεις τα λεφτα της βαλιτσας. η μαμα ζελατινη καλυπτει ελαχιστα και γενικα δεν ειναι ενα σκουτερ που λες οτι καλυπτει καλα στην βροχη. με αλλη ζελατινα ισως. παντως το υψος σου δεν ειναι για σκουτερ. καντο μια βολτα και δες.

• Thanks 1

2 hours ago, Pitpap13 said:

το εχω οδηγησει. Βασικά ΔΕΝ είναι σκούτερ, μόνο οι πoδιά κι η θέση οδήγησης μοιάζουν λίγο.  κινητήρας ροπάτος μαι χαρά, το μηχανάκι μόλις γυρίσουν οι ρόδες ...εξαφανίζονται τα κιλά, και κάνει και για το ύψος σου. Μιλάω για το X-ADV

Α και το σαζμάν του είναι απλά μαγικό.

18 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε

το εχω οδηγησει. Βασικά ΔΕΝ είναι σκούτερ, μόνο οι πoδιά κι η θέση οδήγησης μοιάζουν λίγο.  κινητήρας ροπάτος μαι χαρά, το μηχανάκι μόλις γυρίσουν οι ρόδες ...εξαφανίζονται τα κιλά, και κάνει και για το ύψος σου. Μιλάω για το X-ADV

Α και το σαζμάν του είναι απλά μαγικό.

νομιζω μιλαει για το 350. το μεγαλο κανει κανα 14αρι χιλιαρικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...