moon1821 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Θέλω να κάνω την esim του κνητου μου που εκλεισε και δεν ανοίγει σε κανονικη sim (nano) ,για να τη βάλω σε αλλο τηλεφωνο Αν παω σε Γερμανο θα μου το κανουν αμεσα;
sleepychris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Παρε τηλεφωνο στο Γερμανο και ρωτα. 😮💨
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, moon1821 είπε Θέλω να κάνω την esim του κνητου μου που εκλεισε και δεν ανοίγει σε κανονικη sim (nano) ,για να τη βάλω σε αλλο τηλεφωνο Αν παω σε Γερμανο θα μου το κανουν αμεσα; Λογικά ναι.Αν και στην ανάποδη διαδικασία ήθελαν ένα πιν που έρχεται στο κινητό.Επίσης λογικά θα έχουν προβλέψει για τέτοια περίπτωση.
Λύση flyer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 7 hours ago, moon1821 said: …θα μου το κανουν αμεσα; Αν δεν έχεις πρόσβαση στη παλιά κάρτα, για να απαντήσεις στο επιβεβαιωτικό sms, υπολόγιζε 18-24 ώρες αναμονή για ενεργοποίηση της νέας κάρτας (για λόγους ασφαλείας)… 1
moon1821 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Ναι ισχύει αυτο, σε ευχαριστώ Το κανουν για λόγους ασφαλείας λενε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα