Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζοντας ότι κάθε Σεπτέμβρη κάνει προσφορές το Disney+, μπήκα να δώ τί παίζει για επανέναρξη της συνδρομής μου και μου έβγαλε αυτή την προσφορά.
«Η προσφορά λήγει 27/09/2024. Μόνο για νέους συνδρομητές και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη και πληρούν τις προϋποθέσεις»

3,99 €/μήνα για 3 μήνες και στη συνέχεια 13,99 €/μήνα

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι και πριν την σημερινή προσφορά, οι προτάσεις επανέναρξης που μου έβγαζε ήταν όντως 10,99€ ο μεμονωμένος μήνας και 109,90€ το έτος. Απο σήμερα δεν μου έχει άλλες επιλογές, ετήσια ή μηνιαία πέραν της προσφοράς.
Υποψιάζομαι οτι προτίθενται να εφαρμόσουν στο επόμενο 3μηνο (ίσως και από τις 28/09/24 στην λήξη της παρούσας προσφοράς) τις εξαγγελίες του Απριλίου για δύο πακέτα συνδρομών, Basic στα 7,99€ με διαφημίσεις και Premium (το εως σήμερα στάνταρ πακέτο) στα 13,99€ για αυτό και δεν δίνουν δυνατότητα ετήσιου πακέτου στα 109,90€ (θα γίνει 139,99€). 

Η προσφορά λειτουργεί ως εξοικείωση με τις «δυνατοτήτες» του Premium που έρχεται για να μείνει.

Επεξ/σία από Hnepes
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

"Θα θέλαμε να σας ειδοποιήσουμε ότι ενημερώνουμε τις τιμές μας. Εάν επιλέξετε να παραμείνετε στο τρέχον πρόγραμμα Disney+ Premium, η συνδρομή σας θα αυξηθεί σε 13,99 € (ανά μήνα από 21 Νοεμβρίου 2024, εκτός εάν προβείτε σε ακύρωση νωρίτερα."
Να εισαστε σιγουροι οτι θα τα πληρωσω.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα την περσινή χρονιά με μια προσφορά 80 ευρώ ετήσια και το μοιραζομουν με φίλο, οπότε εβγαινε 40.

Φετος κοψανε το διαμοιρασμό και το βαλανε στα 110, οποτε ειπα να το ακυρώσω.

Δυστυχώς η κορη και η σύζυγος εντελως δημοκρατικά και με πολύ συζυτηση παντόφλας επεβαλαν να το κρατήσουμε.

Τελικά εβαλα Vodafone TV me 10 ευρώ το μήνα που το περιλαμβάνει μαζι και με HBO και αρκετά άλλα κανάλια.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, fisto είπε

'Εχετε κάποιο λινκ , γιατί δεν μπορώ να βρώ πουθενά την προσφορα στο site τους.

Η προσφορά έχει λήξει.

Edit: Το αναφέρει και στο αρχικό σχόλιο ο TS. 27/09/2024.

Επεξ/σία από laxanoulis
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kaboomzer είπε

Το ειχα την περσινή χρονιά με μια προσφορά 80 ευρώ ετήσια και το μοιραζομουν με φίλο, οπότε εβγαινε 40.

Φετος κοψανε το διαμοιρασμό και το βαλανε στα 110, οποτε ειπα να το ακυρώσω.

Δυστυχώς η κορη και η σύζυγος εντελως δημοκρατικά και με πολύ συζυτηση παντόφλας επεβαλαν να το κρατήσουμε.

Τελικά εβαλα Vodafone TV me 10 ευρώ το μήνα που το περιλαμβάνει μαζι και με HBO και αρκετά άλλα κανάλια.

Το Vodafone TV δίνει λογαριασμό Disney+; 

Επίσης, κοψανε το διαμοιρασμό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, feelihipo είπε

Το Vodafone TV δίνει λογαριασμό Disney+; 

Επίσης, κοψανε το διαμοιρασμό;

Ναι δίνει disney και hbo. 

Για το διαμοιρασμό δεν έχω λάβει κάτι σαν ενημέρωση, ακόμα δουλεύει κανονικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνει Disney και κάποιες σειρές του hbo( με άθλια ποιότητα εικόνας), όχι όλο το περιεχόμενο του hbo όπως με την Disney 

Επεξ/σία από leo066
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τώρα, αλλά νομίζω καπου διάβασα πως απο το 25 θα κόψει το διαμοιρασμό.

Σε κάθε περίπτωση, αντίθετα, με μενα, ο φιλος που το μοιραζόμασταν κατάφερε να πείσει την οικογένεια να το κόψουν, οπότε εμεινα μόνος μου.

Κι επειδη η 11 ετών tv μου  σταματησε να παιζει netflix και YouTube, οπότε χρειαζομουν και tv box , τα βρήκα ολα μαζι με το Vodafone TV.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Kaboomzer είπε

Δεν θυμάμαι τώρα, αλλά νομίζω καπου διάβασα πως απο το 25 θα κόψει το διαμοιρασμό.

Σε κάθε περίπτωση, αντίθετα, με μενα, ο φιλος που το μοιραζόμασταν κατάφερε να πείσει την οικογένεια να το κόψουν, οπότε εμεινα μόνος μου.

Κι επειδη η 11 ετών tv μου  σταματησε να παιζει netflix και YouTube, οπότε χρειαζομουν και tv box , τα βρήκα ολα μαζι με το Vodafone TV.

Έχει το περιεχόμενο ή μήπως δίνει λογαριασμό για το app της Disney; 

Δημοσ.

Αφου ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός στη Vodafone, μπαίνεις για μια φορά μεσω ενος λινκ που σου δινουν στο site της Disney και δηλωνεις εκει email και password. Οσο είσαι ενεργός στο Vodafone TV είσαι και στο Disney+.

Μετά κατεβάζεις το app σε όποια συσκευή θες. Απλά μπορείς μονο σε 1 συσκευή να βλέπεις Disney ανα πάσα στιγμή.

Ενώ με το HBO εχεις περιεχόμενο μέσω της εφαρμογής του Vodafone tv.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...