Προς το περιεχόμενο

WEBEX πρόβλημα σε σύνδεση μέσω App

KRITOLAOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με τη σύνδεση στο WEBEX μέσω app σε Windows 10. Το χρησιμοποιώ το WEBEX για τα μαθήματά μου στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η σύζυγός μου κάνει μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με online μαθήματα με Microsoft teams. Τα αναφέρω όλα αυτά για να γίνει κατανοητό το πρόβλημα μου. Όταν πατάω signin στο WEBEX με το δικό μου email (του ΕΑΠ) αντι να συνδεθώ στο profile μου, μου βγάζει τη σελίδα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας (redirected) για να πατήσω username και pass που φυσικά δεν έχω γιατί εγώ είμαι στο ΕΑΠ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπλέξιμο υπάρχει και πως μπορώ να το διορθώσω αυτό και να μη γίνεται αυτό το redirect. Σημειωτέον ότι γίνεται μόνο στο PC μου αυτό. Όταν μπαίνω από laptop και κινητό στο WEBEX app δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, KRITOLAOS είπε

Δε νομίζω ότι είναι θέμα browser γιατί ανοίγω το WEBEX app και θέλω να κάνω sign in.

Μπες από browser και όταν σου ζητήσει να ανοίξει την εφαρμογή, κλείσε την προτροπή και συνέχισε από browser να δούμε τι θα κάνει.

8 ώρες πριν, KRITOLAOS είπε

Όταν πατάω signin στο WEBEX με το δικό μου email (του ΕΑΠ) αντι να συνδεθώ στο profile μου, μου βγάζει τη σελίδα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας (redirected) για να πατήσω username και pass που φυσικά δεν έχω γιατί εγώ είμαι στο ΕΑΠ.

Αυτό με μπερδεύει λίγο. Δηλαδή δίνει το email στην εφαρμογή του webex και σου ανοίγει browser για να συνδεθείς στο ΕΑΠ;

Όταν κλείνω την προτροπή να ανοίξω την εφαρμογή και μπαίνω από το browser είναι όλα ΟΚ 🙂. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με την εφαρμογή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά, αυτό που έγραψε ο accipio είναι η καλύτερη λύση για σύστημα που το χειρίζονται παραπάνω από ένα άτομο.

12 ώρες πριν, accipio είπε

Πρόταση: Φτιάξε νέο χρήστη στα Windows και δοκίμασε από εκεί.

Έτσι ο καθένας θα έχει την επιφάνεια του με τα αρχεία του, τους κωδικούς του και τις ρυθμίσεις του.

9 ώρες πριν, KRITOLAOS είπε

Όταν κλείνω την προτροπή να ανοίξω την εφαρμογή και μπαίνω από το browser είναι όλα ΟΚ 🙂. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με την εφαρμογή. 

Απάντησε μου και σε αυτό που έγραψα παραπάνω για να καταλάβω...

10 ώρες πριν, micos000 είπε

[...]

Αυτό με μπερδεύει λίγο. Δηλαδή δίνει το email στην εφαρμογή του webex και σου ανοίγει browser για να συνδεθείς στο ΕΑΠ;

Επεξ/σία από micos000

Για να σου δώσω να καταλάβεις. Μπαίνουμε στα Windows με τη σύζυγό από το ίδιο προφίλ χρήστη. Η σύζυγος μέσω Microsoft teams παρακολουθεί μαθήματα για μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εγώ μέσω WEBEX μαθήματα στο ΕΑΠ. Ο καθένας μας με το δικό του ακαδημαϊκό email. Όμως όταν μπαίνω εγώ στη σελίδα του ΕΑΠ, κάνω κλικ στο link του καθηγητή μου για να μπω στο room του στο WEBEX μου βγάζει μια προτροπή να συνδεθώ στο WEBEX μέσω browser ή μέσω WEBEX app που έχω εγκατεστημένη στο PC. Όταν επιλέγω browser είναι όλα οκ. Κάνω sign in κανονικά και συνδέομαι. Όταν επιλέγω app που με βολεύει και περισσότερο, τότε στο sign in με κάνει redirect σε σελίδα σύνδεσης στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αυτό θέλω να το αποτρέψω γιατί το κάνει μόνο στο PC. Αν το κάνω από το laptop μου όλα δουλεύουν κανονικά. Δύο χρήστες είναι η καλύτερη λύση πιστεύω. Σκέφτηκα όμως και κάτι άλλο. Θα απεγκαταστησω την εφαρμογή, θα σβήσω ότι κλειδί υπάρχει στη registry σχετικά με WEBEX και θα την εγκαταστήσω πάλι. Θα σας πω το αποτέλεσμα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Sorry για την καθυστερημένη επιστροφή μου, αλλά είχα σοβαρά προσωπικά θέματα. Το πρόβλημα το έλυσα κατά....λάθος. Στις ρυθμίσεις- Accounts- Access work or school για κάποιο λόγο είχε δημιουργηθεί account με τα ακαδημαϊκό email της Συζύγου. Το WEBEX έβλεπε αυτό, γι' αυτό είχα αυτά τα θέματα. Το έκανα delete το account αυτό και έστρωσαν όλα!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...