Mhdenistis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, gizaha είπε Πάμε πάλι γιατί εσύ κατάλαβες τι προκαλεί το κατούρημα κάθε 5 λεπτά Ποιος το εμποδίζει να ζητάει τουαλέτα καθε 5 λεπτά; Αυτό εξαρτάται από την περίπτωση, θα κριθεί και ο καθηγητής αλλά και το παιδί στην βαθμολογία του, αν θέλει το παιδί να προκαλέσει υπάρχουν άπειροι τρόποι να το κάνει, δεν θα κολλήσουμε στην τουαλέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ σε αυτό το θέμα είμαι κατά βάση με τον @Ducatista. Επειδή βλέπω και από τις απαντήσεις ότι άλλος θεωρεί λογικό το να απαγορεύεται ολικά, άλλος (όπως ο ίδιος ο @Ducatista) το να επιτρέπεται όπως και να έχει, και επειδή έτσι είναι γενικά τα πράγματα στην ζωή και την κοινωνία, είναι λογικό σε οργανωμένα σύνολα και μονάδες όπως είναι οι σχολικές, να υπάρχει κάποιος κανονισμός, που να ρυθμίζει αυτά τα θέματα με έναν κοινό τρόπο και όχι με βάση το τί θεωρεί λογικό ο ένας, και τί ο άλλος. Άρα ορθώς ρώτησε να μάθει πληροφορίες, αν υπάρχει κάποιος κανονισμός κλπ και τέλος πάντων προκάλεσε την όλη συζήτηση. Τώρα στην ουσία της συγκεκριμένης υπόθεσης ενώ συμφωνώ ότι πρέπει να πηγαίνουν τα πιτσιρίκια τουαλέτα και εντός μαθήματος αν είναι ανάγκη, δεν είμαι μαζί του ως προς την προσέγγιση. Δηλαδή εγώ δεν θα το διαχειριζόμουν έτσι όπως το διαχειρίστηκε αυτός. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα, δεν μου πέφτει λόγος. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από mechpanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίχτηκε αυτό το θέμα, βγήκε καμιά σχετική διάταξη από το Υπουργείο Παιδείας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, k_w_t είπε έμμηνος ρυση.... Aρα οι κοπελες θα λενε οτι εχουν εμμηνο ρυση, και τα αγορια οτι εφαγαν τυροπιτα με μιλκο κλπ. Δεν θα λεει κανεις οτι παει για κατουρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, Mhdenistis said: Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίχτηκε αυτό το θέμα, βγήκε καμιά σχετική διάταξη από το Υπουργείο Παιδείας? Ανοίχτηκε γιατί έγινε περιστατικό με το παιδί του ts. Ψάχνει να βρει αν υπάρχει κανονισμός. Αν δεν υπάρχει, θα τα κάνει όλα ώπα στο σχολείο. Αν υπάρχει και το απαγορεύει, πάλι ώπα θα τα κάνει, απλά θα χρειαστεί να εφεύρει ένα σωρό άτοπα επιχειρήματα. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, tzotzo είπε Ανοίχτηκε γιατί έγινε περιστατικό με το παιδί του ts. Ψάχνει να βρει αν υπάρχει κανονισμός. Αν δεν υπάρχει, θα τα κάνει όλα ώπα στο σχολείο. Αν υπάρχει και το απαγορεύει, πάλι ώπα θα τα κάνει, απλά θα χρειαστεί να εφεύρει ένα σωρό άτοπα επιχειρήματα. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας κανονισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Το θέμα είναι ότι ο ΟΡ αντί να ασχόληθεί πρώτα με το παιδί, και να του μάθει να σκέφτεται λίγο τι θα συμβεί την επόμενη ώρα και να προετοιμαστεί ανάλογα (δηλαδή να φροντίζει να πηγαίνει στην τουαλέτα στο διάλειμμα, κάτι απίστευτα βασικό και εύκολο για 10χρονο), ψάχνει πως θα μεταφέρει το πρόβλημα σε τρίτους. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο καθένας σας, αλλά αν ξέρεις ότι για την επόμενη μια ώρα θα έχεις μια συνάντηση/θα οδηγείς να πας καπου/θα έχεις τον πελάτη μπροστά σου/θα πρέπει να ασχοληθείς με κάτι τελος πάντως που δεν σηκώνει διακοπή, δεν σκέφτεσαι αυτονόητα ότι θα πας ΠΡΙΝ στην τουαλέτα? Είναι δυνατόν και λογικό να διακόπτεις κατα βούληση την συνάντηση/διαδρομή/whatever για να πας στην τουαλέτα, απλά επειδή αμέλησες να κατουρήσεις απο πριν? @Ducatista , δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να αποκτήσει το παιδί σου αυτή τη βασική δεξιότητα? 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 22 minutes ago, Mhdenistis said: Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας κανονισμός. Για μια ακόμα φορά, όπως και στο θέμα με τον πολιτικό γάμο, μπαίνεις και γράφεις ανακρίβειες, βασισμένο στο τι "νομίζεις", τι "έχεις ακούσει" κλπ. Κανονισμός υπάρχει, βάσει νόμου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Για μια ακόμα φορά, όπως και στο θέμα με τον πολιτικό γάμο, μπαίνεις και γράφεις ανακρίβειες, βασισμένο στο τι "νομίζεις", τι "έχεις ακούσει" κλπ. Κανονισμός υπάρχει, βάσει νόμου. Για αποκλίσεις στην συμπεριφορά λέει όχι για την τουαλέτα, δεν διαφώνησα ότι είναι απόκλιση συμπεριφοράς αντίθετα έγραψα ότι είναι σπάνιο φαινόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Για μια ακόμα φορά, όπως και στο θέμα με τον πολιτικό γάμο, μπαίνεις και γράφεις ανακρίβειες, βασισμένο στο τι "νομίζεις", τι "έχεις ακούσει" κλπ. Κανονισμός υπάρχει, βάσει νόμου. Εννοει οτι δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανονισμος για το ποτε πάνε τα παιδιά τουαλέτα. Αυτο οντως δεν υπάρχει και δεν υπάρχει λογος το υπουργειο να βγάλει διαταξη για κάτι τέτοιο. Καθαρά θέμα του εκπαιδευτικου ειναι ή του συλλογου εκπαιδευτικών. Ανάγαμε σε Κυπριακό ένα απλό θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, pontez2 said: Εννοει οτι δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανονισμος για το ποτε πάνε τα παιδιά τουαλέτα. Αυτο οντως δεν υπάρχει και δεν υπάρχει λογος το υπουργειο να βγάλει διαταξη για κάτι τέτοιο. Καθαρά θέμα του εκπαιδευτικου ειναι ή του συλλογου εκπαιδευτικών. Ανάγαμε σε Κυπριακό ένα απλό θέμα. Το ίδιο λέμε. Διάβασε το θέμα. Ο κανονισμός του σχολείου προβλέπει ποτέ πάνε τα παιδιά τουαλέτα και το σχολείο υποχρεούται να έχει κανονισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ας γίνω ο κακός δεν με ενδιαφέρει. Σου την λένε μερικοί και έρχεσαι εδώ να μας γράψεις ότι εσύ θες τον κανονισμό. Τον κανονισμό για να κάνεις τι ακριβώς να βάλεις την δασκάλα στην θέση της που τόλμησε να μην αφήσει τον κανακάρη σου. Και να πας να της το τρίψεις στην μούρη; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το ύφος. Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας διαπαιδαγωγεί το παιδί του όπως γουστάρει πραγματικά δεν έχω λόγο πάνω σε αυτό. Όσο πιο πολύ το κακομαθαίνεις τώρα τόσο πιο δύσκολα θα τα βρει όταν βγει στην πραγματική ζωή. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από armagedwnn 1 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Πειράζει που κατουρήθηκα από το γέλιο...;;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Εγώ θα έσπαγα στο ξύλο την δασκάλα/δάσκαλο. Δεν θα το ξανάκανε. Θα φοβούνταν και οι υπόλοιποι τύρρανοι στις διπλανές αίθουσες. Ούτε αυτοί θα το ξανάκαναν (μπορεί να τους περνούσα και αυτούς ένα ξυλίκι, προληπτικά για να έχουν τον φόβο) . Θα έφερνα και ένα χαρτί από γιατρό ότι μπορεί να πάθει ζημιά ο προστάτης του παιδιού, και θα τους έκανα μήνυση για επικίνδυνες και σκοπίμως σωματικές βλάβες. Εκατοντάδες χιλιάδες αποζημίωση. 1 1 1 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, kogba είπε Εγώ θα έσπαγα στο ξύλο την δασκάλα/δάσκαλο. Δεν θα το ξανάκανε. Θα φοβούνταν και οι υπόλοιποι τύρρανοι στις διπλανές αίθουσες. Ούτε αυτοί θα το ξανάκαναν (μπορεί να τους περνούσα και αυτούς ένα ξυλίκι, προληπτικά για να έχουν τον φόβο) . Θα έφερνα και ένα χαρτί από γιατρό ότι μπορεί να πάθει ζημιά ο προστάτης του παιδιού, και θα τους έκανα μήνυση για επικίνδυνες και σκοπίμως σωματικές βλάβες. Εκατοντάδες χιλιάδες αποζημίωση. Προς Θεού, αφηστε τον άνθρωπο να κατουράει με την ησυχία του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις