Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, haris_216 said:

...... (δραστηριότητες στο κρύο ή μετά από βροχή, άλλες που περιλαμβάνουν χρήση εργαλείων, κλπ)

Στην Νορβηγία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά κοιμούνται έξω το μεσημέρι εκτός αν είναι κάτω από μείον 10 βαθμούς!

Πιό μαμόθρεφτα από τα ελληνάκια πουθενά στον κόσμο!

• Like 4
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Morosana είπε

Επίσης μην παίρνεις πάντα τις μετρητοίς όσα σου λέει ένα παιδί 10 χρόνων. Μπορεί να το παρουσιάζει πιο δραματικό απ' όσο πραγματικά ήταν, να μην χώνεψε την καινούργια δασκάλα και για κάποιο λόγο να το επινόησε κτλ . Σε τέτοια ηλικία δεν είναι όσο αθώα φαντάζεσαι 

Λες να μου είπε απλά κάτι και να θεώρησα δεδομένο ότι είπε; Αν και είναι αρκετά σοβαρό παιδί και γενικά το έχω από κοντά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Στην Νορβηγία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά κοιμούνται έξω το μεσημέρι εκτός αν είναι κάτω από μείον 10 βαθμούς!

Πιό μαμόθρεφτα από τα ελληνάκια πουθενά στον κόσμο!

Που εννοείται ότι εμείς τα κάνουμε έτσι, γιατί όταν το παιδί έρχεται στον κόσμο είναι "άγραφο χαρτί". Γι' αυτό και σε προηγούμενο ποστ ανέφερα το "κατ' εικόνα"

ΥΓ Να προσθέσω ότι υπάρχει κατηγορία από ελληνάκια που δεν είναι μαμόθρεφτα και που ήδη από ηλικία 3, 4, 5 χρονών "πουλάνε κι αγοράζουν" όχι μόνο τα παιδιά μας αλλά και εμάς τους ίδιους, αλλά λέω να μην συγκεκριμενοποιήσω καθώς το ήδη εκτροχιασμένο νήμα θα...... ;)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BadIndian είπε

Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα ή έστω γραφόμενα άλλων παραθέτοντας δική μου δημοσίευση. Να είσαι πιο προσεκτικός σε παρακαλώ όταν με παραθέτεις. Τώρα για τ' άλλα που λες σου απάντησε ήδη αυτός που έπρεπε να παραθέσεις και τα προσυπογράφω.  

Κι εσύ να είσαι πιο προσεκτικός τί διαβάζεις και τί απαντάς. Δεν έβαλα στο στόμα σου τίποτα, είπα ότι κάνεις πλάκα. Πλάκα δεν έκανες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Κι εσύ να είσαι πιο προσεκτικός τί διαβάζεις και τί απαντάς. Δεν έβαλα στο στόμα σου τίποτα, είπα ότι κάνεις πλάκα. Πλάκα δεν έκανες;

Αφού σου απάντησα ρε αδερφέ ότι εγώ το έγραψα, έκανες λάθος, δεν το είπε ο φίλος BaldIndian. 

ναι, πλάκα έκανα, ειρωνία. 

Επεξ/σία από kogba
Δημοσ.

^^^
Μα δεν ήθελα να παραθέσω εσένα. Αυτόν που παρέθεσα, ήθελα να παραθέσω. Και οι 2 πλάκα κάνατε, είναι σαφές. Και λέω ΟΚ κατανοητή και η πλάκα κλπ αλλά υπάρχουν και κάποιες σοβαρές περιπτώσεις. Εξαιρέσεις μεν, αλλά σοβαρές.
Anyway δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

κανένα πρόβλημα από εμένα, αφού ήξερες τι έκανες και γιατί. 

Επειδή ακριβώς υπάρχουν και εξαιρέσεις, καλό είναι να ενημερώνονται όσοι πρέπει, όπως είπα και πριν και επιπλεόν να μιλάει ΚΑΙ το παιδί σε Δασκάλους που δεν έχουν ενημερωθεί, ώστε να μην υπάρξει κάποιο θέμα υγείας. 

Επίσης, καλό είναι να μην υπάρχουν ντροπές από τα παιδιά, αν θέλουν τουαλέτα και όχι απλά ένα κατούρημα, να το πουν στον Δάσκαλο ότι είναι ανάγκη δεν γίνεται να κρατηθούν (διακριτικά ή όχι, να το πουν όμως) . 

• Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, Ducatista said:

Για να μην απαντάω σε καθένα ξεχωριστά να αναφέρω ξανά ότι δεν ζήτησα κανενός την άποψη ήμουν ξεκάθαρος και ρώτησα  ΜΟΝΟ αν υπάρχει κάποιος κανονισμός! Δεν ζήτησα να μου πει κανείς τι θα κάνω η πως θα το κάνω....  Δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο δικό του παιδί μαγκιά του ότι και να κάνει  τα αναφέρω μπας και ξεκολλήσουν μερικοι κολλημένοι που γράφουν ότι θέλουν....   στα υπόλοιπα παιδιά που απάντησαν κομπλέ θέλω να πω ότι προφανώς έχω συζητήσει με το παιδί μου και δεν το κάνει συνέχεια γνωρίζει τι και  πότε πρέπει να κάνει αλλά την συγκεκριμένη φορά τον πονούσε η κοιλιά του και ήθελε να πάει  και του το απαγόρευσε δεν με νοιάζει αν είχε σωστή κρίση η δασκάλα κατά την δική σας άποψη ούτε θα τα κάνω ώπα όπως αναφέρθηκε χωρίς λόγο..  εσείς στα παιδιά σας δείξτε τους πως να κρατηθούν 5 ώρες

Υπάρχουν και προβλήματα υγείας που συμβαίνουν και που δεν είναι αντιληπτά γιαυτο θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία δάσκαλοι και γονείς

Έυθυς εξαρχής δεν έπρεπε να ρωτήσεις ούτε αυτό.

Από όλα τα ποστ σου δείχνεις ξεκάθαρα διάθεση να βρεις ένα πρόβλημα και να παρεις ένα πάτημα ώστε να διεκδικήσεις το δίκιο σου(που δεν έχεις γενικά) με αφορμή το παιδί σου.

Αν με αφορμή αυτό το απλό, είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τρίτο παγκόσμιο πόλεμο δεν θέλω να φανταστώ τι θα σκέφτεσαι να κάνεις σε κάτι πιο σοβαρό.

Και ξέρεις όλα τα παιδιά του κόσμου κουβαλάνε τραύματα και κόμπλεξ από τους γονείς τους, ακόμα και εμείς, αλλά τώρα έχεις μια ευκαιρία που στο λένε ένας σκασμός άνθρωποι(άλλοι πιο άκομψα) να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις λίγο την προσέγγιση σου. Και ξανά λέω δεν είναι ντροπή ούτε ανήμπορια να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού, όχι για το συγκεκριμένο αλλά να ανακαλύψεις το παιδί σου, και τα τραύματα σου που ενδεχομένως να προβάλεις στο παιδί σου.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Εδώ ρωτάει εμάς αν υπάρχει κανονισμός αντί να μπει στο σάητ του σχολείου και να τον διαβάσει να δει τι λέει. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Από όλα τα ποστ σου δείχνεις ξεκάθαρα διάθεση να βρεις ένα πρόβλημα και να παρεις ένα πάτημα ώστε να διεκδικήσεις το δίκιο σου(που δεν έχεις γενικά) με αφορμή το παιδί σου.

Αν με αφορμή αυτό το απλό, είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τρίτο παγκόσμιο πόλεμο δεν θέλω να φανταστώ τι θα σκέφτεσαι να κάνεις σε κάτι πιο σοβαρό.

Και ξέρεις όλα τα παιδιά του κόσμου κουβαλάνε τραύματα και κόμπλεξ από τους γονείς τους, ακόμα και εμείς, αλλά τώρα έχεις μια ευκαιρία που στο λένε ένας σκασμός άνθρωποι(άλλοι πιο άκομψα) να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις λίγο την προσέγγιση σου. Και ξανά λέω δεν είναι ντροπή ούτε ανήμπορια να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού, όχι για το συγκεκριμένο αλλά να ανακαλύψεις το παιδί σου, και τα τραύματα σου που ενδεχομένως να προβάλεις στο παιδί σου.

Δεν με νοιάζει να βρω κανενα πάτημα δεν ξέρω πόσο ξεκάθαρο να γίνει... Δεν ζητάω κάποιον να υποστηρίξει την άποψη μου δεν είμαι τέτοιος τύπος ούτε θα αλλάξει η δική μου στάση όπως και να έχουν τα πράγματα απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιος κανονισμός... Τα υπόλοιπα τα προσπερνάω μιας που είναι το κλασικά συμπεράσματα που βγάζει ο καθένας που έχει τα δικά του θέματα... Πάντως φίλε να μην φοβάστε να μιλάτε.. τα υπόλοιπα είναι θεωρίες

25 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εδώ ρωτάει εμάς αν υπάρχει κανονισμός αντί να μπει στο σάητ του σχολείου και να τον διαβάσει να δει τι λέει. 

Δεν ήξερα αν υπάρχει κάτι και απλά ρώτησα τώρα γιατί έγινε τόσο θέμα για μια ερώτηση αυτό πρέπει να το ψάξετε μέσα σας

• Haha 1
Δημοσ.
10 minutes ago, Ducatista said:

Δεν με νοιάζει να βρω κανενα πάτημα δεν ξέρω πόσο ξεκάθαρο να γίνει... Δεν ζητάω κάποιον να υποστηρίξει την άποψη μου δεν είμαι τέτοιος τύπος ούτε θα αλλάξει η δική μου στάση όπως και να έχουν τα πράγματα απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιος κανονισμός... Τα υπόλοιπα τα προσπερνάω μιας που είναι το κλασικά συμπεράσματα που βγάζει ο καθένας που έχει τα δικά του θέματα... Πάντως φίλε να μην φοβάστε να μιλάτε.. τα υπόλοιπα είναι θεωρίες

Δεν ήξερα αν υπάρχει κάτι και απλά ρώτησα τώρα γιατί έγινε τόσο θέμα για μια ερώτηση αυτό πρέπει να το ψάξετε μέσα σας

Είναι ιδιωτικό ή δημόσιο το σχόλειο;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Εγώ δεν έχω να ψάξω τίποτα μέσα μου. Εσύ πρέπει να ψάξεις να δεις τι λέει ο κανονισμός λειτουργίας του σχολείου σας. Κάτι το οποίο δεν έχεις κάνει ακόμα εδώ και 9 σελίδες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...